Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Bay, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Indgang Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Indgang Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Indgang Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Faciliteter Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Causeway Bay Antal værelser: 98
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

fra 3421
anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,3
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (3421)
Sorter efter:
Ola E. Rejsende alene Sweden, 17. november 2013
Bra, rent men inte prisvärt

Rent, ligger i ett intressant område, bra dusch
6,3
Bra fungerande hotell. Rent, snyggt och välkomnande men inte något märkvärdigt. Valde denna gången hotell för lägets skull, vilket igentligen är ganska onödigt i en stad som Hong Kong, med tunnelbana (MTR) förflyttar du dig snabbt och smidigt över hela Hong Kong för en liten peng. Enda minus med Hotellet var att jag fick vänta någon timme för incheckning för att få ett rum någorlunda högt upp, vilket nästan är ett måste för att slippa trafikljudet. Tjocka heltäckningsmattor på hotellrum är inte heller min grej, men den verkade hyffsat ren. Hur som helst provar jag ett annat hotell i denna fantastiska stad nästa gång, för 1500kr var det inte värt.
Tommy H. Rejsende alene Denmark, 3. marts 2010
Butterfly On Morrison, Hong Kong

God beliggenhed, fornuftigt indrettet.
7,7
En positiv overraskelse. God beliggenhed og nem adgang til byens MRT (ca. 10 mins gang). Flink og meget hjælpsomt personale.Udover værelset tilbyder hotellet ikke meget. Der er ikke pool eller andre facilliteter. Der er en restaurant, som jeg dog ikke benyttede. Værelset var rent og pænt og i god stand. En negativ ting var dog elevator "klokken" som kunne høres på værelset, og derfor kunne være lidt generende tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Absolut et hotel jeg vil vælge igen.
Larica L. Par Philippines, 27. juni 2015
Good location, close to mtr, and shopping centre

Good staff, cleanliness, good location
8,3
Hotel is situated in a very good location, just 5 minutes away from the mtr. They also have friendly and welcoming staff. Price is just right. Will stay here again definitely.
Weng Y. Familie med ældre børn Singapore, 22. juni 2015
Friendly Staffs

Friendly Staffs, cleanliness
6,7
I stayed 4 nights from June 18-22. Surprised that each floor has only 4 rooms. We booked two rooms with twin beds so my friends stayed on 15th floor while I stayed on 17th floor. What I like about this hotel is their well trained, friendly staffs. Their front staffs went extra miles to help you and offer good information or good advices on transportation and food. They always greeted you with a warm and friendly smile. The location is quite good and near to many shopping malls like Times Square and eating places. Only set back is that taxi is unable to stop in front of the hotel due to restriction hours of bus lane. The room is small (maybe Hong Kong's standard) but it was clean. It is very basic and this is the reason we chose this boutique hotel because most of the time we were out. We paid S$165 per night which is a little high for a small room. We suggest to book the hotel earlier to avoid paying high price. Overall - the staffs are very friendly and helpful and the rooms we stayed were clean.
Lee H. Familie med små børn Singapore, 16. juni 2015
June Retreat

Location is very near Causeway Bay. Price is fair. Housekeeping is prompt.
8
Room is v small and bathroom may be unbearably tight for those who are claustrophobic. Cosmos Hotel has better room comfort but Butterfly is better on location
Lye D. Par Singapore, 13. juni 2015
Convenient, clean and value for money

Convenient, value for money, easy access to the places I wish to visit.
10
Great, my wife n I enjoyed our stay at the hotel. No worry about food n transport. 24 hours service by hotel staff. They are friendly n knowledgable. Will book this hotel inu next visit to Hong Kong.
Kek W. Forretningsrejsende Malaysia, 11. juni 2015
Friendly Frontdesk Staffs

Friendly Staffs, Good Shower Water Pressure
10
Everything was good!
Lawrence L. Gruppe Malaysia, 10. juni 2015
Clean and convenient

Clean, close to shops, easy transportation
7,3
Room was small but given its location in Causeway Bay I was pleased with the overall experience.
Chaohui H. Forretningsrejsende South Africa, 9. juni 2015
Good location hotel

location, clean and friendly staff
7,7
It was good
Cristina C. Familie med små børn Philippines, 7. juni 2015
Great HK experience

Location, cleanlim
8,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel HongkongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FaciliteterButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Udsigt

Kundeanmeldelser - Butterfly on Morrison Boutique Hotel, Hongkong

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06