Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Baan Mai Cottages and Restaurant

35/1 Koh Lone, Rawai, Lone Island, Phuket, Thailand 83130

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

8,0

baseret på 151 anmeldelser

5 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,1
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (151)
Sortér efter:
Gorm L. Par Denmark, 28. december 2015
Koh Alone

Quiet Nature Solitude
7,7
Helle G. Par Denmark, 26. januar 2014
Skønt afslappende ø ophold ikke meget uro

At hytten lå lige ved stranden, god mulighed for at slappe af, de smukke omgivelser
7,7
Vi havde et par fantastiske dage på koh lon (Baan Mai Cottages) det eneste hotel der. Personalet var søde og hjælpsomme, dog vil jeg sige maden var temmelig dyr og slet ikke i niveau med prisen. Der var iikke mulighed for indkøb andre steder der
Kent K. Par Denmark, 9. oktober 2013
Trist på grund af vejret

Mad, gratis bådtransport og stor have
7
Vi var så uheldige at ankomme i regnvejr, og de næste dage regnede det så er der absolut kedeligt, så vi valgte at chekke ud før tid og tage til Phuket
Nicolai T. Par Denmark, 5. februar 2013
fantastisk hotel og personale

beliggenhed og stilheden
8,7
hvis du vil have et stille og roligt ophold uden for alt tourist livet så er baan mai lige stedet en rigtig lille hyggeligt resort i fantastiske omgivelser og utroligt behageligt og hjælpsomt personale super restuarant med dejligt mad. eneste minus er perioderne med lavvandet hvor badning er næsten umuligt.
Dorte G. Gruppe Denmark, 31. oktober 2011
Hyggelig bungalow m. dejligt udendørs badeværelse.

Det udendørs badeværelse var en oplevelse
6
havde kun 1 overnatning på baanmai. der er ikke andet at lave end, at slappe helt af. ikke et godt valg når man rejser med teen søn, og der ikke er tv :-)hjælpsomt personale. god mad men stor overpris i restauranten.
Jonny L. Par Thailand, 20. marts 2016
An amazing place...

Service, location, food
9,3
We had a wonderful stay here. The island is unbelievably beautiful and we really felt like it was our own private island when we stayed at Baan Mai. The staff was extremely friendly and helpful and made our stay fantastic. The food in the restaurant is not cheap but very delicious. I would highly reccomend staying at Baan Mai.
Sandra D. Par Netherlands, 18. marts 2016
We've booked and paid for 3 nights, but stayed 1

Quite, location, private
4,3
Service can be better (faster), food can be better considering it's a Thai Food restaurant and the breakfast was very poor.
Luca P. Par Italy, 28. december 2015
easy to go in island

good food, beautiful cottage and amazing people
10
Claire G. Par United States of America, 26. november 2015
Way Overpriced

clean
5,7
The place was fine- that's it. I paid WAY too much for what I got. The cottages were okay and when the tide was in-quite a lovely view. You can not swim in the water. There are too many rocks and no real sand on the beach. The staff was fine and the restaurant food was tasty but didn't have more than half of the food from their menu. Every day I was told- "oh,sorry, that is finished." I can not recommend.
Vidin A. Par Bulgaria, 12. oktober 2015
Quiet place for relax and rest

Pure nature, quiet, great attentive staff
8,3
Food was a bit expensive compared to the regular restaurants in Thailand, but worth it. Very tasty and big variety in the menu.
1 - 5 af 5 anmeldelser
Baan Mai Cottages and Restaurant PhuketBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellet udefraBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VillaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - SpaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - SpaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Rekreative FaciliteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Rekreative FaciliteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Sport og aktiviteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Rekreative FaciliteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - UdsigtBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellet udefraBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellet udefraBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - SwimmingpoolBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - SwimmingpoolBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Transport i nærhedenBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Transport i nærhedenBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Transport i nærhedenBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Transport i nærhedenBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Altan/TerrasseBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellet udefraBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Mad og drikkeBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Mad og drikkeBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Mad og drikkeBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RestaurantBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - StrandBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RestaurantBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RestaurantBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Sport og aktiviteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Sport og aktiviteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - OmgivelserBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Sport og aktiviteterBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Sport og aktiviteter


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C04