Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Balisandy Resorts

Jalan Raya Pantai Kuta, Poppies Lane 2, Kuta, Bali, Indonesien 83061 (Se kort)

Book nu!

Balisandy Resorts Bali - Swimmingpool Balisandy Resorts Bali - Swimmingpool Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Gæsteværelse Balisandy Resorts Bali - Altan/Terrasse
Balisandy Resorts Bali - Altan/Terrasse Balisandy Resorts Bali - Altan/Terrasse Balisandy Resorts Bali - Udsigt Balisandy Resorts Bali - Udsigt Balisandy Resorts Bali - Indgang Balisandy Resorts Bali - Lobby Balisandy Resorts Bali - Lobby Balisandy Resorts Bali - Lobby Balisandy Resorts Bali - Faciliteter Balisandy Resorts Bali - Faciliteter Balisandy Resorts Bali - Restaurant Balisandy Resorts Bali - Restaurant
Område: Kuta Antal værelser: 55

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,5

fra 636
anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
7,5
Personalet
6,8
Hotellets stand/rengøring
6,0
Værelsets komfort/standard
6,0
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (636)
Sorter efter:
Lars J. Par Denmark, 13. november 2014
møghotel - vælg et andet

der findes ikke tre gode ting at sige om dette hotel
3,7
Virkelig dårlig standard med alskens kryb på værelset, som i øvrigt ikke indeholdt andet end en seng. Fik dog et køleskab efter at have klaget over manglen af dette. Fik også en toiletrulle den ene dag. Men der blev aldrig skiftet sengetøj eller gjort rigtigt rent.
Indberet denne anmeldelse
Christian L. Par Denmark, 24. juli 2013
Under middel

Haven, rolig beliggenhed, tæt på stranden og centralt.
4,7
Opholdet på dette hotel kunne godt være bedre. Personalet var flinke og hjælpsomme. Hotellet har en super beliggenhed hvis man ønsker masser af liv i hjertet af kuta. Når dette er sagt fandt vi rotter og kakerlakker i fællesområdet, aircondition nulstillede sig selv konstant hvor en programmering af fjernbetjeningen skulle foretages, morgenmaden var meget begrænset og kedelig, der var ikke meget varmt vand i bruseren.
Indberet denne anmeldelse
Kylie W. Familie med små børn Australia, 25. juli 2015
Family Holiday

Location, pool and front counter service.
8
It's a well located, family friendly hotel. A high level of customer service from friendly and helpful staff.
Indberet denne anmeldelse
David O. Familie med ældre børn United Kingdom, 21. juli 2015
In desperate need of renovation

Location, breakfast, external area
6
We spent two days at Balisandy. Externally the hotel looks fine, however internally the rooms are in desperate need of renovation. In particular the bathroom was dreadful, that said we had no real complaints. There are better deals to be had.
Indberet denne anmeldelse
Budi C. Familie med små børn Indonesia, 20. juli 2015
Good Location, Hotel So So

Location, Staff
7,7
Good
Indberet denne anmeldelse
Hussain A. Familie med små børn Saudi Arabia, 10. juli 2015
Nice to stay

NiceSwimming pool, nice view, good staf
6,3
Great and quite
Indberet denne anmeldelse
Ida M. Familie med ældre børn Indonesia, 6. juli 2015
Room condition is very poor

Hotel staff are pleasant
5,3
It was ok. Pool was nice and the people there were friendly, but the room condition was very poor and unpleasant.
Indberet denne anmeldelse
Zsuzsa S. Par Slovakia, 4. juli 2015
Nice garden, nice pool, nice people, avredge rooms

garden, pool, breakfast
8,7
We stay here for 3 nights and that was the reason order deluxe room and not the standard. After we come, the room was really simple and we ask for the del- xe room. At first the boy says, that our room is the standard room and change it for deluxe, but after speaking with the receptionist the boy says it's a deluxe room. They show us another room, but was the same simplicity. I think, there are only 1kind of rooms, but if you are want to pay more for a "word" than you can pay more. The room was not so clean at the back and under the beds, but was clean oncommon areas. The bathroom was typical Asian - not so clean and full of mould - but enough for 3 days. I really like the pool and the garden - was beautifull and clean. It is typical for Bali to have beautiful gardens with terrible toilets. The common toilet near the restaurant was the same. The breakfast was nice, not so variable, but you can choose from American, English and Indonesian breakfast. The lady for massage is beautifull, too. Try the massage inside the hotel, it's better than on the beach and you are not disturbing by other sellers like on the beach. She has lovely hands. This hotel is good for short stay, to enjoy garden, massage and sleep after Kuta night.
Indberet denne anmeldelse
Rais P. Gruppe Singapore, 16. juni 2015
Fun

Location Foods Value for money
8,7
It was awesome! This is my 2nd time staying there everytime i went to Bali! Will definately stay there again when i go Bali!
Indberet denne anmeldelse
Dennis O. Gruppe Australia, 10. juni 2015
We love it!

Location, staff and pool bar
9
Great!!
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Balisandy Resorts BaliBalisandy Resorts Bali - SwimmingpoolBalisandy Resorts Bali - SwimmingpoolBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - GæsteværelseBalisandy Resorts Bali - Altan/TerrasseBalisandy Resorts Bali - Altan/TerrasseBalisandy Resorts Bali - Altan/TerrasseBalisandy Resorts Bali - UdsigtBalisandy Resorts Bali - UdsigtBalisandy Resorts Bali - IndgangBalisandy Resorts Bali - LobbyBalisandy Resorts Bali - LobbyBalisandy Resorts Bali - LobbyBalisandy Resorts Bali - FaciliteterBalisandy Resorts Bali - FaciliteterBalisandy Resorts Bali - RestaurantBalisandy Resorts Bali - RestaurantBalisandy Resorts Bali - RestaurantBalisandy Resorts Bali - RestaurantBalisandy Resorts Bali - RestaurantBalisandy Resorts Bali - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02