Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Butterfly on Prat Boutique Hotel

No.21 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 6382 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,9
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (6382)
Sortér efter:
Lene N. Par Denmark, 17. maj 2010
Godt hotel i Hong Kong

Beliggenheden er super i forhold til shopping og muligheden for at gå til havnen. Meget venligt personale og god service.
8,3
Generelt havde vi et rigtig godt ophold på hotellet og var meget begejstret for deres service, beliggenhed og venlighed i forhold til prisen. Jeg vil til enhver tid anbefale det til andre. Restauranten nedenfor er Italiensk og har en super service til rigtig gode priser. Deres frokost tilbud er virkelig godt.ca. 65 kr for 3 rigtig fine retter.
Indberet denne anmeldelse
Mark G. Par Ireland, 10. april 2010
God beliggenhed

God beliggenhed i TST taet paa mange restauranter, butikker og transportmuligheder Moderne vaerelser God service Gratis internet i receptionen
7,3
Vi boede paa Butterfly on Pratt i en uge i starten af april maaned, og vi har vaeret meget glade for at bo der. Vaerelset var ret billigt, saa vi syntes, vi fik meget for pengene, da vaerelset var dejligt moderne, og servicen var i top.
Indberet denne anmeldelse
Ng L. Par Hong Kong, 27. maj 2016
Perfect stay!!!
6,7
Absolutely fantastic hotel in the heart of the city. Super close to the airport express shuttle with very easy access to many foodstalls and malls - Highly recommended!
Indberet denne anmeldelse
Katherine A. Par Philippines, 26. maj 2016
Satisfied!
6
Very friendly staff
Indberet denne anmeldelse
Hong L. Rejsende alene Singapore, 24. maj 2016
fantastic location
6,7
Location is at the heart of Tsim Sha Tsui. Plenty of great food outlets at affordable prices. 2 supermarts and plenty of convenience stores in the vicinity. For MTR, use the N2 and N1 exits. For free bus from Airport Express Kowloon, take K4 and drop at Park Hotel. Hotel service is excellent. Front-desk handled all requests and queries efficiently and with a SMILE. The most amazing thing is Housekeeping actually changed the bedsheets on Day 3 of my trip. Many 5-star hotels won't even do that. Kudos to the hotel!
Indberet denne anmeldelse
Chee H. Par Malaysia, 23. maj 2016
Easy to locate, near to town area
6
Staff are friendly, easy to communicate. Hotel location is near to MTR station, walking distance about 5-10 mins. A lots of restaurant and foods tall nearby
Indberet denne anmeldelse
Michael S. Forretningsrejsende United Kingdom, 21. maj 2016
...
6,7
///
Indberet denne anmeldelse
Cely L. Rejsende alene Philippines, 20. maj 2016
Convenient place, friendly staff, near mtr and res
6,3
The rooms in the pictures look small but actually it is enough for two people with space to move around. Near delicious and affordable restaurants that in average cost around 30 to 50 hkd per meal. There is also a nearby 7-11, grocery. Walking distance to mtr, bus stops, and hong kong science and history museum. Safe place to go around at night. Staffs were really friendly, patient and approachable. Useful handy phone for gps and local calls. Easily accessible wifi service. Next time will surely come back here for the stay.
Indberet denne anmeldelse
Byeongmoo L. Par South Korea, 19. maj 2016
good
5,7
good
Indberet denne anmeldelse
Brent M. Familie med ældre børn United States of America, 17. maj 2016
Always fantastic!
6,7
Butterfly always makes our trips to Hong Kong special. Thanks again for helping us create special family memories
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Butterfly on Prat Boutique Hotel HongkongButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - ReceptionButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - FaciliteterButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C03