eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Best Western Hotel am Spittelmarkt

Neue Gruenstrasse 28, Mitte, Berlin, Tyskland 10179 (Se kort)

Book nu!

Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hotellet udefra Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hotellet udefra Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Mad og drikke Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Omgivelser Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Business Center Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Indgang Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Mad og drikke Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gæsteværelse Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Mad og drikke Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Pub/Lounge Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Mad og drikke Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Faciliteter Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Reception Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Lobby Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hotellet udefra
Område: Mitte Antal værelser: 244
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 165 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (165)
Sorter efter:
Julie P. Par Denmark, 18. april 2013
Rigtig fint hotel til dem der skal ud og se byen

Morgenmaden, rengøringsservicen, behjælpeligt personale
9,7
Vi havde en rigtig god oplevelse på dette hotel. Vi blev hjulpet og vejledt rigtig fint i receptionen, og værelset var af flot standard :-)
Anne R. Par Denmark, 17. april 2013
Behageligt

Nydeligt, rent, trygt
8
Sengen var lidt slidt, man kunne mærke fjeddene. Til gengæld var brusebadet skønt
Rikke P. Par Denmark, 17. april 2013
Smuttur til Berlin.

Rent, god morgenmads buffet, forholdsvis centralt
8
Susan V. Par Denmark, 6. januar 2013
Godt og centralt beliggende hotel

Central beliggenhed, super god morgenbuffet
7
Hotellet var centralt beliggende og havde en fin kvalitet. Morgenbuffetten til 9 Euro var særdeles god. Parkering af bilen var lidt dyr.
Tip om Hoteldetaljer: Centralt beliggende hotel med kort afstand til Domkirken, Under den Linden, Brandenburger Tor, Alexander Platz og Gerndarmmarkt. Pænt og ikke ret stort hotel. Super morgenbuffet.
Jesper N. Par Denmark, 3. januar 2013
Fine rene rum

Rigtig godt hotel när u-bahn
9,3
Hotellet har fine rene rum og ligger när u-bahn så man let kan tage sig til centrum. Vi gik meget da hotellet er i närheden af det meste.
Erik L. Par Denmark, 7. oktober 2012
Fint hotel tæt på bykernen

Meget fin service og venlig betjening
8,7
Da vi bookede via agoda hotelbookning (via internettet) mente vi bestemt, at vi havde booket 2 dobbeltværelser til ialt 4 voksne. Vi modtog en bekræftigelse på 2 business Room til ialt 2 personer. Vi rettede henvendelse til hotellet, som var venlige at "opgradere" til 2 dobbeltværelser á 2 personer, mod at betale 10 Euro ekstre per værelse per nat. Hotellet var uden skyld i bookningen, men vi følte os "taget ved næsen" af agoda hotelbookning.
Mikkel W. Familie med små børn Denmark, 28. juli 2010
Godt hotel med god beliggenhed

Super morgenmadsbuffet, pænt og rent.
9,7
Beliggenheden er nogenlunde centralt med ca. 15 minutters gang til Alexanderplatz. Lækker morgenmad til en 8-9 euro med alt, hvad hjertet kan begære. Samlet set et scoop til prisen. Eneste ulempe er larmen fra de mange byggerier i området, men vi var ikke så meget på hotellet i løbet af dagen, hvorfor det ikke generede os..
Tip om Restaurant: Husk at bestille plads i restauranten i Berliner Fernseherturm. Så springer i en 2 timers turist-kø over og kører direkte op i 210 meters højde, hvor der er reserveret bord. Ikke fantastisk mad, men fornuftige priser, god udsigt og en oplevelse værd...
Paolo S. Rejsende alene Italy, 6. oktober 2014
A quiet, inexpensive hotel in the heart of Berlin

It's quiet, not a posh design hotel but newly furnished, close to the underground and at walking distance to many Berlin must see
8,7
I was greeted by receptionist and got my room in a moment, I had a room at top floor as I had requested, which was very bright and quiet. The whole area where the hotel is is very quiet on weekends. Spittelmarkt is a new development area in Berlin Mitte, close to most of Berlin's must see.
David G. Par Australia, 1. oktober 2014
Mature age Aussies

Close to the underground station. Within walking distance of major sites. Large comfortable room.
7,3
Good - the only problem we encountered was the fact that certain power points did not work all the time e.g. thought we were charging Lap Top etc and they didn't always charge so it appeared that all of the power points were not functioning 24 hours.
Tiziana M. Familie med ældre børn Italy, 28. juli 2014
Short trip with daughter

A nice location, near the underground and with caffeterias very close gor who chooses not to have breakfast in the hotel. The reception is friendly and the rooms are clean.
7,3
A nice stay. Relaxing hotel. The only problem is that the wi-fi in the room wasn't working all the time and when i told the reception they answered it had to be enpowered

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Best Western Hotel am Spittelmarkt BerlinBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hotellet udefraBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hotellet udefraBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Mad og drikkeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - OmgivelserBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Business CenterBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - IndgangBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Mad og drikkeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - GæsteværelseBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Mad og drikkeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Pub/LoungeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Mad og drikkeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - FaciliteterBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - ReceptionBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - LobbyBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B08