Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Bong Sen Hotel Saigon

117-119-121-123 Dong Khoi Street, District 1, 1. Distrikt, Ho Chi Minh, Vietnam

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,7

baseret på 1413 anmeldelser

6 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
9,0
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1413)
Sortér efter:
Wannapa V. Rejsende alene Denmark, 11. februar 2015
Dårligt værelse

Beliggenhed, service og restaurant
6,7
Værelset var uden vindue, som et fængsel. Bliv væk
Indberet denne anmeldelse
Henning B. Familie med ældre børn Denmark, 25. december 2013
Behageligt

Beliggenhed, pris, komfort
8,3
Rigtig godt ophold med venligt og imoedekommende personale.
Indberet denne anmeldelse
Fie N. Gruppe Denmark, 8. august 2013
Skønt ophold til pengene

Pæne værelser, god morgenmad, perfekt beliggenhed
8,7
Super beliggenhed midt i byen, tæt på alle seværdigheder. Vi forlængede vores ophold 4 dage. Billigere at reservere over agoda end at gøre det i receptionen. Super morgenmad med meget forskelligt, der er til en hver smag :) Til prisen samt beliggenheden er det helt sikkert penge værd.
Indberet denne anmeldelse
Fie N. Familie med ældre børn Denmark, 27. juli 2013
Dejligt centralt liggende hotel

God beliggenhed, fin morgenmad og pænt hotel
8,7
Min familie havde et ophold på 4 dage som de var meget tilfredse med. Personalet tog godt imod dem ved ankomst og blev opgraderet til bedre værelser. Morgenmaden er rigtig fin med et stort udvalg. Beliggenheden er super, da man kan gå til de fleste seværdigheder og tilmed er gaden ikke så trafikeret og larmende som nogle af de andre store gader kan være. Min familie har valgt efter de 4 dage at booke hotellet igen 6 dage inden de skal hjem.
Indberet denne anmeldelse
Jorgen W. Forretningsrejsende Denmark, 2. juni 2013
Passende roligt til en god nats søvn.

Ligger i centrum, støjsvag, venligt og hjælpsomt personale.
7,7
Jeg har boet der mange gange og vælger Bong Sen på prisen og så kan jeg godt lide den ikke overdrevne service dvs hvis jeg ønsker, ved ankomt efter arbejde, at gå direkte til mit værelse, så bliver man, efter pænt goddag, ikke overfaldet med en masse venlige spørgsmål.
Indberet denne anmeldelse
Benny P. Par Denmark, 25. februar 2011
God central beliggenhed og venligt personale

Glimrende morgenmadsbuffet og fantastisk middagsbuffet.
9,3
hotellet ligger centralt og i gåafstand til rigtig mange seværdigheder. hotellets generelle standard er absolut helt i top. værelset stort og veludstyret. ualmindeligt venligt og imødekommende personale. morgenmadsbuffeten var glimrende og især middagsbuffeten var i særklasse. her deltog et større antal tjenere aktivt med at hjælpe og vejlede gæsterne i forbindelse med både at vælge forskellige retter, men sandelig også med at tilberede nogle af retterne direkte ved gæsternes bord. dette hotel kan derfor varmt anbefales.
Indberet denne anmeldelse
Hang T. Forretningsrejsende Vietnam, 31. januar 2016
good location, price but service should be better

good location, reasonable price
4,7
The hotel has good location in the centre as it's near to everything. Room rate is reasonable. However, customer service and cleaning should be improved.
Indberet denne anmeldelse
Albert L. Par United States of America, 18. januar 2016
Ok for price if you want to stay in tourist area

Cleanliness, staff courtesy, hot water
6,7
Strangely, this area is really dead and shady after midnight, unlike other more lively areas of the city. Next time, I would either stay at a cheaper hotel in a busier area or more expensive hotel in the touristy area.
Indberet denne anmeldelse
Valentin C. Forretningsrejsende Philippines, 16. januar 2016
Location

Location, price
6
Stayed 3 nights. There was ongoing repair work in the neighborhood until 12 midnight on the first night. Thankfully, the next two nights were quiet. Other than the noise on the first night, this is a very decent hotel.
Indberet denne anmeldelse
Thi H. Forretningsrejsende Australia, 14. januar 2016
Great Location but outdated facilities

LOCATION and PRICE
6,7
It as quite average the rooms smelled smokey - but once brought up staff did spray the room there are no windows and it is A TAD gloomy. but if you don't intend on staying in the room (weak wifi) then its ok for convenience of the hotels location...
Indberet denne anmeldelse
1 - 6 af 6 anmeldelser
Bong Sen Hotel Saigon Ho Chi MinhBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantBong Sen Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B01