Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta, Bali, Indonesien 80361 (Se kort)

Book nu!

Bemo Corner Guest House Bali - Gæsteværelse Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Omgivelser Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Omgivelser Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefra Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefra Bemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærheden Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Gæsteværelse Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Omgivelser Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefra Bemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærheden Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra
Bemo Corner Guest House Bali - Strand
Område: Kuta Antal værelser: 20
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,9

fra 524
anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,3
Personalet
6,9
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
6,9
Mad/spisning
4,9
Alle anmeldelser (524)
Sorter efter:
Anne F. Par Denmark, 24. juli 2013
godt personale

rent, personale og tv
8,3
Fint lille by hotel som er rent og hellig nyt. Lidt støj fra trafikken men det må man regne med når man er så tæt på legian.
Anne F. Par Denmark, 22. juli 2013
komfortabelt.

rent, god seng, tv.
7,7
Rigtig fint lille hotel. God seng, stort værelse med TV og køleskab. Lidt larm fra trafik men til prisen et rigtig godt hotel.
Trine W. Par Denmark, 5. maj 2013
Meget trafikstøj!

Køleskab, kaffe på værelset
5,3
Faciliteterne på værelset var fine (tv, køleskab, kaffe). Sengen var fuld af myrer og der boede borebiller i træet på sengen! Vi havde et værelse mod gaden og der var vild meget støj så vi måtte nærmest råbe til hinanden når skydedøren til badeværelset stod åben. Wifi skiftede mellem at være meget svag til slet ikke at virke. Vil ikke bo her igen, man kan få meget bedre kvalitet for pengene andre steder i kuta
Bevan W. Rejsende alene Australia, 13. juli 2015
Not happy
2
I don't no as they walked me up the street at 4am to a place called Kuti Sari," not happy" so hope you can do better next time, if there is a next time!!
Wendy N. Par Australia, 28. juni 2015
Too cheap

Wanted to not houseclean and provide warer. Stayed 5 nights
6,7
Dorina J. Par Indonesia, 8. juni 2015
Good hotel for budget traveller

Location, the price and big room
5,7
Location, price and the room was good. But only one thing that made me so disappointed..which is the pilliow was so smelled and has no pilliowslip. I hope the management will notice about it. And always check all the stuff in the room.
Muhammad R. Gruppe Singapore, 7. juni 2015
Great stay but..

Location. Staff. Food.
7,3
The stay was great but there should be a safe for our passports and money to be kept at and also a cuboard to store our cloths. They are a 2 to 3 star hotel though instead of a guesthouse. The TV had many channels unlike some other hotels and the wifi was great!
Zoltan T. Rejsende alene Hungary, 27. maj 2015
Cheap... and thats the best feature

cheap, near to Kuta center
5
Walls were extremely dirty and moldy. Towels and bed sheets also looked dirty. There was no fridge in the room. It was quite noisy in the morning but that's because of the location.but for an extra 5 bucks you can find many better places to stay. This was the worst place I stayed during my 2 weeks Indonesian holiday.
Travis R. Par United States of America, 15. maj 2015
Great value hostel in Kuta

Hot water, location, mini fridge
7,3
We had a very brief stay, but were pleasantly surprised at the quality for the very low price. The only complaint is the traffic noise which is heard clearly through the always-open vents in the bathroom.
Laurie C. Par Australia, 13. maj 2015
great location

price staff location
7,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - GæsteværelseBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - OmgivelserBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - OmgivelserBemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefraBemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefraBemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærhedenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - GæsteværelseBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - OmgivelserBemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefraBemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærhedenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - Strand


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A04