Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Central / Sheung Wan Område, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gæsteværelse Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gæsteværelse Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gæsteværelse Bishop Lei International Hotel Hongkong - Hotellet indefra Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gæsteværelse Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gæsteværelse Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gæsteværelse Bishop Lei International Hotel Hongkong - Badeværelse Bishop Lei International Hotel Hongkong - Swimmingpool Bishop Lei International Hotel Hongkong - Swimmingpool Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fitnessrum Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fitnessrum Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fitnessrum Bishop Lei International Hotel Hongkong - Suite Bishop Lei International Hotel Hongkong - Hotellet indefra Bishop Lei International Hotel Hongkong - Hotellet indefra
Bishop Lei International Hotel Hongkong - Møderum Bishop Lei International Hotel Hongkong - Møderum Bishop Lei International Hotel Hongkong - Business Center Bishop Lei International Hotel Hongkong - Hotellet indefra Bishop Lei International Hotel Hongkong - Møderum Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Hotellet indefra Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Hotellet udefra
Beliggenhed: Hong Kong Central / Sheung Wan Område Antal værelser: 227
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 2595 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
7,9
Personale
7,3
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (2595)
Lene D. Familie med ældre børn Denmark, 11. marts 2012
skøn beliggenhed med meget små værelser

Ligger tæt på rulletrappe som fører en ned til byen. God betjening på hotellet.
7,3
Værelser meget små. Kunne næsten ikke have kufferten på værelset. Manglede oplysning fra personalet at shuttlebus ikke kørte til lufthavnen, men til station hvor vi så kunne tage toget til lufthavnen
David M. Par Denmark, 17. maj 2010
Små værelser, men har en lille pool

Pool, tæt på rulletrappen.
6
Hotellet har en lille pool hvor man kan nyde solen lidt. Hotellet er beliggende tæt på rulletrappen der går igennem central forbi restauranter/metro/shopping malls og til færgen til Tsim Sha Tsui.
Roar H. Par Denmark, 20. marts 2010
Udmærket ophold

Beliggenhed, pris og service
8
Min kone og jeg havde to nætter i Hong Kong, og da min kone tidligere har boet hos på The Bishop Lei, valgte vi dette igen. Som udgangspunkt var vi lovet et værelse på 11 sal med havneudsigt, men da vi ankom forsøgte man at placere os i et værelse på 6 sal, hvilket dog blev ændret da vi påpegede fejlen. Værelset var pænt og rent, og det eneste minus ved det var, at det var komplet umuligt at åbne vinduerne så meget som en centimeter, samtidig med at der var byggeprojekt igang lige ved siden af hotellet - og poolen. Vi blev serviceret ganske udmærket, og vil formentligt benytte os af Bishop Lei igen.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Botanisk have og Zoo lige om hjørnet
Annette N. Par Denmark, 11. oktober 2009
Fantastiske rulletrapper

Rigtig nemt at komme til/fra hotellet via de fantastiske rulletrapper.
5
Jeg bestilte et 4 stjernet hotel.Det syntes jeg ikke dette hotel er.Det var dejlig, at der var et fitnesrum - omend meget lille - fantastisk med den også "lille" swimmingpool.Rent men meget småt.
Tip om Shopping: Fantastisk at bruge rulletrappen for at komme ned til byen og tilbage til hotellet.
Paul-Francois P. Rejsende alene France, 19. april 2014
Good location and value for money by HK standards

Location, access to transport, comfortable
7,3
Suiyin C. Par Malaysia, 19. april 2014
Nice and enjoy

service, relax, clean
4
Ryan R. Forretningsrejsende United States of America, 17. april 2014
Brief. Only stayed in HK 1 night.

location, location, location
8,7
Robert H. Par Australia, 13. april 2014
Functional and stylish room with magnificent view

Location, Service, Views
9,3
We loved this place so much we didn't want to leave the room to see more sights or experience all that the hotel offers. We didn't eat in the hotel or swim in the inviting pool or try the gym, but I'm sure they are all fantastic. Transport to anything is easy from the hotel using free shuttle service, the mid level escalators and underground and we only had a couple of days so when we could tear ourselves away from the panoramic views of the park, bay and city buildings we headed out to see the sights, mostly temples and gardens, and eat as much local food as possible. On our return, no matter what time of day, or how many times we went out, the room had always been made up with fresh linen. The room itself was bright, spotless and functional. The service impeccable.,Highly recommended.
Tekla M. Rejsende alene Hungary, 12. april 2014
the location is really nice, close to the center !

Location, clean room, helpful staff
8,3
It was Ok. The room was really small and noisy on the road side but clean and the location is awesome !
Hanspeter B. Rejsende alene Switzerland, 11. april 2014
Great location

Spectacular view over the harbour from swimming pool and half of the rooms ! Close to the escalators down to Soho ! Quiet area !
7,7
Loved it ! However standart rooms are nice but very small , no space for a suitcase ! I booked a double room for a few USD extra, which was worth it , but dont know how to manage it if 2 people are in ? Next time I book the more expensive rooms with harbour view !

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Bishop Lei International Hotel HongkongBishop Lei International Hotel Hongkong - GæsteværelseBishop Lei International Hotel Hongkong - GæsteværelseBishop Lei International Hotel Hongkong - GæsteværelseBishop Lei International Hotel Hongkong - Hotellet indefraBishop Lei International Hotel Hongkong - GæsteværelseBishop Lei International Hotel Hongkong - GæsteværelseBishop Lei International Hotel Hongkong - GæsteværelseBishop Lei International Hotel Hongkong - BadeværelseBishop Lei International Hotel Hongkong - SwimmingpoolBishop Lei International Hotel Hongkong - SwimmingpoolBishop Lei International Hotel Hongkong - FitnessrumBishop Lei International Hotel Hongkong - FitnessrumBishop Lei International Hotel Hongkong - FitnessrumBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteBishop Lei International Hotel Hongkong - Hotellet indefraBishop Lei International Hotel Hongkong - Hotellet indefraBishop Lei International Hotel Hongkong - MøderumBishop Lei International Hotel Hongkong - MøderumBishop Lei International Hotel Hongkong - Business CenterBishop Lei International Hotel Hongkong - Hotellet indefraBishop Lei International Hotel Hongkong - MøderumBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - Hotellet indefraBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - Hotellet udefraBishop Lei International Hotel Hongkong - ReceptionBishop Lei International Hotel Hongkong - LobbyBishop Lei International Hotel Hongkong - ReceptionBishop Lei International Hotel Hongkong - IndgangBishop Lei International Hotel Hongkong - OmgivelserBishop Lei International Hotel Hongkong - OmgivelserBishop Lei International Hotel Hongkong - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B05