Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Carlton Hotel Singapore

76 Bras Basah Road, Marina Bay, Singapore (Se kort)

Book nu!

Carlton Hotel Singapore Singapore - Hotellet indefra Carlton Hotel Singapore Singapore - Lobby Carlton Hotel Singapore Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore Singapore - Badeværelse Carlton Hotel Singapore Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore Singapore - Badeværelse Carlton Hotel Singapore Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore Singapore - Hotellet indefra Carlton Hotel Singapore Singapore - Hotellet indefra Carlton Hotel Singapore Singapore - Fitnessrum Carlton Hotel Singapore Singapore - Møderum Carlton Hotel Singapore Singapore - Møderum Carlton Hotel Singapore Singapore - Møderum
Carlton Hotel Singapore Singapore - Møderum Carlton Hotel Singapore Singapore - Møderum Carlton Hotel Singapore Singapore - Møderum Carlton Hotel Singapore Singapore - Møderum Carlton Hotel Singapore Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore Singapore - Swimmingpool Carlton Hotel Singapore Singapore - Swimmingpool Carlton Hotel Singapore Singapore - Pub/Lounge Carlton Hotel Singapore Singapore - Restaurant Carlton Hotel Singapore Singapore - Hotellet udefra
Område: Marina Bay Antal værelser: 940
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt
Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
9,0
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (10404)
Sorter efter:
Troels F. Rejsende alene Denmark, 21. februar 2015
Ikke tilfredsstillende

Beliggenhed, reception og T.V.-kanaler
7,3
Jeg har boet på meget bedre og mere charmerende hoteller til betydelig lavere priser i Singapore. Det er lidt af en turistfabrik og morgenmaden indtages i en atmosfære som på et travlt kæmpe-cafeteria på en hovedbanegård. WI-fi var ustabilt. Rengøringspersonalet glemte to dage i træk at fylde op med the, pulverkaffe og mælk. Køleskabet fungerede ikke og blev ikke repareret trods reklamation. In-og ud check fungerede perfekt . Der er ikke langt til Metro (Raffles Place) ca. fem minutters gang.
Jimmy G. Forretningsrejsende Denmark, 22. september 2014
Nemt og bekvemt

Seng, Service og Beliggenhed
8
Godt
Anders C. Par Denmark, 23. maj 2014
Byhotel med super belligenhed

Værelsesstanden, belligheden og personalet
9,7
Har efterhånden været i Singapore mange gange og boet på en del hoteller. Men de sidste fem gange har altid været på Carlton. Hotellet ligger meget centralt, lige overfor Cjimes - masser af shopping lige uden for døren og flere hawkermarkeder lige i nærheden.
Niels D. Familie med ældre børn Denmark, 4. januar 2014
God

Beliggenhed, comfort
8
Meget god - stort og flot værelse, velfungerende reception med god personale
Mogens F. Rejsende alene Denmark, 24. maj 2013
Dejligt ophold i centralt beligggende hotel

Beliggenhed, god morgenmadsbuffet, venligt personale
8,3
Martin N. Par Denmark, 24. februar 2013
Ok hotel med god beliggenhed

Beliggenhed, swimming pool, pænt design
4,7
Jeg synes vores ophold på Carlton Hotel var dyrt. Men det er jo Singapore. Vi skulle med et sent fly fra Singapore, og jeg havde dog forventet at de havde et sted hvor man kunne klæde om inden man skulle til lufthavnen. Vi kunne bruge omklædningsrummene ved swimming poolen med de var dårlige, der var kun brændende varmt vand, og der var ingen air condition. Så man blev egentlig bare mere svedig.
Anek C. Familie med små børn Thailand, 3. juli 2015
Nice,comfortable and good location hotel

Ot is nice ,comfortable,and good location hotel.Only one thing I feel not so good is about the floor in room ,they full of dustfrom new carpet.
8
Nurhasanah I. Par Indonesia, 3. juli 2015
Always enjoy staying at this hotel

Nice hotel, very friendly staff, great location
7,7
We have stayed at this hotel few times and we have always quite enjoyed it. The staff were all friendly and helpful. The lobby is huge! This time round, we stayed at the new tower. Quite a nice room too. We have always liked that it is basically right next to a shopping mall, which is the Raffles City. And the City Hall MRT station is just right under the mall. It is walking distance to Suntec City...and if you enjoy long walks, it is also quite near to Marina Bay Sands. It is a bit pricey however. But overall, we enjoyed staying here.
Eng K. Forretningsrejsende Malaysia, 2. juli 2015
Problem with Aircond in the middle of the night

Location, room and club lounge
6,7
Everything was great until the aircond repaeted go off in the middle of the night and interuppted the sleep, which was quite annoying
Khosbayar B. Forretningsrejsende Mongolia, 30. juni 2015
Very nice hotel

Location, comfort, service
9
It was great. Very convenient place to arrange business meetings.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Carlton Hotel Singapore SingaporeCarlton Hotel Singapore Singapore - Hotellet indefraCarlton Hotel Singapore Singapore - LobbyCarlton Hotel Singapore Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore Singapore - BadeværelseCarlton Hotel Singapore Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore Singapore - BadeværelseCarlton Hotel Singapore Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore Singapore - Hotellet indefraCarlton Hotel Singapore Singapore - Hotellet indefraCarlton Hotel Singapore Singapore - FitnessrumCarlton Hotel Singapore Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore Singapore - SwimmingpoolCarlton Hotel Singapore Singapore - SwimmingpoolCarlton Hotel Singapore Singapore - Pub/LoungeCarlton Hotel Singapore Singapore - RestaurantCarlton Hotel Singapore Singapore - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A05