Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

B P International Hotel Hongkong - Hotellet udefra B P International Hotel Hongkong - Reception B P International Hotel Hongkong - Lobby B P International Hotel Hongkong - Lobby B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Badeværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse
B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Badeværelse B P International Hotel Hongkong - Udsigt B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Hotellet indefra B P International Hotel Hongkong - Kaffebar/Café B P International Hotel Hongkong - Pub/Lounge B P International Hotel Hongkong - Dansesal B P International Hotel Hongkong - Dansesal B P International Hotel Hongkong - Faciliteter
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 529

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,7

baseret på 8398 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (8398)
Sortér efter:
Peter M. Forretningsrejsende Denmark, 21. januar 2016
Perfect beliggenhed for næste alt

Beliggenhed tæt ved transport, restauranter og indkøbsmuligheder
6,7
Indberet denne anmeldelse
Camilla J. Par Denmark, 12. november 2011
Perfekt beliggenhed og god hotel!

Beliggenhed
8,3
vi havde en godt ophold på hotellet. det ligger perfekt, tæt på både jordan, austin og tst mtr. værelset var en fin størrelse i forhold til mange andre hoteller i hong kong og personalet var meget venlige.
Indberet denne anmeldelse
Abigale B. Rejsende alene Philippines, 6. februar 2016
Been here twice (family and solo travel)

Location, value for money, quick service
8
Indberet denne anmeldelse
Jacques T. Par Philippines, 4. februar 2016
good value for money

location, accommodating staff and has a nice view of the city
8,3
We booked BP as a mystery hotel and I must say that we got a good value for our money. Location is its strongest selling point as it is located in almost the center of the city. Easily accessible via bus or mtr and a lot of touristy places are "relatively" within walking distance. Not the best hotel, but for the price we paid, really a good value for your money.
Indberet denne anmeldelse
Choo L. Par Malaysia, 3. februar 2016
Another year at BP International

Fast check in and check out. Good room service
8
It was good as usual. We have been a loyal guest for 5 years. The hotel is strategically located and the hotel staff are always helpful and courteous
Indberet denne anmeldelse
Ann N. Gruppe Philippines, 1. februar 2016
Great location!

Great location, clean and very accommodating staff.
10
Very pleasant.
Indberet denne anmeldelse
Ramon M. Par Philippines, 31. januar 2016
Great Value for your money

Location, Cleanliness, Service
8,7
Very good and comfortable.
Indberet denne anmeldelse
Ding L. Rejsende alene Singapore, 28. januar 2016
Below expectations..

Location, probably that's it
6,7
Was registered early as i arrived before the check in time, had to leave for the whole day and arrived back at 11pm. Was assigned to the smoking floor even though I was a non smoker, could not deal with the smokiness and request for a room change as well as a double bed as I was travelling alone. Was reassigned a room with twin sharing instead. Couldn't be bothered to request for another change as I had to be up at 530am to catch my flight. Rooms are reasonable for the price that I was paying but feels quite old.
Indberet denne anmeldelse
Tushar K. Forretningsrejsende India, 27. januar 2016
Comfort room size

Location is fair near to Austin and Jordan station
7,7
Stay was comfortable
Indberet denne anmeldelse
Jiajia H. Par Singapore, 25. januar 2016
Gd location, good sound isolation

located near Jordan food street and supermarket. walkable distance to MTR and even to TST for shopping. There is free airport express bus available.
7
stayed in room further away from the lift, thus not affect by the sound from the lobby crowd and the lift. love the firmness of the bed, with 2 pillows (one firm type and one soft type)
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

B P International Hotel HongkongB P International Hotel Hongkong - Hotellet udefraB P International Hotel Hongkong - ReceptionB P International Hotel Hongkong - LobbyB P International Hotel Hongkong - LobbyB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - BadeværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - BadeværelseB P International Hotel Hongkong - UdsigtB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - Hotellet indefraB P International Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféB P International Hotel Hongkong - Pub/LoungeB P International Hotel Hongkong - DansesalB P International Hotel Hongkong - DansesalB P International Hotel Hongkong - FaciliteterB P International Hotel Hongkong - Plantegninger


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02