Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Best Western Phuket Ocean Resort

562, Patak Road, Karon, Phuket, Thailand

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 377 anmeldelser

5 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,4
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (377)
Sortér efter:
Britta R. Gruppe Denmark, 6. februar 2013
Godt hotel - dog ikke for gangbesværede

dejlige poolområder - især den øverste - hvor det lufter godt.
7
Hotellet som sådan er vældigt fint - man får valuta for pengene. Morgenmaden er rigtig god, personalet venligt - men restaurantens beliggenhed lige ud til en støjende vej er ikke det man drømmer om. Karon området er blevet meget hektisk de senere år - trafikken er nok fordoblet siden vi var der første gang i 2006. Det er svært at komme over vejen - når man skal til stranden.
Indberet denne anmeldelse
Mikael K. Par Denmark, 15. juni 2012
smilende betjening... God beliggendhed

god service
7
Vi er netop kommet hjem efter en dejlig ferie i Karon. Alt i alt får man meget for pengene på dette hotel. God morgenmad og rigtig søde ansatte. Rengøring på værelset kunne dog godt være bedre. Men alt i alt kan dette hotel helt klart bruges hvis vi tager til Karon igen en dag.
Indberet denne anmeldelse
Frank L. Par Denmark, 17. april 2010
Amasing thailand

Deres utrolige høflighed og hurtige respons på en hendevelse. utrolig dejlig morgenmad med stor adspredelse
8
Men kan varmt anbefale hotellet fin til den pris og har boet det flere gange, centralt dog stille områder og eminent udsigt til havet fra de fleste værelser
Tip om Natteliv: ret tæt på hotellet ret hektisk barmiljø og flere dejlige spisteder meddejlig thaimad
Indberet denne anmeldelse
Kenneth G. Familie med små børn Denmark, 1. februar 2008
Fantastisk udsigt

Beliggenhed Pools
5,7
Hotellet ligger lidt fra centrum og er derfor ikke plaget af trafikstøj. De første værelser vi fik var direkte ulækre men vi blev efter en dag flyttet til nye værelser der til prisen var ok. Flot udsigt over vandet
Indberet denne anmeldelse
Kenneth G. Familie med små børn Denmark, 1. februar 2008
God beliggenhed

Beliggenhed Pools
6
Hotellet ligger lidt uden for centrum hvorfor man ikke er plaget af trafikstøjen som på mange andre hoteller i området. Værelser meget slidte men ok størrelse. Dejlige pools. Maden ikke noget at råbe hurra for.
Indberet denne anmeldelse
Thomas B. Rejsende alene United States of America, 8. januar 2016
Amazing value

The location, the staff, the pools
9,7
This is my second visit to this hotel. I hope that I can com again. It is a beautiful hotel, a great value for the money. The location is ideal. The staff is excellent. I cannot say enough good things about this hotel.
Indberet denne anmeldelse
Bronwyn E. Familie med ældre børn Australia, 26. december 2015
Welcome to a Home Away from Home

The friendly staff, the view and the awesome breakfast!
9,3
We had a fabulous stay and would love to come back one day. While it is an older style hotel, we felt very comfortable and safe. The food was delicious and rooms clean. The staff were very friendly, welcoming and helpful. Food, especially the buffet breakfast, was delicious. The view of the setting Sun (with beer in hand) was the best way to end the day! In house massage was also very good.
Indberet denne anmeldelse
James R. Rejsende alene United States of America, 13. juni 2015
great place to stay

location , food , staff
8,7
staff was great helpful. chef is very cool won't hesitate to talk to you if you have question in preparation of foods. ingredients . staff in restaurant were attentive, helpful. good quality food and drinks..
Indberet denne anmeldelse
Frank R. Par Germany, 15. april 2015
Charme that has come of age

Quiet place
5,7
OK for a night or two
Indberet denne anmeldelse
Fernanado A. Par Portugal, 16. februar 2015
definately wont be back
4
stay away.....very out dated, dirty, unfriendly staff that made you feel as though you were a nuisance. many bugs in room and when mentioned the desk staff said it will be taken care of after i left....??? long walk away from beach area, food not that great and got the sh!ts for a day after eating....much more to write about but feel that i have wasted enough of my time on this hotel !!
Indberet denne anmeldelse
1 - 5 af 5 anmeldelser
Best Western Phuket Ocean Resort PhuketBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - GæsteværelseBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - GæsteværelseBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - GæsteværelseBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - FitnessrumBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - GæsteværelseBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - Altan/TerrasseBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - GæsteværelseBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - GæsteværelseBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - GæsteværelseBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - GæsteværelseBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - GæsteværelseBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - Altan/TerrasseBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - Altan/TerrasseBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - UdsigtBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SpaBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SpaBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - RestaurantBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - LobbyBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - LobbyBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - RestaurantBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - RestaurantBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - Mad og drikkeBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SpaBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - FitnessrumBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - FaciliteterBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - FaciliteterBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - FaciliteterBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - Altan/TerrasseBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - Hotellet indefraBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - SwimmingpoolBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - StrandBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - StrandBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - ReceptionBest Western Phuket Ocean Resort Phuket - Plantegninger


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C08