Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Boomerang Inn

5/1-8 Hat Patong Road, Patong, Phuket, Thailand 83150

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,6

baseret på 187 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (187)
Sortér efter:
Peter G. Rejsende alene Denmark, 4. februar 2015
500 meter fra strand

værelset-viften -køleskabet
6,7
Jeg bestelte først 5 dage
Indberet denne anmeldelse
Bjarne A. Par Denmark, 15. februar 2013
Skønt familiedrevet hotel

meget afslappet venlig atmosfære
9,7
Rigtigt godt hotel med venlig og hjælpsomt personale som vi helt klart vil besøge igen. Hotel værelserne bliver gjort pænt rent hver dag. Hvis man ønsker at spise på hotellet er det god mad og prisen iorden. Vi var meget tilfredse med hotellet. Havde lidt problemer med afhentning i lufthavnen som kiksede og ligeledes da vi skulle retur kom de så sent at vi nær var kommet for sent, men det var vist taxa selskabet og ikke hotellets skyld.
Indberet denne anmeldelse
Mia P. Par Denmark, 2. februar 2012
Ganske udemærket til prisen

Pænt værelse
7,7
Vi opholdt her kun kort, men det var meget pænt og tæt ved stranden
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Stranden er skøn og kort derfra
Indberet denne anmeldelse
Alexandru P. Rejsende alene Australia, 5. januar 2016
Disgusting
4,3
I was very dissapointed with the hotel. It feels and looks disgusting, more like a hostel than a 3 star hotel. The only thing it has going for it is the excellent location. The room was absolutely disgusting...
Indberet denne anmeldelse
Slawomir F. Gruppe Poland, 29. december 2015
One more great trip

location, price, staff
8,7
It was my 3rd stay in the hotel, I can recommend it to anyone who's looking for a nice place at a reasonable price.
Indberet denne anmeldelse
Rasid A. Rejsende alene Turkey, 29. december 2015
Location

Location, Staff and Big rooms
9
The location of hotel is great. I walked to the Beach and Bangla Road very easily. The room was big enough, and staff are very caring about you. Conclusion; location is very well, staff is great and I highly recommend when compared to its price.
Indberet denne anmeldelse
Henryk Z. Rejsende alene Sweden, 28. december 2015
nice for the price

staff, location
7
Very pleasent
Indberet denne anmeldelse
Ungku S. Familie med ældre børn Malaysia, 26. december 2015
The owner of the hotel very friendly.

The owner of the hotel very friendly. Good location and if I have opportunity to go to phuket will stay at Boomerang Inn again.
8,7
Good
Indberet denne anmeldelse
Darika N. Par Thailand, 26. december 2015
Good

good location
7,7
I love the location... Just the towel n bed sheet sucks
Indberet denne anmeldelse
Michael M. Rejsende alene Australia, 9. december 2015
Comfortable hotel in good location.

Location, good sized room,
8
Have stayed here before. Hotel represents good value. In quiet street but only few minutes walk to beach and ten minutes to Bangla Road. Good (legitimate) massage places across the road.
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Boomerang Inn PhuketBoomerang Inn Phuket - GæsteværelseBoomerang Inn Phuket - GæsteværelseBoomerang Inn Phuket - GæsteværelseBoomerang Inn Phuket - Hotellet udefraBoomerang Inn Phuket - Altan/TerrasseBoomerang Inn Phuket - LobbyBoomerang Inn Phuket - SwimmingpoolBoomerang Inn Phuket - SwimmingpoolBoomerang Inn Phuket - LobbyBoomerang Inn Phuket - Kaffebar/CaféBoomerang Inn Phuket - ReceptionBoomerang Inn Phuket - Kaffebar/CaféBoomerang Inn Phuket - Kaffebar/CaféBoomerang Inn Phuket - SwimmingpoolBoomerang Inn Phuket - Kaffebar/CaféBoomerang Inn Phuket - Kaffebar/CaféBoomerang Inn Phuket - Rekreative FaciliteterBoomerang Inn Phuket - GæsteværelseBoomerang Inn Phuket - GæsteværelseBoomerang Inn Phuket - GæsteværelseBoomerang Inn Phuket - GæsteværelseBoomerang Inn Phuket - GæsteværelseBoomerang Inn Phuket - GæsteværelseBoomerang Inn Phuket - GæsteværelseBoomerang Inn Phuket - Altan/TerrasseBoomerang Inn Phuket - IndgangBoomerang Inn Phuket - Hotellet udefraBoomerang Inn Phuket - Hotellet udefraBoomerang Inn Phuket - Hotellet udefraBoomerang Inn Phuket - Hotellet udefraBoomerang Inn Phuket - RestaurantBoomerang Inn Phuket - SwimmingpoolBoomerang Inn Phuket - SwimmingpoolBoomerang Inn Phuket - SwimmingpoolBoomerang Inn Phuket - Sport og aktiviteterBoomerang Inn Phuket - Sport og aktiviteterBoomerang Inn Phuket - Sport og aktiviteterBoomerang Inn Phuket - StrandBoomerang Inn Phuket - FaciliteterBoomerang Inn Phuket - Hotellet indefraBoomerang Inn Phuket - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C04