Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Basaga Holiday Residences

Lot 69 Jalan Tabuan, Sarawak, Kuching Centrum, Kuching, Malaysia 93100 (Se kort)

Book nu!

Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Suite Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse
Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Gæsteværelse Basaga Holiday Residences Kuching - Indgang Basaga Holiday Residences Kuching - Indgang Basaga Holiday Residences Kuching - Indgang
Beliggenhed: Kuching Centrum Antal værelser: 34
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 457 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
7,2
Personale
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (457)
Susanne L. Familie med ældre børn Denmark, 19. august 2013
Hyggelig, charmerende hotel

Bar, atmosfære, pool
7,7
Super hyggeligt hotel, dejlig mad og hyggelig bar dejlig pool
Niels R. Par Denmark, 15. januar 2013
Skønt hotel. Perfekt betjening.

Store værelser. lækker restaurant.
9,7
Absolut et fund til prisen. Div ture kan med fordel reserveres på hotellet. Prisen og kvaliteten er helt i top. Prisbillig restaurant med stort og velsmagende udvalg. 9.5 af 10.
Preben L. Par Denmark, 5. marts 2012
Dejligt hotel

Hotellet ligger i et roligt område
9,3
vi har flere gange besøgt basaga, og kan varmt anbefale dette hotel. det er sjældent at man oplevet et personale som er så smilende og behjælpsomme, som personalet på basaga. vi vender helt sikkert tilbage, for på basaga føler man sig velkommen. der er et dejligt liv i den udendørs resturang om aftenen, og atmosfæren er altid god. ønsker man fred og ro er der også plads til dette. resturangen serverer en god solid morgenmad, og menykortet byder på fristelser i rigt omfang, og til rimelige priser. basaga kan varmt anbefales, og absolut et besøg værd.
Carsten V. Par Denmark, 29. oktober 2010
Rart og afslappet hotel

Dejligt udendørs areal
6
Vi havde et dejligt ophold med tre overnatninger. Hotellet er lille og overskueligt og med en god atmosfære. Udmærkede værelser. Vi havde et værelse ud til verandaen og med udsigt til pool og restaurant. Det var godt. Om aftenen er der en god stemning i hotellets restaurant og bar, selv om maden og betjeningen ikke er bemærkelsesværdig, men heller ikke dårlig.Fri adgang til internet. Taxa kommer med det samme, når der ringes efter den.
Tip om Restaurant: Kuching er den dejlig by med en god atmosfære. Helt klart en af Malaysias perler. Vil man spise folkeligt kinesisk seafood, skal man gå til Topspot, som er en række små spisesteder på toppen af et parkeringshus inde i byen - tæt på hotellet Riverside.
Kiat Y. Gruppe Malaysia, 9. april 2014
It good hotel

Room. Clean valve money
10
Coenraad V. Rejsende alene Netherlands, 21. marts 2014
I immediatelyfelt at home

Be aware it is not a glb 3 star, it is an experience to be there, it reminded me of ous stays in country hotel in France in my youth (nineteenfifties)
8
I have been there before as a courier, in order to collect "wafers" at a hi-tech facility at Kuching to deliver them to Germany /Switserland and afterwards colect them again to deliver them somwhere in SE Asia and afterwards to transport the finished products to Europe. Therefore I feel at home at the Basaga, because of the desk, bar and restaurant people and the relaxed atmosphere. During my professional life I often stayed in the Big Four 5-star hotels, but nowadays I prefer places like the Basaga.
Larry F. Par Malaysia, 20. februar 2014
Just nice and affordable hotel...

Quiet and relax....
6,7
It's a good experience. ..yet the bathroom should have been upgrade, other than that is a gud place to check in...
Elisa R. Rejsende alene Spain, 16. februar 2014
Very relaxing and enjoyable

The staff, the quietness and the swimming pool
9
I really enjoyed my stay in Basaga.I have been traveling for 3 months, going around all the time and needed to relax and rest for a couple of days. I choosed Basaga and I can say it was the perfect place to be!
Richard R. Par United Kingdom, 6. februar 2014
hotel with character

clonial style, restaurant,comfortable rooms.
7,7
I liked this hotel, it had a charm about it. Our room was large and clean. The bathroom needed updating however. There was a noisy group that the management had to speak to. The restaurant had a good ambiance and a good range of options. It is a little out of the centre but we walked it in 20 minutes and taxis are cheap.The internet only worked in reception.
Orsolya J. Gruppe Hungary, 29. januar 2014
Very friendly staff

staff, hotel organized trip guide, garden
8,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Basaga Holiday Residences KuchingBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - SuiteBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - IndgangBasaga Holiday Residences Kuching - IndgangBasaga Holiday Residences Kuching - IndgangBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - ReceptionBasaga Holiday Residences Kuching - Altan/TerrasseBasaga Holiday Residences Kuching - Altan/TerrasseBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - SwimmingpoolBasaga Holiday Residences Kuching - SwimmingpoolBasaga Holiday Residences Kuching - SwimmingpoolBasaga Holiday Residences Kuching - SwimmingpoolBasaga Holiday Residences Kuching - SwimmingpoolBasaga Holiday Residences Kuching - SwimmingpoolBasaga Holiday Residences Kuching - Rekreative FaciliteterBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurantBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurantBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurantBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurantBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurantBasaga Holiday Residences Kuching - Pub/LoungeBasaga Holiday Residences Kuching - Pub/LoungeBasaga Holiday Residences Kuching - Pub/LoungeBasaga Holiday Residences Kuching - GolfbaneBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - UdsigtBasaga Holiday Residences Kuching - OmgivelserBasaga Holiday Residences Kuching - Omgivelser


AS-AGWEB-3A01