Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

California Hotel Hongkong - Dansesal California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Lobby California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Kaffebar/Café California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse
California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Faciliteter California Hotel Hongkong - Reception California Hotel Hongkong - Hotellet indefra California Hotel Hongkong - Hotellet indefra California Hotel Hongkong - Hotellet indefra California Hotel Hongkong - Badeværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 60

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,3

baseret på 1443 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
6,1
Beliggenhed
8,7
Personalet
6,0
Hotellets stand/rengøring
6,6
Værelsets komfort/standard
5,8
Mad/spisning
4,9
Alle anmeldelser (1443)
Sortér efter:
Leif J. Forretningsrejsende Denmark, 2. august 2015
California Hotel Hong Kong

Lokation, Lokation, lokation
5,3
Jeg var lidt skuffet over at Aircon ikke virkede da jeg tjekkede ind, samt der var løbende vand på toilettet, det blev rigtigt meget vand da jeg tændte for strømmen til det varme vand ? Da jeg booked da beskrev Agoda at der var udsigt til byen ! Der var ikke noget vindue?
Indberet denne anmeldelse
Steen A. Forretningsrejsende Denmark, 18. april 2013
En katastrofe, micro værelse og badeværelse, 4.sal

beliggenhed
4
Det ringeste hotel vi nogensinde har været på. Værelset var så lille at 2 kufferter dårligt kunne være der og 2 personer kunne ikke stå på gulvet samtidigt. Hotellet er IKKE et 2+ og kan slet ikke anbefales. Beliggenheden er ok, på stor indkøbsgade. Personalet i receptionen virkede meget frustreret og havde ikke styr på hvilket værelse vi skulle have.
Indberet denne anmeldelse
Sugiarto N. Familie med små børn Indonesia, 3. februar 2016
Very small room and bathroom

Good location
4,7
Only good location..small room and bathroom..nothing special
Indberet denne anmeldelse
Rommel R. Rejsende alene Philippines, 25. januar 2016
Great location.

Great location. Near MTR. Near shopping area.
9
Very pleasant.
Indberet denne anmeldelse
Cheng W. Rejsende alene Malaysia, 24. januar 2016
toilet too small

nothing
4,3
So so
Indberet denne anmeldelse
Lars L. Forretningsrejsende Denmark, 21. januar 2016
A bed to sleep in that's it. But good location.

Very good location close to MRT, the harbor and parks.
6,3
Tiny shoe-box located close to everything. It's a tiny room but you can sleep there. Remember earplugs though as doors are opening and closing until late night and again early morning. No facilities at the hotel, so unless you're out and about all day, then be prepared to feel imprisoned in a tiny room without windows and nothing to do at the hotel. It's a challenge to use the bathroom as it's less than tiny. But in this price range I believe that this hotel is better than some of the other hotels in the same area. I would overall recommend this hotel as it was more or less what I expected from earlier trips to Hong Kong. Just one thing to warn about are the thugs downstairs on the streets constantly trying to get you to buy fake watches, tailor suit, 'massage' and hashish.
Indberet denne anmeldelse
Mukhan U. Rejsende alene Kazakhstan, 15. januar 2016
Good for overnight stay.

Clean, quick service and great location.
6
Overall very satisfied with my stay. Although room was small as well as bathroom and sink, it is an excellent option for overnight stay in Hong Kong. Room and sheets were clean. Location is right in the center.
Indberet denne anmeldelse
Chia S. Rejsende alene Singapore, 15. januar 2016
BATHROOM DOOR BLOCKED BY TOILET BOWL

1. Within walking distance from nearest mrt station. 2.Easy to find eating place within 100 meters. 3.Situated in Nathan Road shopping area.
6,3
The bathroom door is about 1 ft. from the bed & 1.5 ft. from the toilet bowl. Whenever I wanted to use the bathroom I had to slowly & carefully pushed the bathroom glass door inwards. Then slip my body in sideway into the bathroom. When coming out of the bathroom I had to pulled the glass door inwards & slip my body sideway & there was a drop of about 1 ft. to the room floor.
Indberet denne anmeldelse
Bernardo M. Familie med små børn Philippines, 11. januar 2016
Good location

Location
7,3
Easy acces on transportation and restaurants
Indberet denne anmeldelse
Geraldine R. Par Sweden, 3. januar 2016
The room is very small.

Place, shopping
6
The room is very small and we dont have a place in our luggage.
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

California Hotel HongkongCalifornia Hotel Hongkong - DansesalCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - LobbyCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - FaciliteterCalifornia Hotel Hongkong - ReceptionCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - BadeværelseCalifornia Hotel Hongkong - BadeværelseCalifornia Hotel Hongkong - FaciliteterCalifornia Hotel Hongkong - OmgivelserCalifornia Hotel Hongkong - OmgivelserCalifornia Hotel Hongkong - Transport i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet udefraCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A05