Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,3

baseret på 1486 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
6,0
Beliggenhed
8,7
Personalet
6,0
Hotellets stand/rengøring
6,6
Værelsets komfort/standard
5,8
Mad/spisning
4,9
Alle anmeldelser (1486)
Sortér efter:
Leif J. Forretningsrejsende Denmark, 2. august 2015
California Hotel Hong Kong

Lokation, Lokation, lokation
5,3
Jeg var lidt skuffet over at Aircon ikke virkede da jeg tjekkede ind, samt der var løbende vand på toilettet, det blev rigtigt meget vand da jeg tændte for strømmen til det varme vand ? Da jeg booked da beskrev Agoda at der var udsigt til byen ! Der var ikke noget vindue?
Indberet denne anmeldelse
Steen A. Forretningsrejsende Denmark, 18. april 2013
En katastrofe, micro værelse og badeværelse, 4.sal

beliggenhed
4
Det ringeste hotel vi nogensinde har været på. Værelset var så lille at 2 kufferter dårligt kunne være der og 2 personer kunne ikke stå på gulvet samtidigt. Hotellet er IKKE et 2+ og kan slet ikke anbefales. Beliggenheden er ok, på stor indkøbsgade. Personalet i receptionen virkede meget frustreret og havde ikke styr på hvilket værelse vi skulle have.
Indberet denne anmeldelse
Rana S. Forretningsrejsende Pakistan, 30. april 2016
All good but v v small rooms and restrooms, no pla
6,3
Average
Indberet denne anmeldelse
Patrick O. Rejsende alene Singapore, 29. april 2016
biz trip
3,7
next to MRT , good for shopping . budgeted hotel.
Indberet denne anmeldelse
Qiao Z. Par United States of America, 24. april 2016
Decently priced
6
The rooms are small, however, most rooms in HK are about the same size. This was advertised as a Hotel, but it's more like a Hostel with your own personal room. Showers, toilet and sink is all in the same room. Boyfriend and I stayed in 1 full sized bed room and there was barely space for our luggage. We had to use the space under the bed. It was fine though, as we were only there for sleeping and showering. If you are not high maintenance, this will do. One annoyance is that the common area is filled with smoke. EVERYONE who stays there smokes in that area, and the smoke eventually travels into the rooms. The whole floor reeks of smoke. I wish there was a absolute no smoking policy.
Indberet denne anmeldelse
Chee M. Forretningsrejsende Singapore, 19. april 2016
poor
3,7
.......
Indberet denne anmeldelse
Imran A. Forretningsrejsende India, 19. april 2016
Very small room
4
Location is excellent, but room is very very small.
Indberet denne anmeldelse
Jean N. Rejsende alene Canada, 15. april 2016
You get only a bed in a shoe box
5,3
I was on the 11th floor. It used to be an old apartment that was converted into 6 separate rooms. Capitalism at its max. On the same floor, there a hostel and 2 other hotels.
Indberet denne anmeldelse
Lee S. Gruppe Singapore, 13. april 2016
water not given
4
Need to call them to put water and shampoo :(
Indberet denne anmeldelse
Hong H. Familie med små børn Vietnam, 12. april 2016
Clean, good location. Room is rather small.
4,7
Clean, good location. Room is rather small.
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
California Hotel HongkongCalifornia Hotel Hongkong - DansesalCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - LobbyCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - FaciliteterCalifornia Hotel Hongkong - ReceptionCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - BadeværelseCalifornia Hotel Hongkong - BadeværelseCalifornia Hotel Hongkong - FaciliteterCalifornia Hotel Hongkong - OmgivelserCalifornia Hotel Hongkong - OmgivelserCalifornia Hotel Hongkong - Transport i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet udefraCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B03