Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Baan Mai Cottages and Restaurant

35/1 Koh Lone, Rawai, Lone Island, Phuket, Thailand 83130

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

8,0

baseret på 146 anmeldelser

5 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,1
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (146)
Sortér efter:
Gorm L. Par Denmark, 28. december 2015
Koh Alone

Quiet Nature Solitude
7,7
Indberet denne anmeldelse
Helle G. Par Denmark, 26. januar 2014
Skønt afslappende ø ophold ikke meget uro

At hytten lå lige ved stranden, god mulighed for at slappe af, de smukke omgivelser
7,7
Vi havde et par fantastiske dage på koh lon (Baan Mai Cottages) det eneste hotel der. Personalet var søde og hjælpsomme, dog vil jeg sige maden var temmelig dyr og slet ikke i niveau med prisen. Der var iikke mulighed for indkøb andre steder der
Indberet denne anmeldelse
Kent K. Par Denmark, 9. oktober 2013
Trist på grund af vejret

Mad, gratis bådtransport og stor have
7
Vi var så uheldige at ankomme i regnvejr, og de næste dage regnede det så er der absolut kedeligt, så vi valgte at chekke ud før tid og tage til Phuket
Indberet denne anmeldelse
Nicolai T. Par Denmark, 5. februar 2013
fantastisk hotel og personale

beliggenhed og stilheden
8,7
hvis du vil have et stille og roligt ophold uden for alt tourist livet så er baan mai lige stedet en rigtig lille hyggeligt resort i fantastiske omgivelser og utroligt behageligt og hjælpsomt personale super restuarant med dejligt mad. eneste minus er perioderne med lavvandet hvor badning er næsten umuligt.
Indberet denne anmeldelse
Dorte G. Gruppe Denmark, 31. oktober 2011
Hyggelig bungalow m. dejligt udendørs badeværelse.

Det udendørs badeværelse var en oplevelse
6
havde kun 1 overnatning på baanmai. der er ikke andet at lave end, at slappe helt af. ikke et godt valg når man rejser med teen søn, og der ikke er tv :-)hjælpsomt personale. god mad men stor overpris i restauranten.
Indberet denne anmeldelse
Luca P. Par Italy, 28. december 2015
easy to go in island

good food, beautiful cottage and amazing people
10
Indberet denne anmeldelse
Claire G. Par United States of America, 26. november 2015
Way Overpriced

clean
5,7
The place was fine- that's it. I paid WAY too much for what I got. The cottages were okay and when the tide was in-quite a lovely view. You can not swim in the water. There are too many rocks and no real sand on the beach. The staff was fine and the restaurant food was tasty but didn't have more than half of the food from their menu. Every day I was told- "oh,sorry, that is finished." I can not recommend.
Indberet denne anmeldelse
Vidin A. Par Bulgaria, 12. oktober 2015
Quiet place for relax and rest

Pure nature, quiet, great attentive staff
8,3
Food was a bit expensive compared to the regular restaurants in Thailand, but worth it. Very tasty and big variety in the menu.
Indberet denne anmeldelse
Sulki P. Par South Korea, 28. maj 2015
it was like adventure

quiet. peaceful. beautiful
8,7
I just stay 1 night with my gf. It was very peaceful night even if there was heavy rain. But there is a lot of mosquito haha. But dont worry they have the net.
Indberet denne anmeldelse
Anna W. Par Sweden, 26. februar 2015
Relaxed stay in secluded island

Nice staff. Relaxed, cozy setting. Easy accessible with their longtail boat.
9
The staff at the hotel are always nice and helpful. The buffet breakfast was good with several alternatives including both thai style and western style. The room was clean and outdoor bathroom big and pretty. Of course you need to expect some insects and lizards and some other creatures sharing this lovely setting since you are very much in the nature. Great with hammocks by the shoreline and other places to relax close to the sea, which is good since the beach has some pebbles and hermit crabs. Also great that you can borrow a canoe. If you paddle a bit around the island going south you will also find a completely secluded beach where you can swim and relax. But you need to go when it's high tide. Only downsides are that when it's low tide you cannot swim close to the hotel because the water is very far away and there are a lot of rocks. You can go a bit north though to find a place to swim. Also the food could be a bit better for the price. I would absolutely recommend the place if you want some peace and quiet on a lonely island.
Indberet denne anmeldelse
1 - 5 af 5 anmeldelser
Baan Mai Cottages and Restaurant PhuketBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellet udefraBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - SpaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - SpaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Rekreative FaciliteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Rekreative FaciliteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Sport og aktiviteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Rekreative FaciliteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - UdsigtBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellet udefraBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellet udefraBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - SwimmingpoolBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - SwimmingpoolBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Transport i nærhedenBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Transport i nærhedenBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Transport i nærhedenBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Transport i nærhedenBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Altan/TerrasseBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellet udefraBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - LobbyBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Mad og drikkeBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Mad og drikkeBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Mad og drikkeBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RestaurantBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RestaurantBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RestaurantBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Sport og aktiviteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Sport og aktiviteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - OmgivelserBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Sport og aktiviteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Sport og aktiviteter


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07