eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Swimmingpool Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restaurant Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restaurant Baan Laimai Beach Resort Phuket - Strand Baan Laimai Beach Resort Phuket - Strand Baan Laimai Beach Resort Phuket - Swimmingpool Baan Laimai Beach Resort Phuket - Swimmingpool Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Swimmingpool Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Swimmingpool Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 172
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 4830 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
9,0
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (4830)
Sorter efter:
Sune R. Par Denmark, 18. november 2014
ikke handicap velegnet

morgen buffet, beliggenhed, lobby
8,7
meget dårlige adgangs betingelser for handicappet gæster, stort minus at de ikke kan hjælpe med kørestol som andre store hoteller
Mie T. Par Denmark, 27. marts 2014
Super lækkert hotel med skønt poolområde

Poolen med swim up-bar, lige ved stranden, dejligt værelse.
10
Horst S. Rejsende alene Denmark, 16. februar 2014
Dejligt

Værelset, personalet og beliggenheden
10
Ualmindelig dejligt. Mægtigt venlige mennesker til at betjene mig, rart og afslappet. værelsets beliggenhed, længst væk fra gadestøjen og dansemusikken betød at når du lukkede altandøren lukkede du al støjen ude. Jeg kan på det varmeste anbefale stedet.
Lene T. Familie med små børn Denmark, 26. december 2013
Super fint og centralt hotel til billig pris.

Dejlig stort værelse, central beliggenhed, lækker pool område
8,3
Super fint og centralt hotel til billig pris. Dejligt stort værelse når man har små børn
Dan G. Gruppe Denmark, 28. november 2013
Central belggenhed i Patong

Beliggenhed, morgenmad og pool
9,7
Hetellet har den bedste beliggenhed på strandvejen i Patong, tæt på forretninger og natteliv. -stor Bar ud til gaden med levende musik og aftenen. Poolen er den største jeg har set. ER indrettet med moderne møbler. Morgenmaden er helt i top. Der er elevator. Værelserne er store med balkon.
Per S. Par Denmark, 11. april 2013
Godt

Poolområdet, morgenmaden og baren/restauranten
5,7
Godt...men værelset var ikke de-lux, poolområdet var perfekt. morgenmaden var der ikke noget at klage over. man hotellet indendørs var gammelt og slidt
Laurits S. Par Denmark, 22. marts 2013
Rart ophold på hotel lige ved Patong Beach

Beliggenhed ved beachen, dejlligt pool område og god morgenmad
8,3
Rart ophold på hotel Resort lige ved Patong Baech. Venligt personale. God morgenmad. Også god restaurant at spise på om aftenen, både hvad angår skaldyr og fisk, Thai mad og mere internationalt. Baan Laimai havde som flere andre restauranter i Patong afskaffet Happy Hour! En skam, da det indebar kun få mennesker ved gå hjem tid fra stranden. 30% rabat på nævnte tid indført sidste dag under opholdet.Resortet satser tilsyneladende mere på spisende gæster nu. HAR BOET DER EN GANG FØR.
Laurits S. Par Denmark, 21. marts 2012
Dejligt hotel med god atmosfære

Beliggenheden, udvidede Happy Hours, fint poolområde
9
vi havde et pragtfuld ophold på baan laimai beach resort, som ligger lige over for den skønne strand. personalet ved baren var rigtig rare, og kvaliteten af fisk og skaldyr herunder østers var i top i den udendørs restaurant. morgenmaden var ligeledes rigtig fin. beliggenheden kan anbefales, da der er rigtig roligt, selv om man er i kort gåafstand fra det mere vilde liv i patong med bangla road m.v. rigtig mange restauranter i nærheden, og skal der spises italiensk er der også mange muligheder, men restaurant roma tæt på i en sidegade til strandvejen kan varmt anbefales. receptionen arbejder ikke særlig hurtigt, heller ikke ved afrejse og selv om kl. var 16, da vi ankom, kunne man heller ikke anvise værelse.
Tip om Restaurant: prøv en billig frokost på "loft restauranter/bar" på 2.etage, som ligger tæt på, hvis man går til venstre, når man går ud fra hotellet.der er forretninger i stueplan og 1.sal.
Flemming O. Par Denmark, 9. februar 2012
Dejlig beliggenhed, få meter til stranden

Beliggenheden er nok det vi bedst vil huske
7,7
Hotellet levede ikke op til standarden, vi måtte 6 gange klage over manglende håndklæder, sæbe, toletpapir kaffe og drikkevand og så oplevede vi, at der to gange ikke var varmt vand i bruseren. Hver gang vi klagede, smilte personalet meget venligt, men det var ikke hver gang, at det hjalp at klage. Da vi jo ikke er unge mere, ville vi godt have haft nogle madrasser at ligge på i liggestolene ved pool området, men vi måtte ligge på træliggestole - ikke særligt behageligt. Der var megen generende musik støj på hotellet indtil kl. 0,30 Det er ikke et hotel vi vil besøge igen på trods af beliggenheden
Kjeld P. Par Denmark, 5. februar 2012
Godt hotel, men noget musik støj fra restauranten

God beliggenhed tæt på stranden
8
For dyrt i forhold til andre hoteller i samme klasse.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - SwimmingpoolBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestaurantBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestaurantBaan Laimai Beach Resort Phuket - StrandBaan Laimai Beach Resort Phuket - StrandBaan Laimai Beach Resort Phuket - SwimmingpoolBaan Laimai Beach Resort Phuket - SwimmingpoolBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - SwimmingpoolBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - SwimmingpoolBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - GæsteværelseBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestaurantBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestaurantBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestaurantBaan Laimai Beach Resort Phuket - Mad og drikkeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Mad og drikkeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Mad og drikkeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Mad og drikkeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Mad og drikkeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Mad og drikkeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Mad og drikkeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Mad og drikkeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Mad og drikkeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Mad og drikkeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Mad og drikkeBaan Laimai Beach Resort Phuket - SwimmingpoolBaan Laimai Beach Resort Phuket - UdsigtBaan Laimai Beach Resort Phuket - UdsigtBaan Laimai Beach Resort Phuket - UdsigtBaan Laimai Beach Resort Phuket - UdsigtBaan Laimai Beach Resort Phuket - UdsigtBaan Laimai Beach Resort Phuket - UdsigtBaan Laimai Beach Resort Phuket - SwimmingpoolBaan Laimai Beach Resort Phuket - SwimmingpoolBaan Laimai Beach Resort Phuket - SwimmingpoolBaan Laimai Beach Resort Phuket - UdsigtBaan Laimai Beach Resort Phuket - UdsigtBaan Laimai Beach Resort Phuket - UdsigtBaan Laimai Beach Resort Phuket - UdsigtBaan Laimai Beach Resort Phuket - FitnessrumBaan Laimai Beach Resort Phuket - UdsigtBaan Laimai Beach Resort Phuket - UdsigtBaan Laimai Beach Resort Phuket - Udsigt


AS-AGWEB-3A08