Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,3

baseret på 1501 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
6,0
Beliggenhed
8,7
Personalet
6,0
Hotellets stand/rengøring
6,6
Værelsets komfort/standard
5,8
Mad/spisning
4,9
Alle anmeldelser (1501)
Sortér efter:
Leif J. Forretningsrejsende Denmark, 2. august 2015
California Hotel Hong Kong

Lokation, Lokation, lokation
5,3
Jeg var lidt skuffet over at Aircon ikke virkede da jeg tjekkede ind, samt der var løbende vand på toilettet, det blev rigtigt meget vand da jeg tændte for strømmen til det varme vand ? Da jeg booked da beskrev Agoda at der var udsigt til byen ! Der var ikke noget vindue?
Steen A. Forretningsrejsende Denmark, 18. april 2013
En katastrofe, micro værelse og badeværelse, 4.sal

beliggenhed
4
Det ringeste hotel vi nogensinde har været på. Værelset var så lille at 2 kufferter dårligt kunne være der og 2 personer kunne ikke stå på gulvet samtidigt. Hotellet er IKKE et 2+ og kan slet ikke anbefales. Beliggenheden er ok, på stor indkøbsgade. Personalet i receptionen virkede meget frustreret og havde ikke styr på hvilket værelse vi skulle have.
Nhatalie K. Par Philippines, 24. maj 2016
Accommodating
6
Staffs are accommodating except the one whom we've encountered during our early check in but the rest of the service were all Good
Thye K. Forretningsrejsende Singapore, 22. maj 2016
N
4,3
N
Glynnis L. Par Philippines, 21. maj 2016
Small Room but Good Location
4,7
The room is small but okay for 2 people if you just need a safe room to leave your things in and a clean bed to sleep at night. Great advantage is it is located almost in front of Tsim Sha Tsui Station Exit A.
Jayson S. Rejsende alene Philippines, 21. maj 2016
Room for Less
5,7
Very Convenient location just infront of MTR Tsim Sha Tsui and iSquare Shopping Mall.
Fook L. Par Malaysia, 17. maj 2016
nil
4,3
nil
Fook L. Par Malaysia, 16. maj 2016
nothing
4,3
no
Eda M. Familie med små børn Philippines, 10. maj 2016
Ok
4,3
There were small roaches in our room and we had so many insect bites. :( however, we weren't able to tell this to the staff as we were always in a hurry. Also, the bathroom is so small.
Tawatchai P. Familie med små børn Thailand, 8. maj 2016
California Hotel
5
The hotel locates at the very nice location. I smelt smoke from my room. There is no window for sunlight in my room. The room is very small.
1 - 2 af 2 anmeldelser
California Hotel HongkongCalifornia Hotel Hongkong - DansesalCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - LobbyCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - GæsteværelseCalifornia Hotel Hongkong - FaciliteterCalifornia Hotel Hongkong - ReceptionCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet indefraCalifornia Hotel Hongkong - BadeværelseCalifornia Hotel Hongkong - BadeværelseCalifornia Hotel Hongkong - FaciliteterCalifornia Hotel Hongkong - OmgivelserCalifornia Hotel Hongkong - OmgivelserCalifornia Hotel Hongkong - Transport i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféCalifornia Hotel Hongkong - Hotellet udefraCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenCalifornia Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06