eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Butterfly on Prat Boutique Hotel

No.21 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Butterfly on Prat Hotel

Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Indgang Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Gæsteværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Badeværelse Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Faciliteter Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra Butterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 122
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 4791 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,8
Personale
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (4791)
Sorter efter:
Lene N. Par Denmark, 17. maj 2010
Godt hotel i Hong Kong

Beliggenheden er super i forhold til shopping og muligheden for at gå til havnen. Meget venligt personale og god service.
8,3
Generelt havde vi et rigtig godt ophold på hotellet og var meget begejstret for deres service, beliggenhed og venlighed i forhold til prisen. Jeg vil til enhver tid anbefale det til andre. Restauranten nedenfor er Italiensk og har en super service til rigtig gode priser. Deres frokost tilbud er virkelig godt.ca. 65 kr for 3 rigtig fine retter.
Mark G. Par Ireland, 10. april 2010
God beliggenhed

God beliggenhed i TST taet paa mange restauranter, butikker og transportmuligheder Moderne vaerelser God service Gratis internet i receptionen
7,3
Vi boede paa Butterfly on Pratt i en uge i starten af april maaned, og vi har vaeret meget glade for at bo der. Vaerelset var ret billigt, saa vi syntes, vi fik meget for pengene, da vaerelset var dejligt moderne, og servicen var i top.
Valerie P. Gruppe Singapore, 7. juli 2014
Great location at reasonable prices

Location, price and quick checkin
8,3
Our stay in this hotel was very enjoyable and fuss free. Check in was quick and staff spoke good English. We had no issues communicating. Room was very clean and space was sufficient for us to open 2 luggage. Location to the train station was a couple of minutes walk and there are many restaurants around.
Teo S. Familie med små børn Malaysia, 3. juli 2014
Great staff , good location and worth for money

Great staff , good location and worth for money
10
This is realy great hotel which is centre located in tsim tsa zhui , and the staff is very friendly , the staff even give us a add on single bed for free coz we come in with 3 adult , nice staff , close to MRT , and the hotel surrounding with lot food cafe
Kosuke S. Gruppe Japan, 1. juli 2014
Good for short stay.

Clean and comfortable. Close to MTR station. And free WiFi.
7,3
Really nice hotel and I would recommend to my friends. One thing, shower might be a little small for big guys.
Ethan L. Par Malaysia, 30. juni 2014
Not exactly perfect. But good enough.

Relatively spacious room. Relatively large bathroom. Free wifi with good speed.
7,7
Staffs not exactly friendly but speaks English well. Free shuttle service available from Kowloon MTR station (Airport Express). This shuttle service is not provided by the hotel though, its a free service. About 500 meters away from Exit D (D1 or D2) of Tsim Sha Tsui MTR station.
Lung Y. Par Hong Kong, 30. juni 2014
Centrally located,many choices of food,cleanliness

Centrally located,many choices of food,cleanliness
7,7
Hazel L. Gruppe Singapore, 29. juni 2014
Great location, walking distance to mrt & food

Clean, good location, near to local food, shopping and subway station.
7
Good, reasonably priced for the location and cleanliness requirements.
Effie T. Gruppe Singapore, 29. juni 2014
Love my stay. Staff are very friendly. Nice room!

Very friendly staff. Nice & comfortable room. Good location.
7,3
Very good, got free upgrade from superior to deluxe! ;)
Li L. Gruppe Singapore, 27. juni 2014
close to train station and shopping areas

its proximity to train station and shopping areas and nice deco
6,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Butterfly on Prat Boutique Hotel HongkongButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - IndgangButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - GæsteværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - BadeværelseButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - FaciliteterButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefraButterfly on Prat Boutique Hotel Hongkong - Hotellet indefra

Kundeanmeldelser - Butterfly on Prat Boutique Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A01