eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien 80361 (Se kort)

Book nu!

Bemo Corner Guest House Bali - Gæsteværelse Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Omgivelser Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Omgivelser Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefra Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefra Bemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærheden Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Gæsteværelse Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Omgivelser Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefra Bemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærheden Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra
Område: Kuta / Tuban Antal værelser: 20
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,0

baseret på 439 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,3
Personalet
6,9
Hotellets stand/rengøring
7,0
Værelsets komfort/standard
7,0
Mad/spisning
4,9
Alle anmeldelser (439)
Sorter efter:
Anne F. Par Denmark, 24. juli 2013
godt personale

rent, personale og tv
8,3
Fint lille by hotel som er rent og hellig nyt. Lidt støj fra trafikken men det må man regne med når man er så tæt på legian.
Anne F. Par Denmark, 22. juli 2013
komfortabelt.

rent, god seng, tv.
7,7
Rigtig fint lille hotel. God seng, stort værelse med TV og køleskab. Lidt larm fra trafik men til prisen et rigtig godt hotel.
Trine W. Par Denmark, 5. maj 2013
Meget trafikstøj!

Køleskab, kaffe på værelset
5,3
Faciliteterne på værelset var fine (tv, køleskab, kaffe). Sengen var fuld af myrer og der boede borebiller i træet på sengen! Vi havde et værelse mod gaden og der var vild meget støj så vi måtte nærmest råbe til hinanden når skydedøren til badeværelset stod åben. Wifi skiftede mellem at være meget svag til slet ikke at virke. Vil ikke bo her igen, man kan få meget bedre kvalitet for pengene andre steder i kuta
Laurie C. Rejsende alene Australia, 26. august 2014
convenience,location,accessibility

all of the above plus value for money
6,3
please refer to my previous reviews and note my comments on the hot water.
Laurie C. Rejsende alene Australia, 25. august 2014
comfort location accessibility

all the above and value
6,3
please refer to my previous reveiws on Bemo corner guest house
Laurie C. Rejsende alene Australia, 23. august 2014
location accessibility convenience

all of the above
6,3
please read my previous reviews on Bemo corner
Laurie C. Rejsende alene Australia, 22. august 2014
location accessibility convenience

the three things i mentioned above plus value
6,3
please read my previous reviews on bemo corner,only thing i can add is the hot water seems to be running out or non existent.Not quite sure why.I can only assume the hotel is full and cant handle it
Sucipto A. Forretningsrejsende Indonesia, 21. august 2014
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Laurie C. Rejsende alene Australia, 20. august 2014
comfortable and convenient

location facilities accessibility
6,7
Its good value for the price and close to all restaurants,bars and transport easily obtained from the front.also a good moneychanger and cafe right next door.Some of the rooms a little noisy facing the street,so choose your room carefully i would suggest
Laurie C. Rejsende alene Australia, 18. august 2014
good value if you can handle a bit of noise

location value accessibility
7
the first room I was in had a wooden floor (unusual for here)and looked like it hadn't been scrubbed for a while obviously dust from the busy road outside.Also quiet noisy with constant passing traffic and late night party goers returning from the bars further down Legian st.Other than that if you are able to handle a bit of noise,and thats pretty much everywhere in Kuta these days it was fine.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - GæsteværelseBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - OmgivelserBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - OmgivelserBemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefraBemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefraBemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærhedenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - GæsteværelseBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - OmgivelserBemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefraBemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærhedenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3C08