eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Lobby California Hotel Hongkong - Reception California Hotel Hongkong - Hotellet indefra
California Hotel Hongkong - Hotellet indefra California Hotel Hongkong - Hotellet indefra California Hotel Hongkong - Indgang California Hotel Hongkong - Hotellet indefra California Hotel Hongkong - Faciliteter California Hotel Hongkong - Badeværelse California Hotel Hongkong - Badeværelse California Hotel Hongkong - Faciliteter California Hotel Hongkong - Omgivelser California Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden California Hotel Hongkong - Transport i nærheden California Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 60
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,4

baseret på 1292 anmeldelser

Værdi for pengene
6,0
Beliggenhed
8,7
Personalet
5,9
Hotellets stand/rengøring
6,6
Værelsets komfort/standard
5,9
Mad/spisning
5,0
Alle anmeldelser (1292)
Sorter efter:
Steen A. Forretningsrejsende Denmark, 18. april 2013
En katastrofe, micro værelse og badeværelse, 4.sal

beliggenhed
4
Det ringeste hotel vi nogensinde har været på. Værelset var så lille at 2 kufferter dårligt kunne være der og 2 personer kunne ikke stå på gulvet samtidigt. Hotellet er IKKE et 2+ og kan slet ikke anbefales. Beliggenheden er ok, på stor indkøbsgade. Personalet i receptionen virkede meget frustreret og havde ikke styr på hvilket værelse vi skulle have.
Karen R. Familie med små børn Philippines, 18. januar 2015
Good location

Free and fast wifi connection
5,7
Good location..
Supranee Y. Rejsende alene Thailand, 11. januar 2015
good location

near the MTR
6,7
Li, C. Rejsende alene Taiwan, 3. januar 2015
Good

Location
7,7
Location is good to everywhere.
Julie N. Familie med små børn Philippines, 2. januar 2015
Like a bird cage
4,7
Worst hotel that i have ever stayed, its like staying in a bird cage. You cannot move inside the room and even in bed. Not worth the value that i have paid for.
Ira S. Familie med ældre børn Indonesia, 2. januar 2015
good location but less hospitality

good location, clean, wifi
4,3
They give us a very small room, without windows. They didn't, allow us to use the room that we ask for.. They ask for some additional money because they pursued us to rent the 4 bed without windows. Because it was the end of the year we didn't have any choice, most of the hotel was full.
Simson W. Rejsende alene Indonesia, 2. januar 2015
Room is very small, but location is good

Location is good, in tsim tsa tsui area, very near to MTR, but not easy to find this hotel, because the enterance is hidden
4,7
I choose this hotel because very near to MTR and walk distance to avenue of stars , because my old and new at avenue of star location, so I choose this hotel , the room is under estimate , very small room which bathroom just separated with glass partition,
Choi Y. Par Malaysia, 28. december 2014
small room

location is the best,staffs consider helpful
4,3
James C. Rejsende alene Singapore, 28. december 2014
not worth staying here
2,7
Worse hotel I ever stay.
Tan L. Familie med små børn Malaysia, 26. december 2014
too small and staff no friendly

location best only
4
a cleaner very bad attitude.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

California Hotel HongkongCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - LobbyCalifornia Hotel Hongkong - ReceptionCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - IndgangCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - FaciliteterCalifornia Hotel Hongkong - BadeværelseCalifornia Hotel Hongkong - BadeværelseCalifornia Hotel Hongkong - FaciliteterCalifornia Hotel Hongkong - OmgivelserCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Transport i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - OmgivelserCalifornia Hotel Hongkong - Faciliteter


AS-AGWEB-3A08