Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Bay, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,8

baseret på 3669 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,3
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (3669)
Sortér efter:
Ola E. Rejsende alene Sweden, 17. november 2013
Bra, rent men inte prisvärt

Rent, ligger i ett intressant område, bra dusch
6,3
Bra fungerande hotell. Rent, snyggt och välkomnande men inte något märkvärdigt. Valde denna gången hotell för lägets skull, vilket igentligen är ganska onödigt i en stad som Hong Kong, med tunnelbana (MTR) förflyttar du dig snabbt och smidigt över hela Hong Kong för en liten peng. Enda minus med Hotellet var att jag fick vänta någon timme för incheckning för att få ett rum någorlunda högt upp, vilket nästan är ett måste för att slippa trafikljudet. Tjocka heltäckningsmattor på hotellrum är inte heller min grej, men den verkade hyffsat ren. Hur som helst provar jag ett annat hotell i denna fantastiska stad nästa gång, för 1500kr var det inte värt.
Indberet denne anmeldelse
Tommy H. Rejsende alene Denmark, 3. marts 2010
Butterfly On Morrison, Hong Kong

God beliggenhed, fornuftigt indrettet.
7,7
En positiv overraskelse. God beliggenhed og nem adgang til byens MRT (ca. 10 mins gang). Flink og meget hjælpsomt personale.Udover værelset tilbyder hotellet ikke meget. Der er ikke pool eller andre facilliteter. Der er en restaurant, som jeg dog ikke benyttede. Værelset var rent og pænt og i god stand. En negativ ting var dog elevator "klokken" som kunne høres på værelset, og derfor kunne være lidt generende tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Absolut et hotel jeg vil vælge igen.
Indberet denne anmeldelse
Celeste O. Par Singapore, 24. april 2016
Butterfly
6,3
Clean rooms
Indberet denne anmeldelse
Yuen F. Gruppe Hong Kong, 23. april 2016
Good
6
Good
Indberet denne anmeldelse
Jeffrey M. Par United States of America, 22. april 2016
decent for price
6
very close to time square. worth it for the price. would stay again.
Indberet denne anmeldelse
Merry J. Forretningsrejsende Philippines, 22. april 2016
Will come back
5
Worth it and located near local places friendly to tourists also
Indberet denne anmeldelse
Fukumori M. Par Japan, 22. april 2016
Very nice
6,3
Excellent service
Indberet denne anmeldelse
Siew L. Gruppe Malaysia, 21. april 2016
We will return to this hotel
6,3
Good hotel . Would come back again
Indberet denne anmeldelse
Io K. Par Portugal, 20. april 2016
Broken facilities and equipments!!!
4,7
Carpet of the room was wet, and some of the furnitures have been broken and lacked of maintenance.
Indberet denne anmeldelse
Muhammad I. Familie med små børn Singapore, 18. april 2016
Good location and very clean room
4,7
Though quite costly but good location and very clean room. They provided a very nice cosy baby cot for my infant. For muslim travellers, it is a walking distance to the mosque and some halal eateries.
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Butterfly on Morrison Boutique Hotel HongkongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - FaciliteterButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Morrison Boutique Hotel Hongkong - Udsigt


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C06