eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Boss Suites Nana

40,42 Sukhumvit Soi 4 (Nana Tai) Sukhumvit Road Klongtoey, Sukhumvit, Bangkok, Thailand 10110 (Se kort)

Book nu!

Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse
Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Gæsteværelse Boss Suites Nana Bangkok - Restaurant Boss Suites Nana Bangkok - Restaurant Boss Suites Nana Bangkok - Kaffebar/Café Boss Suites Nana Bangkok - Kaffebar/Café Boss Suites Nana Bangkok - Kaffebar/Café Boss Suites Nana Bangkok - Møderum Boss Suites Nana Bangkok - Møderum Boss Suites Nana Bangkok - Møderum
Område: Sukhumvit
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 3133 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
7,4
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (3133)
Sorter efter:
Niels P. Par Denmark, 29. juli 2013
Udmærket hotel

Belligenhed,personale, morgenmad
7,7
Let indtjekning via bekræftigelse på min iphone, stort og rent værelse, fjernsynet var så som så, men var der jo heller ikke for at se tv. Tæt på Nana og nattelivet, men alligevel roligt belligende, så alt i alt ok
Anders J. Par Denmark, 3. december 2012
godt hotel

meget venligt personale man kan joke med
8,7
Lækker morgen mad til både thai og farang. super betjning, men jeg oplevede ingen mennesker i deres bar, men det var nok fordi der lidt nede af vejen var vildt gang i den. minus poolen var i skyggen med lidt sol. Men helt klart en sted jeg ville komme igen. Da vil ven skulle have en pige med hjem, tog de id kortet og hun fik ikke lov at gå ført han havde sagt ok. så de passer på hotel gæsterne.
Jonas G. Forretningsrejsende Denmark, 26. september 2012
God beliggenhed for en sjov aften i byen.....

Ok morgenmad
7
1 overnatning med god betjening og pænt og rent værelse. 4 stjerner kan man ikke kalde det. Men måske 3.
Jan B. Familie med små børn Denmark, 23. august 2012
Små værelser og ikke rent.

Gratis tuk tuk service.
4,3
Hotellet lever slet ikke op til sine 4 stjerner. Kan virkelig ikke forstå hvordan de har fået dem. Da vi ankom var værelset eftersigende gjort klar til os. Det var meget beskidt og vi brugte 2 håndklæder på at vaske både borde, seng og gulv af. Håndklæderne var møg beskidte bagefter. Værelserne er små, lugtede af røg og der er ingen udsigt. Meget larm fra folk der kommer hjem fra byen med damer. Poolen er lille og ikke opvarmet. Fitness rum er dårligt og maskiner er gamle og virker ikke. Hotellet kan maks få 2 stjerner.
Bjarne M. Rejsende alene Denmark, 17. juli 2011
Fin oplevelse

Venligt personale - prima faciliteter - godt værelse
8
Tilfældet sendte mig til Boss Suites - simpelthen fordi der var et tilbud og jeg blot skulle bruge et opholdsrum et par dage inden flyafgang. Boss blev en rigtig dejlig oplevelse. Særdeles venligt og hjælpsomt personale. Beliggenheden ganske langt nede fra Sukhumvit kan umiddelbart virke lidt besværlig. Men dels tilbyder hotellet shuttle-tuk-tuk kvit og frit, og dels er der faktisk en udmærket spadseretur op til Sukhumvit.
Tom J. Familie med ældre børn Denmark, 12. februar 2011
Dejligt hotel med venlig og god betjening

Ekstremt srevice minded, gode værelser og central beliggendhed
9
Et kort og godt ophold centralt i Bangkok hvor man virkelig følte sig i centrum som gæst. Personalet var serviceminded og meget venlige. Altid parat til at hjælpe. Morgenmaden var god og der var altid mad nok. Værelserne var i orden og der var cleaning hver dag.
Steen P. Rejsende alene Denmark, 5. juli 2010
Godt ophold paa Millenium!

Beliggenhed, effektivt personale.
10
Hotellet er et kvalitetshotel.Hotellet giver virkelig valuta for pengene. Hvad jeg imidlertid ikke kan anbefale, er at benytte sig af de tilbud, restauranten, ground floor, tilbyder. Det var en buffet, som ikke var pengene vaerd. Jeg vil anbefale, at man spiser ude i byen, hvilket er langt mere hyggeligt og bedre.
Tip om Natteliv: Mange steder er der optraeden af ladyboys. Der er virkelig gang i den. Sjovt og festligt.
Anne C. Gruppe Denmark, 7. juni 2010
dejligt hotel med central beliggenhed

Super gode senge og hovedpuder:-) ekstremt venligt personale som talte godt engelsk
9,3
Dejligt Hotel centralt beliggende! Ligger forholdsvis tæt på skytrain som sender dig rundt i bankok på rekord tid for 120 THB pr. dag! Der kører en "tuk tuk" fra hotellet til skytrain uden beregning og har du brug for den igen når du skal tilbage ringer man blot til hotellet. Moderne værelser med fladskærm og DVD. Morgenmads buffeen er ikke stor men ok. Maden i resturanten er super god til pengene! Værelserne er ikke ryger værelser og der kan kun ryges udendørs ved pool baren...
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er et hav af stor centre som alle kan nåes via SkyTrain. MBK er særligt interessant idet der er en blanding af alm. forretninger samt et mega indørs marked. Hvis man skifter på Siam station og tager toget/metroen på den anden side af perronen til ende staionen kommer man til et enormt udendørs markedet som ansolut er et besøg værd.
Ole L. Par Denmark, 17. marts 2010
nyt hotel til en god pris

nyt, pænt rent, billigt
9,7
pænt, nyt, og rent hotel til en god pris, personalet er meget smilende og behjælplige, ligger fredligt men ikke langt fra indkøb og natte liv. gratis tuk tuk til nana. lille god pool, men ikke så meget sol, men fin nok til at blive kølet af i. morgenmaden ok, men ikke stor, men der er hvad der skal være, helt klart et ok hotel til prisen.
Peter L. Rejsende alene United Kingdom, 29. august 2014
Boss Suites

The Price, Pool & Gym
5,7
Very Good Overall but room allocated was used by a heavy smoker and drains in toilet and showers a bit smelly.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Boss Suites Nana BangkokBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - GæsteværelseBoss Suites Nana Bangkok - RestaurantBoss Suites Nana Bangkok - RestaurantBoss Suites Nana Bangkok - Kaffebar/CaféBoss Suites Nana Bangkok - Kaffebar/CaféBoss Suites Nana Bangkok - Kaffebar/CaféBoss Suites Nana Bangkok - MøderumBoss Suites Nana Bangkok - MøderumBoss Suites Nana Bangkok - MøderumBoss Suites Nana Bangkok - Sport og aktiviteterBoss Suites Nana Bangkok - SwimmingpoolBoss Suites Nana Bangkok - SwimmingpoolBoss Suites Nana Bangkok - SwimmingpoolBoss Suites Nana Bangkok - LobbyBoss Suites Nana Bangkok - LobbyBoss Suites Nana Bangkok - LobbyBoss Suites Nana Bangkok - LobbyBoss Suites Nana Bangkok - FaciliteterBoss Suites Nana Bangkok - FaciliteterBoss Suites Nana Bangkok - Hotellet indefraBoss Suites Nana Bangkok - Hotellet indefraBoss Suites Nana Bangkok - Hotellet udefraBoss Suites Nana Bangkok - Kort


AS-AGWEB-3B02