Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Butterfly on Prat Boutique Hotel

No.21 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Butterfly on Prat Hotel
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Indgang Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Indgang Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Indgang Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Reception Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Faciliteter Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 122
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

fra 5825
anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,9
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (5825)
Sorter efter:
Lene N. Par Denmark, 17. maj 2010
Godt hotel i Hong Kong

Beliggenheden er super i forhold til shopping og muligheden for at gå til havnen. Meget venligt personale og god service.
8,3
Generelt havde vi et rigtig godt ophold på hotellet og var meget begejstret for deres service, beliggenhed og venlighed i forhold til prisen. Jeg vil til enhver tid anbefale det til andre. Restauranten nedenfor er Italiensk og har en super service til rigtig gode priser. Deres frokost tilbud er virkelig godt.ca. 65 kr for 3 rigtig fine retter.
Indberet denne anmeldelse
Mark G. Par Ireland, 10. april 2010
God beliggenhed

God beliggenhed i TST taet paa mange restauranter, butikker og transportmuligheder Moderne vaerelser God service Gratis internet i receptionen
7,3
Vi boede paa Butterfly on Pratt i en uge i starten af april maaned, og vi har vaeret meget glade for at bo der. Vaerelset var ret billigt, saa vi syntes, vi fik meget for pengene, da vaerelset var dejligt moderne, og servicen var i top.
Indberet denne anmeldelse
Stephen L. Par Malaysia, 28. august 2015
I always come back to this hotel

Location, clean towels and clean linens
10
Everything amazing except the mobile phone they provide that does not give hotspot.
Indberet denne anmeldelse
Mahesh J. Rejsende alene India, 28. august 2015
Great Place

location, size of the room , clean
8,3
great, all was good except the ac Didnt seem to be working very well
Indberet denne anmeldelse
Yolanda G. Par Philippines, 26. august 2015
Will go back to stay in this hotel

clean accessible to stores and transportation facility very courteous staff
8,7
Good and restful. Clean rooms but lower floor rooms are bigger
Indberet denne anmeldelse
Yolanda G. Par Philippines, 26. august 2015
clean n comfortable , lower floor rooms are nicer

clean convenient and pleasant staff
8,3
Ok comfortable but lower floor rooms are bigger and nicer
Indberet denne anmeldelse
Tatyana G. Gruppe Philippines, 25. august 2015
Value for money

Location, price and fast service
8,3
Indberet denne anmeldelse
Michael N. Par Philippines, 24. august 2015
Clean hotel

Clean room, location.
8,3
Ok
Indberet denne anmeldelse
Ma C. Par Philippines, 22. august 2015
Awesome

near malls, near MTR, best hotel in tst
9
Definitely will be back in butterfly hotel....we do not encounter problems the whole stay
Indberet denne anmeldelse
Lancy L. Familie med små børn Australia, 22. august 2015
Our stay at Butterfly on Prat

Location, polite front desk, Attention to detail of the housekeeper
7
The taxi drivers did not seem to know where the hotel is when we tried to catch a cab from Ferry terminal in Kowloon so we had to make our way to the hotel by foot with 3 luggages and 1 young child. We were given a room which we were unable to open the blind, so no sunlight could even come in. We were not sure if other similar rooms would have the same issue. The housekeeper made our bed everyday and topped out all toiletries on a daily basis. The staff at reception were polite.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Butterfly on Prat Boutique Hotel HongkongButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - ReceptionButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - FaciliteterButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra

Kundeanmeldelser - Butterfly on Prat Boutique Hotel, Hongkong

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A03