Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Berliner Hof

Tauentzienstrasse 8, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10789

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,8

baseret på 109 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
9,0
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (109)
Sortér efter:
John L. Gruppe Denmark, 2. april 2012
Dårligt hotel med små værelser

12 € er for meget for et meget enkelt morgenmåltid
4,7
Jeg havde glædet mig til igen at skulle en tur til Berlin, det var anden gang i år og 16 gang ialt, jeg plejer at bo ved alex plads men ville prøve noget nyt, det har jeg fortrut, Berliner Hof er et dårligt hotel med små værelser og meget dårligt morgenmåltid som hotellet forlanger 12 € ekstra for, det er for dårligt det er det ikke værd. Næste gang jeg skal til byen, det er i August skal jeg bo ved Alex plads igen.
Indberet denne anmeldelse
Lone H. Par Denmark, 14. november 2011
God beliggendhed til powershopping.

Hotellet ligger lige ud til de store handelsgader, og alligevel var der ro og ingen støj fra gaden eller andre gæster.
8
vi brugte hotellet i forbindelse med et weekendophold. vi har været i berlin flere gange, men for første gang brugte vi næsten ikke u-bahn, da vi følte vi var i gå-afstand til de ting vi ville se. der er mulighed for morgenmad på hotellet, men der er også masser af restauranter (også med morgenmad) lige i nærheden. indenfor en radius af 1 km var der både kinesisk, japansk, indisk, italiensk og græsk restaurant.
Tip om Hoteldetaljer: Vi oplever det som en luksus at kunne tage et varmt karbad, når vi kommer trætte hjem fra lange gåture i byen. Også på dette hotel er der badekar, så husk badeolien. Det er billig wellness.
Indberet denne anmeldelse
Keith N. Rejsende alene United Kingdom, 8. maj 2016
Hotel is good, nothing special,but clean
4,7
Would recommend to anyone who is not to fussy,hotel is clean and good for the price.
Indberet denne anmeldelse
Krisana D. Forretningsrejsende Thailand, 28. april 2016
Location is by the shopping center but seems a bit
4,3
This hotel may be good for traveler who like to be close to the historic place and shopping center.
Indberet denne anmeldelse
Bin L. Forretningsrejsende China, 17. april 2016
in general it is very good
6
The room is not very large, but comfortable, and the hotel is located in centre. One thing makes me not happy is that the room booked by agoda heads towards the street
Indberet denne anmeldelse
Per O. Familie med ældre børn Denmark, 13. april 2016
per østergaard
5,3
Good hotel but cleaning personel did not respect "bitte nicht stören" sign on door.
Indberet denne anmeldelse
Tsamis V. Familie med små børn Greece, 14. marts 2016
in the center of berlin

location,clearness,size of room
7
Nice hotel centrally located with clean rooms and satysfying breakfast.
Indberet denne anmeldelse
Anna P. Forretningsrejsende Portugal, 11. marts 2016
breakfast.
3,3
We paid breakfast for all nights and after asking 3 times for a breakfast pack for the final night. Were informed that collegues forgot and that they could do nothing, not even speak to the management. We were offered an apple for the instead of breakfast.
Indberet denne anmeldelse
Irene A. Rejsende alene Indonesia, 1. marts 2016
The stay was fun

The room is big, the location is centered
8,3
The stay was fun but there was this customer service in the front desk who was very impolite. The others were friendly and fine. I think the hotel needs to improve on that. Overall it was okay
Indberet denne anmeldelse
Farzaneh F. Par Hungary, 29. februar 2016
Good location
6,3
The location was very good, the pillow and bed wasn't comfortable at all
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Berliner Hof BerlinBerliner Hof Berlin - Hotellet udefraBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - BadeværelseBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - Hotellet udefraBerliner Hof Berlin - RestaurantBerliner Hof Berlin - LobbyBerliner Hof Berlin - Hotellet udefraBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - BadeværelseBerliner Hof Berlin - GæsteværelseBerliner Hof Berlin - Hotellet indefra


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02