Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Balisandy Resorts

Jalan Raya Pantai Kuta, Poppies Lane 2, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien 83061 (Se kort)

Book nu!

Balisandy Resorts Bali - Swimmingpool Balisandy Resorts Bali - Swimmingpool Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Altan/Terrasse
Balisandy Resorts Bali - Altan/Terrasse Balisandy Resorts Bali - Altan/Terrasse Balisandy Resorts Bali - Udsigt Balisandy Resorts Bali - Udsigt Balisandy Resorts Bali - Indgang Balisandy Resorts Bali - Lobby Balisandy Resorts Bali - Lobby Balisandy Resorts Bali - Lobby Balisandy Resorts Bali - Faciliteter Balisandy Resorts Bali - Faciliteter Balisandy Resorts Bali - Restaurant Balisandy Resorts Bali - Restaurant
Område: Kuta / Tuban Antal værelser: 55

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,5

fra 625
anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
7,5
Personalet
6,8
Hotellets stand/rengøring
6,0
Værelsets komfort/standard
6,0
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (625)
Sorter efter:
Lars J. Par Denmark, 13. november 2014
møghotel - vælg et andet

der findes ikke tre gode ting at sige om dette hotel
3,7
Virkelig dårlig standard med alskens kryb på værelset, som i øvrigt ikke indeholdt andet end en seng. Fik dog et køleskab efter at have klaget over manglen af dette. Fik også en toiletrulle den ene dag. Men der blev aldrig skiftet sengetøj eller gjort rigtigt rent.
Christian L. Par Denmark, 24. juli 2013
Under middel

Haven, rolig beliggenhed, tæt på stranden og centralt.
4,7
Opholdet på dette hotel kunne godt være bedre. Personalet var flinke og hjælpsomme. Hotellet har en super beliggenhed hvis man ønsker masser af liv i hjertet af kuta. Når dette er sagt fandt vi rotter og kakerlakker i fællesområdet, aircondition nulstillede sig selv konstant hvor en programmering af fjernbetjeningen skulle foretages, morgenmaden var meget begrænset og kedelig, der var ikke meget varmt vand i bruseren.
Rais P. Gruppe Singapore, 16. juni 2015
Fun

Location Foods Value for money
8,7
It was awesome! This is my 2nd time staying there everytime i went to Bali! Will definately stay there again when i go Bali!
Dennis O. Gruppe Australia, 10. juni 2015
We love it!

Location, staff and pool bar
9
Great!!
Muthukumar T. Familie med små børn India, 2. juni 2015
Located at a convenient location

Convenient location, swimming pool, break fast
7
The hotel is located in the town, 10-15 min walk-able distance from the beach. Over all this hotel is OK for money, but cleanliness was one of the problems (especially toilet, AC). They have 3 floors, and believe me there are no lifts. With the travel luggage, you got to use stair case with no help from staff members. Breakfast was good.
Jayne W. Par Australia, 1. juni 2015
Great location but can't say anything great about

Checking out
4,3
Most uncomfortable bed in the world, dirty room and noisy staff.
Laura T. Par Australia, 31. maj 2015
excellent location, amazing staff :)

amazing staff
8,3
Our stay was quite nice. The hotel grounds were simple but nice, the pool bar wad great and the staff were absolutely lovely. The beds weren't very comfortable and the bathrooms were pretty average but overall we had a nice stay. For what we paid it was a great deal :)
Marissa B. Gruppe Australia, 30. maj 2015
close to everything

location, location location
8
stay was good.
Eric L. Rejsende alene Australia, 30. maj 2015
Value for money

The hotel is in a great location. Great service.
7,3
The resort is very run down and tired. I paid for an upgraded room and found that there wasn't fridge in the room as other rooms had. The shower was just ok. On a positive note, the area is quiet and the service is good. All in all I believe that Balisandy is reasonable value for money. I have stayed there before and will stay there again in the. near future.
Amanda W. Par Australia, 25. maj 2015
Great value for money

Price Location Facilities
7
Very enjoyable We will be staying again

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Balisandy Resorts BaliBalisandy Resorts Bali - SwimmingpoolBalisandy Resorts Bali - SwimmingpoolBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - Altan/TerrasseBalisandy Resorts Bali - Altan/TerrasseBalisandy Resorts Bali - Altan/TerrasseBalisandy Resorts Bali - UdsigtBalisandy Resorts Bali - UdsigtBalisandy Resorts Bali - IndgangBalisandy Resorts Bali - LobbyBalisandy Resorts Bali - LobbyBalisandy Resorts Bali - LobbyBalisandy Resorts Bali - FaciliteterBalisandy Resorts Bali - FaciliteterBalisandy Resorts Bali - RestaurantBalisandy Resorts Bali - RestaurantBalisandy Resorts Bali - RestaurantBalisandy Resorts Bali - RestaurantBalisandy Resorts Bali - RestaurantBalisandy Resorts Bali - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

SG-AGWEB-6C08