Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Butterfly on Prat Boutique Hotel

No.21 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 6331 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,9
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (6331)
Sortér efter:
Lene N. Par Denmark, 17. maj 2010
Godt hotel i Hong Kong

Beliggenheden er super i forhold til shopping og muligheden for at gå til havnen. Meget venligt personale og god service.
8,3
Generelt havde vi et rigtig godt ophold på hotellet og var meget begejstret for deres service, beliggenhed og venlighed i forhold til prisen. Jeg vil til enhver tid anbefale det til andre. Restauranten nedenfor er Italiensk og har en super service til rigtig gode priser. Deres frokost tilbud er virkelig godt.ca. 65 kr for 3 rigtig fine retter.
Indberet denne anmeldelse
Mark G. Par Ireland, 10. april 2010
God beliggenhed

God beliggenhed i TST taet paa mange restauranter, butikker og transportmuligheder Moderne vaerelser God service Gratis internet i receptionen
7,3
Vi boede paa Butterfly on Pratt i en uge i starten af april maaned, og vi har vaeret meget glade for at bo der. Vaerelset var ret billigt, saa vi syntes, vi fik meget for pengene, da vaerelset var dejligt moderne, og servicen var i top.
Indberet denne anmeldelse
Leung D. Par Hong Kong, 3. maj 2016
Good
5,7
Good
Indberet denne anmeldelse
Jih H. Rejsende alene Taiwan, 26. april 2016
Good
6,7
Good
Indberet denne anmeldelse
Kunun S. Par Thailand, 26. april 2016
Good location
6
Good location with good service
Indberet denne anmeldelse
Vu V. Par United States of America, 25. april 2016
Valued Hotel in a great location
5,7
About 5 minutes to BTS. Many bars and restaurants within few minutes walking. Will definitely stay again.
Indberet denne anmeldelse
Alvin C. Par Malaysia, 23. april 2016
Butterfly on Prat
6,7
Everythings is beyond satisfactory, super value of your every single penny.
Indberet denne anmeldelse
Rowena M. Familie med små børn Philippines, 20. april 2016
Worth every penny
6,7
We will surely come back and recommend this place
Indberet denne anmeldelse
Huiwen M. Par Singapore, 20. april 2016
Big rooms and friendly staff
5,3
First time to HK and I've heard that the hotel rooms are terribly small but the room I had had ample space and the toilet was huge. Staff were really friendly and helpful. Location was near to MTR and had many eateries nearby. Thanks for a fantastic stay!:)
Indberet denne anmeldelse
Rocylene C. Gruppe Philippines, 19. april 2016
Good hotel.
5,3
The hotel is located in a busy area with bars and italian resto around. The lobby is non existent but you wont need it coz checking in and out is a breeze. If needed, 3 red chairs are provided near the elevators. Me and 2 others stayed in a 2double bed room. They got us an extra bed with no extra cost. The room has adequate space and so is the bathroom. There are free toiletries like shampoo, conditioner, body wash, toothbrush, (no shaver). Coffee, tea and creamers are free but were not replenish. Overall, it was a pleasant stay.
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Butterfly on Prat Boutique Hotel HongkongButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - ReceptionButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - FaciliteterButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02