Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Best Western Hotel Harbour View

239 Queen's Road West (MTR Sai Ying Pun Station Exit A1), Hong Kong Island West, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Fitnessrum Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Fitnessrum Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet udefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Møderum Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Møderum Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Swimmingpool Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Swimmingpool Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Reception Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Reception Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Restaurant Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Restaurant Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Restaurant Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Suite
Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Gæsteværelse Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Swimmingpool Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Swimmingpool Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Restaurant Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Restaurant Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Restaurant
Område: Hong Kong Island West Antal værelser: 432
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

fra 2209
anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
7,1
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
6,6
Mad/spisning
6,1
Alle anmeldelser (2209)
Sorter efter:
Signe K. Gruppe Denmark, 18. januar 2013
Et stykke fra byen og meget små værelser!

Serviceminded personale!
5
Hotellet ligger et stykke fra centrum men det er muligt at benytte hotellets gratis shuttle bus som kører til eden centrale metro station. De er ved at bygge et metro i gå afstand til hotellet hvilket kommerciel at hjælpe en del og gøre hotellet en del mere attraktivt. Desværre lugter der en del af fisk nærområdet og værelserne er meget små. Når man sidder på toilettet støder ens knæ mod badekarret (som er for lille til at man kan ligge i det!) Personalet er meget søde og servicemindede men de kender ikke byens seværdigheder og man få ingen information om stedet eller attraktioner i området, hvilket jeg savnede. Morgenmaden er bestemt ikke noget at råbe hurra for, der står f.eks. På menu kortet at der er bacon, men det er ikke osv.
Indberet denne anmeldelse
Peter P. Rejsende alene Denmark, 10. oktober 2012
God beliggenhed men meget små badeværelser

Folkene i modtagelsen var mere hjælpsomme end i reptionen
6,3
Værelserne var meget små, især badeværelset hvor toiletkummen stod helt op af badekarret, så man skulle sidde med benene ud af toiletdøren.
Tip om Hoteldetaljer: Hvis man er over 1.60m, skal man finde et andrt hotel
Indberet denne anmeldelse
Wee L. Gruppe Indonesia, 27. august 2015
Good value

Close to MTR and airport bus, also close to HK Macau Ferry terminal, good location with lots of shops around it. The hotel rate is very reasonable.
6,7
Overall it was pleasant and the staffs are quite friendly. I have read some reviews according the hotel and some complaints about the size of the room and so on... For me, with such rate... It was appropriate. Only on thing, with such semi bathroom, it would be good to have a shower than a bath tub in it, coz bath tub really made the bathroom stuffed. Because my niece had bathroom with shower, that is why I can see the comparison.
Indberet denne anmeldelse
Wee L. Gruppe Indonesia, 26. august 2015
It is overall a good hotel

the location is close to MTR and bus to airport, lots of shop around the hotel, the price is a g
7
Indberet denne anmeldelse
Kenji I. Rejsende alene Japan, 26. august 2015
not terribly bad but they can clean it better

helpful staff, proximity to the station, neighborhood
9,3
I had great service in the hotel. one thing I would suggest is to clean the bathroom better. the wall was moldy...
Indberet denne anmeldelse
Kenji I. Rejsende alene Japan, 25. august 2015
good hotel. the bathroom could be cleaned better.

helpful staff, neighborhood, proximity to a statio
9,3
I had great service in the hotel. one thing I would suggest is to clean the bathroom better. the wall was moldy...
Indberet denne anmeldelse
Jeremy B. Par United Kingdom, 23. august 2015
poor value ok location

near to mtr
4,7
Indberet denne anmeldelse
Ruben D. Rejsende alene United States of America, 22. august 2015
Money's Worth!

Clean, Covenient, Friendly
9
Indberet denne anmeldelse
Yan Y. Rejsende alene China, 18. august 2015
crowded

mtr statiion
6,7
Indberet denne anmeldelse
Dany S. Par France, 17. august 2015
Dissapointed

They checked on a daily basis that everything was OK but there weren't follow-up
4
Three of us arrived after midnight with our suitcases and a baby trolley, the hotel refused to help us with our belongings. During our stay (9 nights), we experienced electricity shortage many times and when checking out, our deposit wasn't immediately refunded (even though the room was checked and cleared!). We are not mentioning the room size (tiny) as it's quite common in Hong Kong.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Best Western Hotel Harbour View HongkongBest Western Hotel Harbour View Hongkong - FitnessrumBest Western Hotel Harbour View Hongkong - FitnessrumBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet udefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - MøderumBest Western Hotel Harbour View Hongkong - MøderumBest Western Hotel Harbour View Hongkong - SwimmingpoolBest Western Hotel Harbour View Hongkong - SwimmingpoolBest Western Hotel Harbour View Hongkong - ReceptionBest Western Hotel Harbour View Hongkong - ReceptionBest Western Hotel Harbour View Hongkong - RestaurantBest Western Hotel Harbour View Hongkong - RestaurantBest Western Hotel Harbour View Hongkong - RestaurantBest Western Hotel Harbour View Hongkong - SuiteBest Western Hotel Harbour View Hongkong - GæsteværelseBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hongkong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hongkong - SwimmingpoolBest Western Hotel Harbour View Hongkong - SwimmingpoolBest Western Hotel Harbour View Hongkong - RestaurantBest Western Hotel Harbour View Hongkong - RestaurantBest Western Hotel Harbour View Hongkong - RestaurantBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - FitnessrumBest Western Hotel Harbour View Hongkong - SwimmingpoolBest Western Hotel Harbour View Hongkong - SwimmingpoolBest Western Hotel Harbour View Hongkong - MøderumBest Western Hotel Harbour View Hongkong - MøderumBest Western Hotel Harbour View Hongkong - GæsteværelseBest Western Hotel Harbour View Hongkong - GæsteværelseBest Western Hotel Harbour View Hongkong - GæsteværelseBest Western Hotel Harbour View Hongkong - GæsteværelseBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C07