eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Best Western Hotel Harbour View

239 Queen's Road West, Hong Kong Island West, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Gæsteværelse Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Gæsteværelse Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Gæsteværelse Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Omgivelser Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Swimmingpool Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Swimmingpool Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Restaurant Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Restaurant
Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Restaurant Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefra Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Fitnessrum Best Western Hotel Harbour View Hongkong - Swimmingpool
Område: Hong Kong Island West Antal værelser: 432
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 1364 anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
6,8
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
6,5
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (1364)
Sorter efter:
Signe K. Gruppe Denmark, 18. januar 2013
Et stykke fra byen og meget små værelser!

Serviceminded personale!
5
Hotellet ligger et stykke fra centrum men det er muligt at benytte hotellets gratis shuttle bus som kører til eden centrale metro station. De er ved at bygge et metro i gå afstand til hotellet hvilket kommerciel at hjælpe en del og gøre hotellet en del mere attraktivt. Desværre lugter der en del af fisk nærområdet og værelserne er meget små. Når man sidder på toilettet støder ens knæ mod badekarret (som er for lille til at man kan ligge i det!) Personalet er meget søde og servicemindede men de kender ikke byens seværdigheder og man få ingen information om stedet eller attraktioner i området, hvilket jeg savnede. Morgenmaden er bestemt ikke noget at råbe hurra for, der står f.eks. På menu kortet at der er bacon, men det er ikke osv.
Peter P. Rejsende alene Denmark, 10. oktober 2012
God beliggenhed men meget små badeværelser

Folkene i modtagelsen var mere hjælpsomme end i reptionen
6,3
Værelserne var meget små, især badeværelset hvor toiletkummen stod helt op af badekarret, så man skulle sidde med benene ud af toiletdøren.
Tip om Hoteldetaljer: Hvis man er over 1.60m, skal man finde et andrt hotel
Nigel G. Forretningsrejsende Australia, 15. oktober 2014
Tiny room with not enough storage

price, view
5,7
Very small room. No wardrobe, just hooks on wall means its hard to unpack fully. Staff not very efficient (to 3 call backs to arrange room service). Lifts slow. I would not stay again apart from the fact I have already booked for next week and it is non-refundable.
Brittany P. Par Canada, 12. oktober 2014
Simpy Awful
2,7
The room was very small. It looks much smaller than it does in the picture. There's no room for a table in there, so the coffee making facilities are on the low level windowsill. The beds were extremely hard and uncomfortable. We found a pair of socks from a previous occupant on the floor. The shower curtain was torn with missing hooks etc. The staff were very slow to respond to a request (actually two), for an iron and ironing board. The hotel gets a 3 because that is the suggested score for facilities that we didn't try. Everything else gets a 1. Some of the other were that there's no sink in the bathroom (it's in the hallway), leaky shower head, very poor quality coffee sachets, noisy pipes from adjacent rooms. It was a very disappointing stay.
Saran A. Familie med små børn Thailand, 6. oktober 2014
Small room

Location shuttle bus
5
We move from Kowloon to HK side and found really small room which really doesn't match our family.Staff are friendly and willing to help.
Saran A. Familie med små børn Thailand, 5. oktober 2014
Small room

Staff friendly shuttle bus
5,7
We move from Kowloon to HK side and found really small room which really doesn't match our family.Staff are friendly and willing to help.
Abhishek G. Familie med små børn India, 5. oktober 2014
Excellent service

Location closer to central and ferry, staff and view
9,7
Overall good. Staff was quite friendly and went out of way to help. Rooms were rather small but that is seemingly the case in HK.
Gaston M. Rejsende alene Luxembourg, 3. oktober 2014
Complaint

check in agent
7
almost missed my flight due to waiting more then half hour for elevator,ridiculous, hundreds of room , only three elevators one inoperative, one handled by a staff member.
Siu W. Par Hong Kong, 1. oktober 2014
Toilet is too small

With fitness room
6
Equipments in fitness room was in poor condition.
Lawrence C. Rejsende alene United Kingdom, 30. september 2014
Generally good, but the room is really small

Location, convenience, price
6,7
It served my purpose.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Best Western Hotel Harbour View HongkongBest Western Hotel Harbour View Hongkong - GæsteværelseBest Western Hotel Harbour View Hongkong - GæsteværelseBest Western Hotel Harbour View Hongkong - GæsteværelseBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hongkong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hongkong - OmgivelserBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - SwimmingpoolBest Western Hotel Harbour View Hongkong - SwimmingpoolBest Western Hotel Harbour View Hongkong - RestaurantBest Western Hotel Harbour View Hongkong - RestaurantBest Western Hotel Harbour View Hongkong - RestaurantBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Hotellet indefraBest Western Hotel Harbour View Hongkong - FitnessrumBest Western Hotel Harbour View Hongkong - Swimmingpool


AS-AGWEB-3A05