Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Berliner Hof

Tauentzienstrasse 8, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10789

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,8

baseret på 88 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
9,0
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (88)
Sortér efter:
John L. Gruppe Denmark, 2. april 2012
Dårligt hotel med små værelser

12 € er for meget for et meget enkelt morgenmåltid
4,7
Jeg havde glædet mig til igen at skulle en tur til Berlin, det var anden gang i år og 16 gang ialt, jeg plejer at bo ved alex plads men ville prøve noget nyt, det har jeg fortrut, Berliner Hof er et dårligt hotel med små værelser og meget dårligt morgenmåltid som hotellet forlanger 12 € ekstra for, det er for dårligt det er det ikke værd. Næste gang jeg skal til byen, det er i August skal jeg bo ved Alex plads igen.
Indberet denne anmeldelse
Lone H. Par Denmark, 14. november 2011
God beliggendhed til powershopping.

Hotellet ligger lige ud til de store handelsgader, og alligevel var der ro og ingen støj fra gaden eller andre gæster.
8
vi brugte hotellet i forbindelse med et weekendophold. vi har været i berlin flere gange, men for første gang brugte vi næsten ikke u-bahn, da vi følte vi var i gå-afstand til de ting vi ville se. der er mulighed for morgenmad på hotellet, men der er også masser af restauranter (også med morgenmad) lige i nærheden. indenfor en radius af 1 km var der både kinesisk, japansk, indisk, italiensk og græsk restaurant.
Tip om Hoteldetaljer: Vi oplever det som en luksus at kunne tage et varmt karbad, når vi kommer trætte hjem fra lange gåture i byen. Også på dette hotel er der badekar, så husk badeolien. Det er billig wellness.
Indberet denne anmeldelse
Woon S. Rejsende alene Malaysia, 14. november 2015
Loving it.

Large window; opposite to Mcdonald; contemporary design
7,3
Berliner Hof is a shoplot-transformed hotel. The reception is in the 2nd floor. It is next to a lot of shops, including Uniqlo and opposite to a 24 hour MacDonald. Ironically, the gym is in the 1st floor. My stay was comfortable, but it would be better if the pillow is not a bean bag. The design is a bit of mix and match, whereby the bed frames and wardrodes look antiquely wooden, but all other part of the rooms are relatively modern.
Indberet denne anmeldelse
Itsarate D. Forretningsrejsende Thailand, 26. oktober 2015
Good hotel, good location

Good place, good location, and good staff.
9
Good experience. This hotel is located in good location. It's easy to find and nice. The staff is friendly.
Indberet denne anmeldelse
Choon W. Gruppe Malaysia, 19. september 2015
Comfort, clean n great location

Clean, great location & value for money
9,3
We got upgraded to family room when check in without extra charges. This hotel is located centralize to shopping area, train station and there is small farm market on every Tuesday. Hotel staffs are friendly and helpful. Famous shopping mall KaDaWe just opposite the hotel. Hotel is very clean and comfort. Will be back to this hotel if I visit Berline again
Indberet denne anmeldelse
Denis G. Rejsende alene Australia, 3. september 2015
Perfect for my needs

Value, staff, location
9
Nice stay even decided to extend which wasn't a problem. Would choose again if in Berlin
Indberet denne anmeldelse
Rudy T. Familie med små børn Indonesia, 11. maj 2015
wonderful stay

nice location. delicious breakfast. big rooms
8,7
Very pleasant. Wow. Such comfort. Very enjoyable.
Indberet denne anmeldelse
Shazwanis F. Gruppe Malaysia, 23. april 2015
Big room strategic location

superb location n staff
9,7
i want to stay more
Indberet denne anmeldelse
Anne C. Familie med små børn Australia, 26. oktober 2014
Excellent family hotel

handy location, large room, good breakfast
7
I stayed at the Berliner Hof with my son, daughter-in-law and grandson. We had two rooms that were very spacious and comfortable. The location is excellent and we were able to walk to the Zoo, Ka De We and to the nearest train station that took us everywhere. It is an excellent n0-frills family hotel.
Indberet denne anmeldelse
Anne C. Rejsende alene Australia, 25. oktober 2014
Excellent hotel for families, but also for a solo

location, large room, excelent breakfast
6,7
I stayed at this hotel - and was joined by my son's family. It provided excellent accommodation for all of us.
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Berliner Hof BerlinBerliner Hof Berlin - Hotellet udefraBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - BadeværelseBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - Hotellet udefraBerliner Hof Berlin - RestaurantBerliner Hof Berlin - LobbyBerliner Hof Berlin - Hotellet udefraBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - BadeværelseBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01