eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel

No 57-61 Winslow Street, Hung Hom, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Hotellet udefra Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Gæsteværelse Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Gæsteværelse Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Gæsteværelse Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Gæsteværelse Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Gæsteværelse Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Badeværelse Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Badeværelse Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Badeværelse Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Gæsteværelse Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Badeværelse Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Gæsteværelse Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Hotellet udefra Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Hotellet udefra Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Udsigt Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Hotellet udefra
Område: Hung Hom Antal værelser: 76

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,4

baseret på 1171 anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
7,1
Personalet
5,9
Hotellets stand/rengøring
6,6
Værelsets komfort/standard
6,1
Mad/spisning
5,7
Alle anmeldelser (1171)
Sorter efter:
Cathrine H. Familie med ældre børn Denmark, 26. december 2010
Meget småt, men rent

Rent
7,3
Det ligger centralt og det er let at komme til mtr for at komme rundt i Hong Kong. Det var utrolig småt og man kan kun lige være der. Der var rent og personalet var meget flinkt. Der var meget lydt, så man kunne høre naboerne og der var byggeplads lige ved siden af.
Maria B. Gruppe Denmark, 11. oktober 2010
1 enkel overnatning

pris
6
Landende i HK airport og skulle med det foerste tog fra Hung hom videre til Kina, saa skulle bruge en enkel overnatning. Til det var dette hotel helt perfekt, da det ogsaa ligger i gaaafstand til Hung hom. Hvis man har flere overnatninger i Hong Kong vil jeg ikke anbefale dette hotel, da vaerelset simpelthen er saa lille, at du ikke kan have din kuffert aaben nogen steder. Men for en enkel overnatning til en billig pris i Hong Kong - helt perfekt.
Lester F. Par Philippines, 10. december 2014
Pleasant & clean

Accessibility to MTR, value for money, cleanliness
8
Pleasant
Christian R. Familie med små børn Philippines, 25. november 2014
Comfortable stay

cleanliness, friendliy staff,
7
Christina R. Par Indonesia, 23. november 2014
small and clean room

near MTR, clean
6,3
It was ok.. i just stayed for 1 night bcoz I arrived quite late in hk. The only reason I choose thia hotel was bcoz of the price and location which is near station. The room was super small for 2 person but clean. They provide simple breakfast which was ok. This is ok choice if you just need a place to sleep.
Louie R. Par Philippines, 24. oktober 2014
A compact and complete hotel

location, cleanliness, free breakfast
7,3
Although the guy at the reception counter wasn't all smiles when we checked in, he was still helpful. Plus points for allowing us an early check in, although the available room at that time was a two single bed room vs a double bed room which is what we requested. The free breakfast or afternoon tea's menu didn't change over the course of 4 days but it was okay. Very easy to access via bus A21 and Hung Hom MTR. Overall, highly recommended and will sure to stay here again.
Ka M. Rejsende alene China, 24. oktober 2014
Big Smell & Poor Facility in Room; Dirty Wall;

Cheap. Simple.
4,3
Hu M. Rejsende alene Hong Kong, 22. oktober 2014
Good Hotel

Close to city, bargin and clean
10
Zicheng Y. Rejsende alene China, 20. oktober 2014
good staff, but room not clean

good staff
4,3
Brian T. Rejsende alene United Kingdom, 19. oktober 2014
Bridal Tea House Hung Hom Winslow

cheap
7
staff tried to harass me to get out of the room so they could clean it, as I walked out of the shower, still dripping wet. Mould in parts. Paper-thin walls and a T.V. that needs some serious tuning. Very little storage space and NO internet access in your room, inly at reception.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel HongkongBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Hotellet udefraBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - GæsteværelseBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - GæsteværelseBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - GæsteværelseBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - GæsteværelseBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - GæsteværelseBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - BadeværelseBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - BadeværelseBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - BadeværelseBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - GæsteværelseBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - BadeværelseBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - GæsteværelseBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Hotellet udefraBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Hotellet udefraBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - UdsigtBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hongkong - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3B02