eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Lobby California Hotel Hongkong - Reception California Hotel Hongkong - Hotellet indefra
California Hotel Hongkong - Hotellet indefra California Hotel Hongkong - Hotellet indefra California Hotel Hongkong - Indgang California Hotel Hongkong - Hotellet indefra California Hotel Hongkong - Faciliteter California Hotel Hongkong - Badeværelse California Hotel Hongkong - Badeværelse California Hotel Hongkong - Faciliteter California Hotel Hongkong - Omgivelser California Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden California Hotel Hongkong - Transport i nærheden California Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 60
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

6,3

baseret på 1302 anmeldelser

Værdi for pengene
6,0
Beliggenhed
8,7
Personalet
5,9
Hotellets stand/rengøring
6,6
Værelsets komfort/standard
5,9
Mad/spisning
5,0
Alle anmeldelser (1302)
Sorter efter:
Steen A. Forretningsrejsende Denmark, 18. april 2013
En katastrofe, micro værelse og badeværelse, 4.sal

beliggenhed
4
Det ringeste hotel vi nogensinde har været på. Værelset var så lille at 2 kufferter dårligt kunne være der og 2 personer kunne ikke stå på gulvet samtidigt. Hotellet er IKKE et 2+ og kan slet ikke anbefales. Beliggenheden er ok, på stor indkøbsgade. Personalet i receptionen virkede meget frustreret og havde ikke styr på hvilket værelse vi skulle have.
Noradilah B. Familie med små børn Malaysia, 11. februar 2015
staff service not good- rude.room too small.

location was ok.
3,3
Kantinunt W. Gruppe Thailand, 9. februar 2015
-

the rest room is clean
4
Gary V. Forretningsrejsende New Zealand, 6. februar 2015
Budget

Location access. Price
7
Fine
Rizamarie I. Gruppe Philippines, 4. februar 2015
Dont Believe Photos

Location near Tsim Sha Tsui MTR. Value for money 14k for 4D3N for 4 Pax.
6,3
Generally the hostel is OK, but then again, don't believe the photos of room. What you must believe is the SQM indicated. I asked them that it is not the room that I saw in Agoda, and they just said "Oh we have only "FEW" rooms like that in photos" Make sure that you inform them "LATE CHECK IN" because otherwise, they will give your room to other people waiting for accommodation. They'll clean your room even if you don't ask (So just keep all valuables in safe place). But they will not change the beddings. Just clean and fix beddings. This hostel is OK if you don't intend to stay longer or you just needed a place to sleep, because in our experience we are out in the streets most of the time so it's OK. They have smoking area in the Lobby so if you're irritated with smokers, you might not like this place. They have slippers, toothbrush, soap and shampoo for your convenience. Oh, and bath towels and comforters as well.
Kok S. Gruppe Malaysia, 20. januar 2015
very small

near to shopping places, food and transport
6,3
near to shopping places, food and transport. Room is small.
Karen R. Familie med små børn Philippines, 18. januar 2015
Good location

Free and fast wifi connection
5,7
Good location..
Supranee Y. Rejsende alene Thailand, 11. januar 2015
good location

near the MTR
6,7
Li, C. Rejsende alene Taiwan, 3. januar 2015
Good

Location
7,7
Location is good to everywhere.
Julie N. Familie med små børn Philippines, 2. januar 2015
Like a bird cage
4,7
Worst hotel that i have ever stayed, its like staying in a bird cage. You cannot move inside the room and even in bed. Not worth the value that i have paid for.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

California Hotel HongkongCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - LobbyCalifornia Hotel Hongkong - ReceptionCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - IndgangCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - FaciliteterCalifornia Hotel Hongkong - BadeværelseCalifornia Hotel Hongkong - BadeværelseCalifornia Hotel Hongkong - FaciliteterCalifornia Hotel Hongkong - OmgivelserCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Transport i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - OmgivelserCalifornia Hotel Hongkong - Faciliteter


AS-AGWEB-3B07