eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Carlton Hotel

76 Bras Basah Road, Marina Bay, Singapore (Se kort)

Book nu!

Carlton Hotel Singapore - Hotellet udefra Carlton Hotel Singapore - Lobby Carlton Hotel Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore - Badeværelse Carlton Hotel Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore - Badeværelse Carlton Hotel Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore - Hotellet indefra Carlton Hotel Singapore - Hotellet indefra Carlton Hotel Singapore - Restaurant Carlton Hotel Singapore - Fitnessrum Carlton Hotel Singapore - Møderum Carlton Hotel Singapore - Møderum
Carlton Hotel Singapore - Møderum Carlton Hotel Singapore - Møderum Carlton Hotel Singapore - Møderum Carlton Hotel Singapore - Møderum Carlton Hotel Singapore - Møderum Carlton Hotel Singapore - Pub/Lounge Carlton Hotel Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore - Gæsteværelse Carlton Hotel Singapore - Swimmingpool Carlton Hotel Singapore - Swimmingpool Carlton Hotel Singapore - Pub/Lounge Carlton Hotel Singapore - Pub/Lounge
Område: Marina Bay Antal værelser: 940
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 9947 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
9,0
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (9947)
Sorter efter:
Troels F. Rejsende alene Denmark, 21. februar 2015
Ikke tilfredsstillende

Beliggenhed, reception og T.V.-kanaler
7,3
Jeg har boet på meget bedre og mere charmerende hoteller til betydelig lavere priser i Singapore. Det er lidt af en turistfabrik og morgenmaden indtages i en atmosfære som på et travlt kæmpe-cafeteria på en hovedbanegård. WI-fi var ustabilt. Rengøringspersonalet glemte to dage i træk at fylde op med the, pulverkaffe og mælk. Køleskabet fungerede ikke og blev ikke repareret trods reklamation. In-og ud check fungerede perfekt . Der er ikke langt til Metro (Raffles Place) ca. fem minutters gang.
Jimmy G. Forretningsrejsende Denmark, 22. september 2014
Nemt og bekvemt

Seng, Service og Beliggenhed
8
Godt
Anders C. Par Denmark, 23. maj 2014
Byhotel med super belligenhed

Værelsesstanden, belligheden og personalet
9,7
Har efterhånden været i Singapore mange gange og boet på en del hoteller. Men de sidste fem gange har altid været på Carlton. Hotellet ligger meget centralt, lige overfor Cjimes - masser af shopping lige uden for døren og flere hawkermarkeder lige i nærheden.
Niels D. Familie med ældre børn Denmark, 4. januar 2014
God

Beliggenhed, comfort
8
Meget god - stort og flot værelse, velfungerende reception med god personale
Mogens F. Rejsende alene Denmark, 24. maj 2013
Dejligt ophold i centralt beligggende hotel

Beliggenhed, god morgenmadsbuffet, venligt personale
8,3
Martin N. Par Denmark, 24. februar 2013
Ok hotel med god beliggenhed

Beliggenhed, swimming pool, pænt design
4,7
Jeg synes vores ophold på Carlton Hotel var dyrt. Men det er jo Singapore. Vi skulle med et sent fly fra Singapore, og jeg havde dog forventet at de havde et sted hvor man kunne klæde om inden man skulle til lufthavnen. Vi kunne bruge omklædningsrummene ved swimming poolen med de var dårlige, der var kun brændende varmt vand, og der var ingen air condition. Så man blev egentlig bare mere svedig.
Salami T. Forretningsrejsende Nigeria, 20. april 2015
Excellent

Location , Food , Good Customer Service
10
Excellent .
Albert W. Forretningsrejsende Indonesia, 18. april 2015
great stay

clean, comfort, friendly staff
9,3
Fook C. Familie med ældre børn Malaysia, 18. april 2015
Short Stay in Singapore

Staff warmth n helpfulness, room comfort and location of hotel
9,7
Our 1 night stay was very comfortable. Everything was already available in the room. It was easy access to the places from the hotel.
Tomas L. Familie med små børn United States of America, 18. april 2015
Great stay for business and pleasure

Location, size of hotel and room size
7,7
This is my 2nd stay in this hotel. Always happy with the location and happy with the room cleanliness and size. I wouldn't categorize them as 5 star level as the level of service from the team is not at that level. But it's a solid 4 star.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Carlton Hotel SingaporeCarlton Hotel Singapore - Hotellet udefraCarlton Hotel Singapore - LobbyCarlton Hotel Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore - BadeværelseCarlton Hotel Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore - BadeværelseCarlton Hotel Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore - Hotellet indefraCarlton Hotel Singapore - Hotellet indefraCarlton Hotel Singapore - RestaurantCarlton Hotel Singapore - FitnessrumCarlton Hotel Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore - MøderumCarlton Hotel Singapore - Pub/LoungeCarlton Hotel Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore - GæsteværelseCarlton Hotel Singapore - SwimmingpoolCarlton Hotel Singapore - SwimmingpoolCarlton Hotel Singapore - Pub/LoungeCarlton Hotel Singapore - Pub/LoungeCarlton Hotel Singapore - RestaurantCarlton Hotel Singapore - RestaurantCarlton Hotel Singapore - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A02