Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Gæsteværelse California Hotel Hongkong - Lobby California Hotel Hongkong - Reception California Hotel Hongkong - Hotellet indefra
California Hotel Hongkong - Hotellet indefra California Hotel Hongkong - Hotellet indefra California Hotel Hongkong - Indgang California Hotel Hongkong - Hotellet indefra California Hotel Hongkong - Faciliteter California Hotel Hongkong - Badeværelse California Hotel Hongkong - Badeværelse California Hotel Hongkong - Faciliteter California Hotel Hongkong - Omgivelser California Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden California Hotel Hongkong - Transport i nærheden California Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 60
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,3

baseret på 1347 anmeldelser

Værdi for pengene
6,0
Beliggenhed
8,7
Personalet
5,9
Hotellets stand/rengøring
6,6
Værelsets komfort/standard
5,9
Mad/spisning
5,0
Alle anmeldelser (1347)
Sorter efter:
Steen A. Forretningsrejsende Denmark, 18. april 2013
En katastrofe, micro værelse og badeværelse, 4.sal

beliggenhed
4
Det ringeste hotel vi nogensinde har været på. Værelset var så lille at 2 kufferter dårligt kunne være der og 2 personer kunne ikke stå på gulvet samtidigt. Hotellet er IKKE et 2+ og kan slet ikke anbefales. Beliggenheden er ok, på stor indkøbsgade. Personalet i receptionen virkede meget frustreret og havde ikke styr på hvilket værelse vi skulle have.
Shahrin O. Rejsende alene Malaysia, 27. maj 2015
Worth the money . ... nice location ...friendly s

Free wifi . ...
8,7
Enjoyed my stay .... would stay there again
Jenny S. Familie med små børn Indonesia, 18. maj 2015
Good for budget hotel.

close to train station and bus station, clean, friendly and helpful staff.
7
Basically, we were quite happy for as its called budget hotel. we were staying at 2double bed room. close to train and bus stop, friendly staff and clean. That's all we need.
Mediaty M. Gruppe Indonesia, 18. maj 2015
good location

good location, good location, good location
8
not bad
Hardianto U. Par Indonesia, 18. maj 2015
nice place

good location, cheap, small room
7,3
Good enough
Yury S. Rejsende alene Russia, 14. maj 2015
Good, but tight

Location
7,7
Very very small room. Very very small bathroom. Clear door to bathroom in double room. Hard to find hotel location in first time. But clear, has wifi and "Garden" balcony, location near pier, MTR station and Kowloon Park.
Mekisha H. Rejsende alene United States of America, 3. maj 2015
Cool for the money

proximity, proximity, proximity
7
After the initial shock of how small the room was I ended up having a great stay. I would stay there again for sure.
Mai A. Familie med ældre børn Vietnam, 3. maj 2015
It is not hotel

Good location, the staffs are friendly, clean.
6,7
It is too small room, no window even I sent email to Agoda to request the room must be correct as my booked. They put many carton box and bundle under the bed.
Xuan D. Familie med ældre børn Vietnam, 1. maj 2015
Recommended

Room, location
9,7
Good
Luc L. Rejsende alene Canada, 29. april 2015
location, but little else favors these tiny rooms

location
5,7
Great location, though you will get unrelentlessly harassed going up and down Nathan Road, anything from fake watches to custom suits. The rooms are puny, and in fact, my mattress was longer than the bed frame which proved uncomfortable- do not think they could put a larger frame due to size of room. No windows, and no international cable with only mandarin/cantonese channels. Felt like a little jail cell. A little pricey for the money, where you can find similar for much cheaper nearby.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

California Hotel HongkongCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - LobbyCalifornia Hotel Hongkong - ReceptionCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - IndgangCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - FaciliteterCalifornia Hotel Hongkong - BadeværelseCalifornia Hotel Hongkong - BadeværelseCalifornia Hotel Hongkong - FaciliteterCalifornia Hotel Hongkong - OmgivelserCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Transport i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - OmgivelserCalifornia Hotel Hongkong - Faciliteter


AS-AGWEB-3A08