Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Basaga Holiday Residences

Lot 69 Jalan Tabuan, Sarawak, Kuching Centrum, Kuching, Malaysia 93100

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,9

baseret på 546 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
7,2
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (546)
Sortér efter:
Susanne L. Familie med ældre børn Denmark, 19. august 2013
Hyggelig, charmerende hotel

Bar, atmosfære, pool
7,7
Super hyggeligt hotel, dejlig mad og hyggelig bar dejlig pool
Indberet denne anmeldelse
Niels R. Par Denmark, 15. januar 2013
Skønt hotel. Perfekt betjening.

Store værelser. lækker restaurant.
9,7
Absolut et fund til prisen. Div ture kan med fordel reserveres på hotellet. Prisen og kvaliteten er helt i top. Prisbillig restaurant med stort og velsmagende udvalg. 9.5 af 10.
Indberet denne anmeldelse
Preben L. Par Denmark, 5. marts 2012
Dejligt hotel

Hotellet ligger i et roligt område
9,3
vi har flere gange besøgt basaga, og kan varmt anbefale dette hotel. det er sjældent at man oplevet et personale som er så smilende og behjælpsomme, som personalet på basaga. vi vender helt sikkert tilbage, for på basaga føler man sig velkommen. der er et dejligt liv i den udendørs resturang om aftenen, og atmosfæren er altid god. ønsker man fred og ro er der også plads til dette. resturangen serverer en god solid morgenmad, og menykortet byder på fristelser i rigt omfang, og til rimelige priser. basaga kan varmt anbefales, og absolut et besøg værd.
Indberet denne anmeldelse
Carsten V. Par Denmark, 29. oktober 2010
Rart og afslappet hotel

Dejligt udendørs areal
6
Vi havde et dejligt ophold med tre overnatninger. Hotellet er lille og overskueligt og med en god atmosfære. Udmærkede værelser. Vi havde et værelse ud til verandaen og med udsigt til pool og restaurant. Det var godt. Om aftenen er der en god stemning i hotellets restaurant og bar, selv om maden og betjeningen ikke er bemærkelsesværdig, men heller ikke dårlig.Fri adgang til internet. Taxa kommer med det samme, når der ringes efter den.
Tip om Restaurant: Kuching er den dejlig by med en god atmosfære. Helt klart en af Malaysias perler. Vil man spise folkeligt kinesisk seafood, skal man gå til Topspot, som er en række små spisesteder på toppen af et parkeringshus inde i byen - tæt på hotellet Riverside.
Indberet denne anmeldelse
Darma D. Forretningsrejsende Malaysia, 1. februar 2016
Great location

City centre location, nice environment and friendly staff
8,3
Good
Indberet denne anmeldelse
Raja M. Forretningsrejsende Malaysia, 15. januar 2016
Great hideoutin Kuching town

Good foods, nice ambiance, great location
7,3
Indberet denne anmeldelse
Cheong H. Familie med ældre børn Malaysia, 5. januar 2016
eco hotel residence semblence

quiet & cooling natural surrounding ,something different & nostalgic
4,3
Excellent but lack of games to play such as dart,billiard & scrabbles or carom whenever outdoor except swimming
Indberet denne anmeldelse
Jonas W. Familie med små børn Sweden, 27. december 2015
A perfect base

Close to the city, The pool and the tours by Brendan
8,3
Basaga is a good place to stay with children. We used the hotel as base when doing daily tours like kayaking, visit Bako National park, the Caves etc. The service is excellent and everybody was happy to help with arrangements.
Indberet denne anmeldelse
Swee M. Par Malaysia, 26. december 2015
Need Greens, need Comfort, try Besaga Resident

Ex-School Property that provides Relaxation, Calm and Comfort.
8,7
This Christamas, we decided to drive from Kota Kinabalu, Sabah into Kuching, Sarawak. Besaga Resident Hotel was again mentioned I decided to take the chance of booking our 5 full nights for our visit to Kuching instead of Borneo Coffee Homestay. I live for nostalgia value, and was pleased to learnt the story of the resident origin and the hotel name origins "Besaga"!! Besaga Resident Hotel provides an environment with greens (minus the mosquitoes), calm, and relaxation with a small pool for shallow deeping with lovely wooden deck surrounded shrubs and shaded by the besaga trees. The restaurant comes with good western food and snack in the afternoon or for happy hours (we have our Christmas Eve dinner at the courtyard with our 5 adults guest and a 2 months old baby) the evening was beautiful without loud techno music the frighten the baby. The beauty is that we does not need to go out of the hotel if one just wanted to relax and take it easy and relax either by the pool or restaurant area to read a book etc. But nevertheless, Besaga Resident Hotel is only 5-10 minutes to the airport, Kuching city center or to Spring Mall. The Besaga Resident hotel is well centralise but the most important part is it has a good restaurant, it provides calm relaxation clean environment from an old school building, and for the price (that I paid) is far worth for its value for money!!! My room comes with breakfast and the best thoughts of nostalgia it brings me back to my memories of Pelabuhan Ratu down south of Java during my 6 years in Jakarta. I highly recommend this place to anyone traveling with family. It's clean, cool, calm and beautiful. I hope they keep up the place. Only draw back the wifi, slow.
Indberet denne anmeldelse
Hiengkui H. Familie med ældre børn Malaysia, 25. december 2015
happy stay

got swimming pool, car park & breakfast
8
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
Basaga Holiday Residences KuchingBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - SuiteBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - GæsteværelseBasaga Holiday Residences Kuching - IndgangBasaga Holiday Residences Kuching - IndgangBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - LobbyBasaga Holiday Residences Kuching - ReceptionBasaga Holiday Residences Kuching - Altan/TerrasseBasaga Holiday Residences Kuching - Altan/TerrasseBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet indefraBasaga Holiday Residences Kuching - SwimmingpoolBasaga Holiday Residences Kuching - SwimmingpoolBasaga Holiday Residences Kuching - SwimmingpoolBasaga Holiday Residences Kuching - SwimmingpoolBasaga Holiday Residences Kuching - Rekreative FaciliteterBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurantBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurantBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurantBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurantBasaga Holiday Residences Kuching - RestaurantBasaga Holiday Residences Kuching - Pub/LoungeBasaga Holiday Residences Kuching - Pub/LoungeBasaga Holiday Residences Kuching - Pub/LoungeBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - Hotellet udefraBasaga Holiday Residences Kuching - UdsigtBasaga Holiday Residences Kuching - OmgivelserBasaga Holiday Residences Kuching - Omgivelser


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07