eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Bong Sen Hotel Saigon

117-119-121-123 Dong Khoi Street, District 1, Distrikt 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: Distrikt 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Antal værelser: 129
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 1110 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
8,9
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (1110)
Sorter efter:
Henning B. Familie med ældre børn Denmark, 25. december 2013
Behageligt

Beliggenhed, pris, komfort
8,3
Rigtig godt ophold med venligt og imoedekommende personale.
Fie N. Gruppe Denmark, 8. august 2013
Skønt ophold til pengene

Pæne værelser, god morgenmad, perfekt beliggenhed
8,7
Super beliggenhed midt i byen, tæt på alle seværdigheder. Vi forlængede vores ophold 4 dage. Billigere at reservere over agoda end at gøre det i receptionen. Super morgenmad med meget forskelligt, der er til en hver smag :) Til prisen samt beliggenheden er det helt sikkert penge værd.
Fie N. Familie med ældre børn Denmark, 27. juli 2013
Dejligt centralt liggende hotel

God beliggenhed, fin morgenmad og pænt hotel
8,7
Min familie havde et ophold på 4 dage som de var meget tilfredse med. Personalet tog godt imod dem ved ankomst og blev opgraderet til bedre værelser. Morgenmaden er rigtig fin med et stort udvalg. Beliggenheden er super, da man kan gå til de fleste seværdigheder og tilmed er gaden ikke så trafikeret og larmende som nogle af de andre store gader kan være. Min familie har valgt efter de 4 dage at booke hotellet igen 6 dage inden de skal hjem.
Jorgen W. Forretningsrejsende Denmark, 2. juni 2013
Passende roligt til en god nats søvn.

Ligger i centrum, støjsvag, venligt og hjælpsomt personale.
7,7
Jeg har boet der mange gange og vælger Bong Sen på prisen og så kan jeg godt lide den ikke overdrevne service dvs hvis jeg ønsker, ved ankomt efter arbejde, at gå direkte til mit værelse, så bliver man, efter pænt goddag, ikke overfaldet med en masse venlige spørgsmål.
Benny P. Par Denmark, 25. februar 2011
God central beliggenhed og venligt personale

Glimrende morgenmadsbuffet og fantastisk middagsbuffet.
9,3
hotellet ligger centralt og i gåafstand til rigtig mange seværdigheder. hotellets generelle standard er absolut helt i top. værelset stort og veludstyret. ualmindeligt venligt og imødekommende personale. morgenmadsbuffeten var glimrende og især middagsbuffeten var i særklasse. her deltog et større antal tjenere aktivt med at hjælpe og vejlede gæsterne i forbindelse med både at vælge forskellige retter, men sandelig også med at tilberede nogle af retterne direkte ved gæsternes bord. dette hotel kan derfor varmt anbefales.
Agnes L. Par Singapore, 18. august 2014
Good Location

Good location, easy to get taxis, good wifi access
8,3
Bong Sen Hotel Saigon is centrally located with convenient access to many eateries and cafes. The choice is numerous. It is walking distance (8 mins) to the Notre Dame Cathedral and various shopping areas.
Ca T. Gruppe Vietnam, 11. august 2014
Good for group stay

Staff very accommodating to large groups
7
Chua W. Gruppe Singapore, 10. august 2014
Good location but poor service

Big room, clean room, good location
6,7
I've stayed at this hotel many times because of the great value and location. However, I must say that the hotel reception staff are really rude and seem uninterested in their job. Other than that, I would recommend this hotel to travelers to Ho Chi Minh City.
Gordon Y. Rejsende alene United States of America, 3. august 2014
great location

location, room size,
8,3
I had minimal contact with the staff but the location in district one is great. For the money it was acceptable. The room was really big but the a/c takes an hour to get cold. No a/c in the hallway so it was hot when you leave the room. I took a towel to wipe my face when I checked out and as i was checking out housekerping called to say a bath towel was missing Leave all the supplies in the room.
Louise T. Par Australia, 28. juli 2014
Average Stay

Close to a coffee shop,
7,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi MinhBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby

Kundeanmeldelser - Bong Sen Hotel Saigon, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3B07