eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Butterfly on Prat Boutique Hotel

No.21 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Butterfly on Prat Hotel
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Indgang Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Faciliteter Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 122
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 5087 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (5087)
Sorter efter:
Lene N. Par Denmark, 17. maj 2010
Godt hotel i Hong Kong

Beliggenheden er super i forhold til shopping og muligheden for at gå til havnen. Meget venligt personale og god service.
8,3
Generelt havde vi et rigtig godt ophold på hotellet og var meget begejstret for deres service, beliggenhed og venlighed i forhold til prisen. Jeg vil til enhver tid anbefale det til andre. Restauranten nedenfor er Italiensk og har en super service til rigtig gode priser. Deres frokost tilbud er virkelig godt.ca. 65 kr for 3 rigtig fine retter.
Mark G. Par Ireland, 10. april 2010
God beliggenhed

God beliggenhed i TST taet paa mange restauranter, butikker og transportmuligheder Moderne vaerelser God service Gratis internet i receptionen
7,3
Vi boede paa Butterfly on Pratt i en uge i starten af april maaned, og vi har vaeret meget glade for at bo der. Vaerelset var ret billigt, saa vi syntes, vi fik meget for pengene, da vaerelset var dejligt moderne, og servicen var i top.
Suphanna C. Forretningsrejsende Thailand, 17. oktober 2014
chic comfort

room reception atmosphere
8,7
great as always
Ellen C. Forretningsrejsende Hong Kong, 16. oktober 2014
Noise

Pentahotel
7
As the hotel location is next to the pub, can't sleep for whole night because of the noise music.
Sagar D. Forretningsrejsende Nepal, 15. oktober 2014
Good and Nice Hotel

Location, Staff, Concept
7
it was great
Lute C. Forretningsrejsende Belgium, 15. oktober 2014
Good value for money

Location, cleanliness and close to the action in Tsimshatsui
7,7
Zhiwei P. Par Singapore, 14. oktober 2014
Quaint hotel with excellent location

Close proximity to the MTR station, lots of good food places around the hotel, colourful design
8,3
Enjoyed my stay in the hotel, hotel staff were friendly and helpful, easily accessible from the MTR station. Only slight complaint is that the room is rather small, but other than that, everything was good.
Amanda P. Par United States of America, 12. oktober 2014
Very nice chain of hotels

Location, nice view, and good water pressure
7
The stay was very nice, and the room location was great. When sleeping it was very quiet. However, I have to be honest the hotel front desk staff was not very friendly. When asking for a address, it was almost painful for them to help write it in Chinese. Hope that this location can improve with customer service, because all of the other Butterfly hotels I have said at have been very nice.
William C. Rejsende alene Australia, 8. oktober 2014
Great Value

Modern , Friendly, Great value
8,3
Lorenzo R. Par Philippines, 8. oktober 2014
First impression

Location, staff, clean and comfy room
8,3
The staff was so friendly, nice, and helpful. The entrance was clean and neat. The room was small but clean, i love the bed, you can rest well after a tiring day. Even the housekeepers were friendly and they cleaned the room very neatly. No problem with this hotel. Only the wifi, sometimes the connection was weak, but the rest was great.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Butterfly on Prat Boutique Hotel HongkongButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - FaciliteterButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra

Kundeanmeldelser - Butterfly on Prat Boutique Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3C04