eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Bong Sen Hotel Saigon

117-119-121-123 Dong Khoi Street, District 1, Distrikt 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: Distrikt 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Antal værelser: 129
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 1180 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
9,0
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1180)
Sorter efter:
Henning B. Familie med ældre børn Denmark, 25. december 2013
Behageligt

Beliggenhed, pris, komfort
8,3
Rigtig godt ophold med venligt og imoedekommende personale.
Fie N. Gruppe Denmark, 8. august 2013
Skønt ophold til pengene

Pæne værelser, god morgenmad, perfekt beliggenhed
8,7
Super beliggenhed midt i byen, tæt på alle seværdigheder. Vi forlængede vores ophold 4 dage. Billigere at reservere over agoda end at gøre det i receptionen. Super morgenmad med meget forskelligt, der er til en hver smag :) Til prisen samt beliggenheden er det helt sikkert penge værd.
Fie N. Familie med ældre børn Denmark, 27. juli 2013
Dejligt centralt liggende hotel

God beliggenhed, fin morgenmad og pænt hotel
8,7
Min familie havde et ophold på 4 dage som de var meget tilfredse med. Personalet tog godt imod dem ved ankomst og blev opgraderet til bedre værelser. Morgenmaden er rigtig fin med et stort udvalg. Beliggenheden er super, da man kan gå til de fleste seværdigheder og tilmed er gaden ikke så trafikeret og larmende som nogle af de andre store gader kan være. Min familie har valgt efter de 4 dage at booke hotellet igen 6 dage inden de skal hjem.
Jorgen W. Forretningsrejsende Denmark, 2. juni 2013
Passende roligt til en god nats søvn.

Ligger i centrum, støjsvag, venligt og hjælpsomt personale.
7,7
Jeg har boet der mange gange og vælger Bong Sen på prisen og så kan jeg godt lide den ikke overdrevne service dvs hvis jeg ønsker, ved ankomt efter arbejde, at gå direkte til mit værelse, så bliver man, efter pænt goddag, ikke overfaldet med en masse venlige spørgsmål.
Benny P. Par Denmark, 25. februar 2011
God central beliggenhed og venligt personale

Glimrende morgenmadsbuffet og fantastisk middagsbuffet.
9,3
hotellet ligger centralt og i gåafstand til rigtig mange seværdigheder. hotellets generelle standard er absolut helt i top. værelset stort og veludstyret. ualmindeligt venligt og imødekommende personale. morgenmadsbuffeten var glimrende og især middagsbuffeten var i særklasse. her deltog et større antal tjenere aktivt med at hjælpe og vejlede gæsterne i forbindelse med både at vælge forskellige retter, men sandelig også med at tilberede nogle af retterne direkte ved gæsternes bord. dette hotel kan derfor varmt anbefales.
Xiaoying S. Gruppe Singapore, 21. januar 2015
quite dangerous

NA
7
hotel does not have 24hrs reception. my fren and i went back to the hotel at around 2am and realised that the lights in the lobby and reception are off. the front door is open and there is a man sitting in front of the door. when walked in there are 4 guys sleeping on the couches, looking wasted/in deep slp. not sure who are they and what are they doing there but i don't think it should be this way. overall was okay but will not recommend as i tink it's quite dangerous, especially for female travellers.
Duke L. Familie med ældre børn United States of America, 15. januar 2015
great location. excellent free breakfast

1. Great Location 2. Reasonable price 3. Excellent breakfast
9,7
We've been staying at the Bong Sen hotel during our last three yearly vacations. We are happy, given its reasonable price and great location. We did not really like the Massage service (on the 6th floor of this hotel). It's not very clean, and there is no separate bathrooms for women. The massage tables are covered with somewhat 'ivory' sheets that are used to be white. However, I somewhat think this Massage service was contracted out to an external vendor?? (because the white sheets in our rooms are cleanly white. It makes no sense why the sheets in the massage service are so old compared to those in our rooms??) Overall, we are thankful of such hotel price in such a great location. Of course, there a better 5-star hotels next door, but its room price is at least triple that of the Bong Sen's. Thank you, Agoda, for hosting/sponsoring the Bong Sen hotel. Best regards,
Karl T. Par Austria, 5. januar 2015
Noisy but good location

location
5,7
Hotel is too noisy
Supakorn S. Par Thailand, 4. januar 2015
The best location, great value!

Location and price.
7,3
It was located in the best location in the city, near the lake, shopping street and the opera house. The price was great. The room was great clean and comfortable. The service is disappointing but with all of its qualities this should be the best choice in the city. Will definitely go back to this hotel.
Dirce P. Familie med ældre børn Brazil, 3. januar 2015
No Consideration to the Costumers

Location and Location
2,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi MinhBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby

Kundeanmeldelser - Bong Sen Hotel Saigon, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3A03