Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Butterfly on Prat Boutique Hotel

No.21 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere : Butterfly on Prat Hotel

Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Indgang Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Indgang Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Faciliteter Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra
Beliggenhed: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 122
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 4590 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,8
Personale
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (4590)
Lene N. Par Denmark, 17. maj 2010
Godt hotel i Hong Kong

Beliggenheden er super i forhold til shopping og muligheden for at gå til havnen. Meget venligt personale og god service.
8,3
Generelt havde vi et rigtig godt ophold på hotellet og var meget begejstret for deres service, beliggenhed og venlighed i forhold til prisen. Jeg vil til enhver tid anbefale det til andre. Restauranten nedenfor er Italiensk og har en super service til rigtig gode priser. Deres frokost tilbud er virkelig godt.ca. 65 kr for 3 rigtig fine retter.
Mark G. Par Ireland, 10. april 2010
God beliggenhed

God beliggenhed i TST taet paa mange restauranter, butikker og transportmuligheder Moderne vaerelser God service Gratis internet i receptionen
7,3
Vi boede paa Butterfly on Pratt i en uge i starten af april maaned, og vi har vaeret meget glade for at bo der. Vaerelset var ret billigt, saa vi syntes, vi fik meget for pengene, da vaerelset var dejligt moderne, og servicen var i top.
Jacob S. Forretningsrejsende United States of America, 9. april 2014
central location

nice, affortable
9
love it.
April L. Par Philippines, 7. april 2014
value for money, centrally located

location, location, location!
7,7
second time stay in the hotel, they have a microwave and fridge in the room which is really handy. note though that there is no room service in this hotel. overall good stay for the price
Dolly T. Par Singapore, 5. april 2014
Simple facilities but cosy

Shower system is great, room size not too small, nice food and bar places around hotel
8
Loved the stay at the hotel. It didn't seemed much when we stepped into the lobby. However the room is not too small, even had a microwave. The food stall just a little down the street has great curry fishball. Tempting for the stomach even when it's full.
Hao R. Forretningsrejsende Singapore, 4. april 2014
Excellent Location, Great Service

Proximity to public transport, shopping and food
8,3
Always a good experience staying at Butterfly on Prat. Friendly and helpful staff. Good location near MTR, food and shopping area. One of my favourite hotels in HK.
Fahn W. Forretningsrejsende Singapore, 1. april 2014
Great Hotel in the City

Near to the MTR, plenty of good local restaurants all around, great staff and service
8,7
As pleasant as always, the staff were attentive, and when they noticed that i had the "do not disturb" sign on, they called to see if i had left it there inadvertently, and if i needed my room cleaned etc. this time round though, i had a room without a window, which was a bummer. i always feel hotel rooms should always have a window no matter the view! Still, this is a hotel i will return to anytime i'm in HKG.
Victoria C. Rejsende alene United Kingdom, 27. marts 2014
excellent location. Comfortable, spacious room.

Transport links. Location very central.
8
Thoroughly enjoyed my stay. The room was large and comfprtable. Everything was very clean and modern. Great links to MTR.
Melissa T. Par Singapore, 25. marts 2014
Boutique hotel with great location

Centrally located, clean and reasonably priced
9
Felyn L. Forretningsrejsende Malaysia, 25. marts 2014
Normal

Convenient & accessible
5,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Butterfly on Prat Boutique Hotel HongkongButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - FaciliteterButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra

Kundeanmeldelser - Butterfly on Prat Boutique Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3C04