eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

B P International Hotel Hongkong - Hotellet udefra B P International Hotel Hongkong - Reception B P International Hotel Hongkong - Lobby B P International Hotel Hongkong - Lobby B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Badeværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Badeværelse B P International Hotel Hongkong - Udsigt
B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Gæsteværelse B P International Hotel Hongkong - Hotellet indefra B P International Hotel Hongkong - Kaffebar/Café B P International Hotel Hongkong - Pub/Lounge B P International Hotel Hongkong - Dansesal B P International Hotel Hongkong - Dansesal
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 529
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

7,7

baseret på 7480 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (7480)
Sorter efter:
Camilla J. Par Denmark, 12. november 2011
Perfekt beliggenhed og god hotel!

Beliggenhed
8,3
vi havde en godt ophold på hotellet. det ligger perfekt, tæt på både jordan, austin og tst mtr. værelset var en fin størrelse i forhold til mange andre hoteller i hong kong og personalet var meget venlige.
Alvin Q. Forretningsrejsende Singapore, 28. marts 2015
Short one day stay

Location, Cost and comfort
6,3
Well, mine was short one + one night stay. Location was functional for me and does it's job. Overall I am cool with it and if my next trip requires me to stay around that area again, I would chose it.
Jangoo H. Forretningsrejsende India, 27. marts 2015
Long watting check in time better watting in bar

1. Long time in check in 15:00 it's not good... 2. You you not get room, you canot use wi fi ... 3. Staff not I form you before the check in... It's not good.
5,3
My saty in B P intrenational is not good...break fast is very poore ,
Horrie P. Rejsende alene Australia, 27. marts 2015
My Third Stay At BP - March 2015

Location, Value for Money, Cleanliness
8
I always enjoy staying here. I book a Harbour View Room, Non-Smoking and have never been disappointed. The staff have always satisfied any room requests I have made e.g. removal of the mini bar. For a solo traveller the room size is fine but it may be a bit small for a couple or more. I would recommend this hotel. I rate the hotel as a three and a half star.
Keang L. Forretningsrejsende Malaysia, 26. marts 2015
BP International Hotel

Clean, quiet and quick check-out.
7,7
Average satifactory. Air conditional working very well. Room and toilet is clean and quiet. Very quick check-out and transportaion between airport is very convenient. The only set back is the lifts are too busy and take some time to wait.
Man L. Forretningsrejsende Hong Kong, 25. marts 2015
room in reasonable size
8
bit bathroom a bit small
Justo M. Rejsende alene United States of America, 25. marts 2015
Good Hotel for the money

Location, price
7,7
Okay room for the price.... only complain is the wifi, connectivity not steady....
Nixon L. Familie med små børn Philippines, 23. marts 2015
Small rooms
5,3
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Kwok W. Par Hong Kong, 23. marts 2015
good

Clean
7,7
Kitty C. Familie med ældre børn United States of America, 23. marts 2015
Close to everywhere

Location, service, convenience
8,3
Definitely is the location, it is close to everywhere, I can't say much because I only stayed for one night.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

B P International Hotel HongkongB P International Hotel Hongkong - Hotellet udefraB P International Hotel Hongkong - ReceptionB P International Hotel Hongkong - LobbyB P International Hotel Hongkong - LobbyB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - BadeværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - BadeværelseB P International Hotel Hongkong - UdsigtB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - Hotellet indefraB P International Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféB P International Hotel Hongkong - Pub/LoungeB P International Hotel Hongkong - DansesalB P International Hotel Hongkong - Dansesal


AS-AGWEB-3B07