Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta, Bali, Indonesien 80361

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,9

baseret på 568 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
8,2
Personalet
6,9
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
6,9
Mad/spisning
4,9
Alle anmeldelser (568)
Sortér efter:
Anne F. Par Denmark, 24. juli 2013
godt personale

rent, personale og tv
8,3
Fint lille by hotel som er rent og hellig nyt. Lidt støj fra trafikken men det må man regne med når man er så tæt på legian.
Indberet denne anmeldelse
Anne F. Par Denmark, 22. juli 2013
komfortabelt.

rent, god seng, tv.
7,7
Rigtig fint lille hotel. God seng, stort værelse med TV og køleskab. Lidt larm fra trafik men til prisen et rigtig godt hotel.
Indberet denne anmeldelse
Trine W. Par Denmark, 5. maj 2013
Meget trafikstøj!

Køleskab, kaffe på værelset
5,3
Faciliteterne på værelset var fine (tv, køleskab, kaffe). Sengen var fuld af myrer og der boede borebiller i træet på sengen! Vi havde et værelse mod gaden og der var vild meget støj så vi måtte nærmest råbe til hinanden når skydedøren til badeværelset stod åben. Wifi skiftede mellem at være meget svag til slet ikke at virke. Vil ikke bo her igen, man kan få meget bedre kvalitet for pengene andre steder i kuta
Indberet denne anmeldelse
Ester S. Rejsende alene Indonesia, 16. marts 2016
number 1 guest house in kuta

helpful and friendly staff, cozy room, and strategic location
10
Stayed at bemo for 1 day only. Very short stay but i will come back for sure.the staff are very helpfull and friendly :)
Indberet denne anmeldelse
Laurie C. Rejsende alene Australia, 28. februar 2016
value and accessible
4,3
Good stay and good budget option,staff helpful and accommodating
Indberet denne anmeldelse
Laurie C. Rejsende alene Australia, 7. februar 2016
comfort and value

location convenience value
7
Good value option located in heart of kuta,walking distance to clubs restaurants beach and transport out the front.
Indberet denne anmeldelse
Laurie C. Rejsende alene Australia, 6. februar 2016
location location

location value accessibility
6,7
Good budget stay all fine as usual
Indberet denne anmeldelse
Laurie C. Rejsende alene Australia, 5. februar 2016
great comfortable stay

staff location value
7,3
Good stay again many thanks Grace for making me feel at home
Indberet denne anmeldelse
Laurie C. Rejsende alene Australia, 4. februar 2016
affordable value

staff location price
7,3
Good stay as usual and friendly helpful staff.A special mention for grace who went out of her way to check me in early etc.that's how hotel staff should be.Make a guest feel welcome
Indberet denne anmeldelse
Laurie C. Rejsende alene Australia, 18. januar 2016
good value and location

price staff access to transport
6,3
Good value for the money.staff friendly and helpful
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - GæsteværelseBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - OmgivelserBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - OmgivelserBemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefraBemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefraBemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærhedenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - GæsteværelseBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - OmgivelserBemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefraBemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærhedenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - StrandBemo Corner Guest House Bali - OmgivelserBemo Corner Guest House Bali - Omgivelser


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01