eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Best Western Hotel Harbour View

239 Queen's Road, Hong Kong Island West, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Gæsteværelse Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Gæsteværelse Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Gæsteværelse Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Restaurant Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Restaurant Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Fitnessrum Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Fitnessrum Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Swimmingpool Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Swimmingpool Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Swimmingpool
Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Møderum Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Møderum Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet udefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Omgivelser Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra
Beliggenhed: Hong Kong Island West Antal værelser: 432
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,7

baseret på 1035 anmeldelser

Værdi for pengene
6,8
Beliggenhed
6,8
Personale
6,9
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
6,5
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (1035)
Signe K. Gruppe Denmark, 18. januar 2013
Et stykke fra byen og meget små værelser!

Serviceminded personale!
5
Hotellet ligger et stykke fra centrum men det er muligt at benytte hotellets gratis shuttle bus som kører til eden centrale metro station. De er ved at bygge et metro i gå afstand til hotellet hvilket kommerciel at hjælpe en del og gøre hotellet en del mere attraktivt. Desværre lugter der en del af fisk nærområdet og værelserne er meget små. Når man sidder på toilettet støder ens knæ mod badekarret (som er for lille til at man kan ligge i det!) Personalet er meget søde og servicemindede men de kender ikke byens seværdigheder og man få ingen information om stedet eller attraktioner i området, hvilket jeg savnede. Morgenmaden er bestemt ikke noget at råbe hurra for, der står f.eks. På menu kortet at der er bacon, men det er ikke osv.
Peter P. Rejsende alene Denmark, 10. oktober 2012
God beliggenhed men meget små badeværelser

Folkene i modtagelsen var mere hjælpsomme end i reptionen
6,3
Værelserne var meget små, især badeværelset hvor toiletkummen stod helt op af badekarret, så man skulle sidde med benene ud af toiletdøren.
Tip om Hoteldetaljer: Hvis man er over 1.60m, skal man finde et andrt hotel
Allan G. Par United Kingdom, 9. april 2014
Pleasant

hard to find anything which stands out
5,7
Quite hard to find unless you know Hong Kong well. However in general good position to MTR and Central IFC for transport to from Airport.
Wei L. Rejsende alene Taiwan, 6. april 2014
nice place

friendly,good view,good location
6
Alykhan V. Par United States of America, 6. april 2014
Worst hotel stay in Asia

porter, internet. nothing else
3,7
This is not a 3* hotel by any standard. I travel through Asia 60+ days a year in hotel ans this has to be the worst! Servixe, breakfast, rooms, elevators... and I could keep going! I work in hospitality and this takes the cake for Never again!
Garry R. Par United Kingdom, 5. april 2014
Great value RMB545 for double room

Cheap near LKF (taxi only HKD22@3am.
9,3
All good
Khuat L. Forretningsrejsende Malaysia, 5. april 2014
International brand, great staff and value

Brand name, staff, value
7,7
This is an international brand name chain hotel, check in and out was highly efficient. Harbour room view room was on high floor, small compared to other hotels with no writing desk but effective for business travel. Location close to tram, central and Sheung Wan and airport transfers available at hotel. Commendable staff on check in and out as well as booking another room for a friend at last minute #3206 was done effectively over the phone.
Chi H. Par Hong Kong, 5. april 2014
civilized

cost efficient
7,3
Nariswari D. Rejsende alene Indonesia, 30. marts 2014
Harborview hotel with Slump Area View

location, comfortable bed, air conditioner
4
I got last minute deal for a harborview room, but what i got is a room with depressing slump area view. and the room was too small for the price I paid. However, the room was ok, even if it wasn't big enough for two.
Raymond T. Forretningsrejsende Malaysia, 29. marts 2014
Nothing to shout about.

Shuttle bus to MTR, McDonald just 100 steps down the road, and free wifi.
4,7
Small room and extremely small toilet. Even though with 2 beds, the room barely can contain 2 adults. Rate is not one of the best. Possible to get similar rate in Wanchai and Zhongwan areas. This Best Western is individually run, not a franchise standard.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Best Western Hotel Harbour View HongkongBest Western Hotel Harbour View Hongkong - GæsteværelseBest Western Hotel Harbour View Hongkong - GæsteværelseBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - GæsteværelseBest Western Hotel Harbour View Hongkong - RestaurantBest Western Hotel Harbour View Hongkong - RestaurantBest Western Hotel Harbour View Hongkong - FitnessrumBest Western Hotel Harbour View Hongkong - FitnessrumBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - SwimmingpoolBest Western Hotel Harbour View Hongkong - SwimmingpoolBest Western Hotel Harbour View Hongkong - SwimmingpoolBest Western Hotel Harbour View Hongkong - MøderumBest Western Hotel Harbour View Hongkong - MøderumBest Western Hotel Harbour View Hongkong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hongkong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet udefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - OmgivelserBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3C01