Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Bamboo House Phuket Hotel

492/1 Patak Road, Muang, Karon, Phuket, Thailand 83100

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

baseret på 416 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,8
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (416)
Sortér efter:
Linda S. Rejsende alene Denmark, 24. februar 2016
Super fint hotel men morgenmaden halter

Super fine værelser, smagfuldt indrettet med små lækre features. God seng og tilpas tilbagetrukken fra gaden, så ingen støj fra omkringliggende barer osv.
6
Overordnet set, et rigtig fint hotel. Valhe for the Money. Rent, pænt og forholdsvis nyt. Der findes strandtaske m lækre håndklæder til fri afbenyttelse. Morgenmaden er dog ikke noget at skrive hjem om. Er decideret elendig og præfabrikeret. De kan dog godt finde ud af, at lave aftensmaden, hvor der er en super hyggelig stemning og lækker mad. Jeg benyttede ikke poolen, men så fin ud med plads til seks solstole. Personalet kan begrænset engelsk, de forsøger dog på bedste vis. Jeg havde vær på 5. sal, super fint.
Indberet denne anmeldelse
Preben S. Par Denmark, 28. december 2015
Gode senge

Betjeningen maden beliggenhed
7
God
Indberet denne anmeldelse
Jakob W. Par Denmark, 15. november 2010
godt stille hotel

udstyrsniveau i forhold til pris
9,3
godt stille hotel med et meget højt værelsesniveau i forhold til prisen værelserne har både mac til inet adgang og dvd afspilning fladskærm gratis kaffe / the
Indberet denne anmeldelse
Direkze O. Par France, 14. april 2016
yes
5,3
Everything's was good and nothing to say
Indberet denne anmeldelse
Adam M. Rejsende alene United Kingdom, 4. april 2016
Great Quality for the Price
6,3
Stayed here for 3 nights in April for just SDG$33 a night inc taxes. For what you get - modern hotel, big and clean room, very comfy and huge bed - it's great value! Am not really a fan of Karon itself but this is very central to all the restaurants and bars. You also get a 20% discount when dining at the very good restaurant downstairs. Only downside is the pool area is small, literally only enough for 6 sun loungers but hey, for $33 a night I don't think can complain too much.
Indberet denne anmeldelse
Adam H. Rejsende alene Sweden, 14. marts 2016
4-star hotel "under cover"

Rooms, interior and location
8,7
Indberet denne anmeldelse
Esther K. Rejsende alene South Korea, 5. januar 2016
N/A

service, cleanliness, and location
8
Indberet denne anmeldelse
Juwita J. Rejsende alene Singapore, 29. december 2015
Awesome!

I am very particular abt e cleanliness of the toilet.. and i think it met my standard.. aircon is in gd working condition and e bed is super comfortable
8,7
Overall i enjoyed my stay here and wld definately come back to this hotel when im back to karon.. staffs are friendly and i think thats very important because its important to make your guests feel welcomed..
Indberet denne anmeldelse
Sandra N. Rejsende alene Canada, 18. november 2015
Disappointed and would not return

Location
5,7
Disappointed in what the hotel turned out be. Wifi was not useable, which was one of the reasons I booked with the hotel. Staff unfortunately barely speaks english (reception desk & restaurant) and are not trained well. No management avaiable or existing. The room itself was clean, spacious and nice, though I was put on the ground floor with the view being the back side of another hotel, where the delivery entrance was. Which resulted in me having the keep my blinds closed the during the times I was in my room. Originally I was planning on staying for a min of a week and only stayed for 2 nights.
Indberet denne anmeldelse
Gary S. Rejsende alene United Kingdom, 17. november 2015
Good hotel

Location,Good Staff,Close to the beach
9,3
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Bamboo House Phuket Hotel PhuketBamboo House Phuket Hotel Phuket - Mad og drikkeBamboo House Phuket Hotel Phuket - Hotellet indefraBamboo House Phuket Hotel Phuket - Mad og drikkeBamboo House Phuket Hotel Phuket - Mad og drikkeBamboo House Phuket Hotel Phuket - Hotellet udefraBamboo House Phuket Hotel Phuket - Hotellet udefraBamboo House Phuket Hotel Phuket - Mad og drikkeBamboo House Phuket Hotel Phuket - Mad og drikkeBamboo House Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - BadeværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - ReceptionBamboo House Phuket Hotel Phuket - ReceptionBamboo House Phuket Hotel Phuket - LobbyBamboo House Phuket Hotel Phuket - LobbyBamboo House Phuket Hotel Phuket - LobbyBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestaurantBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestaurantBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestaurantBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestaurantBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestaurantBamboo House Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolBamboo House Phuket Hotel Phuket - IndgangBamboo House Phuket Hotel Phuket - IndgangBamboo House Phuket Hotel Phuket - IndgangBamboo House Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01