Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Butterfly on Hollywood Boutique Hotel

263 Hollywood Road, Central, Hong Kong Central, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Indgang Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Indgang Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Indgang Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Reception Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Hong Kong Central Antal værelser: 148

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 2775 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
7,9
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
5,8
Alle anmeldelser (2775)
Sortér efter:
Lars H. Par Denmark, 6. juli 2015
Skøn beliggenhed. Lige hvad du behøver.

Beliggenhed, serviceniveau, venlighed
8,7
Dejligt ophold. Hotellet ligger skønt på Hollywood Road med masser af gode restauranter, barer, butikker omkring. Det er det trendy kvarter. Kort gåtur til metro (mtr). 5 min. Hotellet har ikke restaurant. Eneste minus: vi fik et værelse uden vinduer, men det var lidt større. Der er bare ikke meget plads i Honkong.
Indberet denne anmeldelse
August R. Par Denmark, 12. oktober 2012
God service og store smil

Gratis wifi
7,3
vi havde et lækkert og enkelt værelse, der blev rengjort hver dag, hotellets ansatte er venlige og hjælpsomme og beligenheden er i top. hotel butterfly kan helt klart anbefales!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hollywood road byder på mange spændende butikker og spisesteder.
Indberet denne anmeldelse
Ole H. Familie med små børn Denmark, 12. juli 2012
God beliggenhed.

Er helt klart hotellets beliggenhed
5,7
Hotellets værelser lever ikke helt op til forventningerne og er noget slidte.
Indberet denne anmeldelse
Fred F. Rejsende alene United States of America, 24. januar 2016
my standard choice

location, room design
8,3
I've stayed here before and will continue to do so. It's a relatively good deal for this lovely part of Central. I missed the night I booked because of bad weather departing New York. I arrived at 8am the next morning and asked if I could stay until 6pm instead of the normal 12 noon deadline as I had to continue on to Singapore that evening. They did not seem full and I think they could have offered that extra bit of hospitality but instead they charged me another half night. Were not willing to extend check out to even 1pm. Fair enough - it was a no -show but still - I think one can be more creative with faithful guests. Nonetheless I will be back; it's a lovely place.
Indberet denne anmeldelse
Aimen K. Gruppe Singapore, 17. januar 2016
Excellent Location with Great Staff

Staff, Location and Cleanliness
9,3
Really enjoyed my time at the Butterfly on Hollywood. The staff were very attentive and even walked out to hail a cab for us because the one we had called was taking too long. The rooms were very clean. They are compact but well designed. The location is fantastic. The only thing that they don't have is food within the hotel so keep that in mind when planning your trip.
Indberet denne anmeldelse
Nien H. Rejsende alene Taiwan, 17. januar 2016
Nice service

Nice service. Nice location. Small but clean.
9,3
They gave me a map and tell me where to have the good food, they marked the places on the map for me which is very nice. We are two girls and they always help us to carry the luggages when we check-in and check-out. They have handy in the room which you can carry it and search some information in it, but its wifi cannot be shared tho.
Indberet denne anmeldelse
Danny J. Gruppe United States of America, 16. januar 2016
There was a cockroach in one of the beds!

Location
4,7
Cockroach!
Indberet denne anmeldelse
John J. Par Singapore, 16. januar 2016
Pleasant staff but room not up to standard

Location & staff
6,3
Room poorly insulated as we can hear the other people talking/noises in their rooms. Toilet have a very strong odor smell due to poor sanitation too. Brought this up to the reception but nothing was done about it as I think this must be an outstanding issue not corrected. Other than that it quite a pleasant stay
Indberet denne anmeldelse
David M. Forretningsrejsende Australia, 12. januar 2016
Well located hotel

Location, staff performance and room comfort
8,7
Well located hotel. Close to the MTR and all amenities. Very comfortable rooms. Good size by Hong Kong standard. Staff performance was excellent. They really go out of their way to help you feel at home.
Indberet denne anmeldelse
Todd W. Rejsende alene United States of America, 11. januar 2016
Convenient

location, cleanliness, Academy Awards info on each floor
7,7
Very nice
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Butterfly on Hollywood Boutique Hotel HongkongButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - ReceptionButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06