eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta, Bali, Indonesien 80361 (Se kort)

Book nu!

Bemo Corner Guest House Bali - Gæsteværelse Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Omgivelser Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Omgivelser Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefra Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefra Bemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærheden Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Gæsteværelse Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra Bemo Corner Guest House Bali - Omgivelser Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefra Bemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærheden Bemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra
Område: Kuta Antal værelser: 20
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,9

baseret på 431 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,3
Personalet
6,9
Hotellets stand/rengøring
7,0
Værelsets komfort/standard
7,0
Mad/spisning
4,9
Alle anmeldelser (431)
Sorter efter:
Anne F. Par Denmark, 24. juli 2013
godt personale

rent, personale og tv
8,3
Fint lille by hotel som er rent og hellig nyt. Lidt støj fra trafikken men det må man regne med når man er så tæt på legian.
Anne F. Par Denmark, 22. juli 2013
komfortabelt.

rent, god seng, tv.
7,7
Rigtig fint lille hotel. God seng, stort værelse med TV og køleskab. Lidt larm fra trafik men til prisen et rigtig godt hotel.
Trine W. Par Denmark, 5. maj 2013
Meget trafikstøj!

Køleskab, kaffe på værelset
5,3
Faciliteterne på værelset var fine (tv, køleskab, kaffe). Sengen var fuld af myrer og der boede borebiller i træet på sengen! Vi havde et værelse mod gaden og der var vild meget støj så vi måtte nærmest råbe til hinanden når skydedøren til badeværelset stod åben. Wifi skiftede mellem at være meget svag til slet ikke at virke. Vil ikke bo her igen, man kan få meget bedre kvalitet for pengene andre steder i kuta
Laurie C. Rejsende alene Australia, 15. juli 2014
relaxing convenient enjoyable

location price and accessibility
5,3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Gruppe Australia, 12. juli 2014
Pleasant and good value for the money

Location,value and accessibility
6,3
See my previous reviews on the bemo corner guest house
Laurie C. Gruppe Australia, 12. juli 2014
Pleasant and convenient

Value,location,accessibility
6,3
Please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Rejsende alene Australia, 11. juli 2014
pleasant comfortable hotel

location price accessibility
5,3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Rejsende alene Australia, 10. juli 2014
comfortable relaxing and convenient

location price and accessibility
5,7
I enjoyed the location and easy access to trnsport and beach.Nice big room and spacious with a little balcony and view of the temple behind.Goood value for the money.
Laurie C. Rejsende alene Australia, 9. juli 2014
peaceful relaxing and pleasant

location,value,friendly staff
6
please see my previous reviews about bemo corner hotel
Laurie C. Rejsende alene Australia, 8. juli 2014
comfortable and enjoyable

location,value,cleanliness
6
I found bemo corner comfortable and clean.The facilities were reasonable for the price.The staff were efficient and friendly.So all in all it was pleasant and good value for the money.Centrally located and very easy access to the shops,restaurants and bars nearby.The only downside is perhaps noise of the traffic outside,which may be an issue for some.Other than that it was fine

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - GæsteværelseBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - OmgivelserBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - OmgivelserBemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefraBemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefraBemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærhedenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - GæsteværelseBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefraBemo Corner Guest House Bali - OmgivelserBemo Corner Guest House Bali - Hotellet indefraBemo Corner Guest House Bali - Attraktioner i nærhedenBemo Corner Guest House Bali - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B05