Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., IT Park, Cebu City, Filippinerne

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 2043 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (2043)
Sortér efter:
Henrik L. Par Denmark, 1. februar 2011
God beliggenhed til shopping

Gode værelser, lækker morgenmad
8
Hotellet ligger lige ved indkobscenter. Meget venlig personale som gerne hjælpe med udflugter og transport.Morgenmad er meget vestern orienteret.
Indberet denne anmeldelse
Vagn D. Par Denmark, 30. april 2010
en go hotel til at ophold med

personalet er so hjælpsom, hotel er fint, og det ligger tæt i stor indkøb center Ayala, det tag ca. 5 mins, to walk,
9,3
hotel er fint, alle tiders.
Tip om Shopping: det ligger meget tæt i det stor indkøb center, Ayala Mall det tag kun 5 imns. to walk, og i SM Mall koster 50 pesos i taxi biligt,
Indberet denne anmeldelse
Joel R. Familie med små børn Philippines, 6. februar 2010
Nice hotel

The hotel is nice, clean, accommodating,you can relax, big reception hall, rooms are excellent, comfort rooms are excellent too
10
I should say that this hotel is excellent.
Indberet denne anmeldelse
Scott G. Forretningsrejsende Philippines, 9. februar 2016
Cebu February

Location, Fast Internet, Location
8
It was fine but not 4 star! Maybe 3-1/2 stars. 4 is just too close to 5 for this hotel to be included in that upper level group. Aging and needs some maintenance. Check in and check out procedures were too long and tedious with arbitrary rules. It was ok just not a 4!
Indberet denne anmeldelse
David C. Familie med små børn United States of America, 5. februar 2016
the pool was very clean

swimming,clean room, and good location
9,3
enjoy my self very much
Indberet denne anmeldelse
Fadi E. Par Lebanon, 2. februar 2016
really so perfect hotel

the staff so kindly ...and the food so nice
9,7
Ita was awesome
Indberet denne anmeldelse
Ester P. Familie med små børn Philippines, 30. januar 2016
Great stay for our daughters and Grandchildren.

Cleanliness, Location and Staff
10
My Daughters and Grandchildren stayed there and they just loved it. It was very relaxing and fun at the same time for them. The room was very clean and comfortable. Highly recommended. Thank you for everything.
Indberet denne anmeldelse
Lilibeth P. Par United States of America, 18. januar 2016
satesfied

location, comfortable, service
8
We love it. Nice place,Great service
Indberet denne anmeldelse
Leo L. Familie med små børn Philippines, 18. januar 2016
we were given 1 bed instead of 2 :(

food, location and its staff
6
Indberet denne anmeldelse
Rosario E. Rejsende alene Philippines, 17. januar 2016
nice location.

location, comfort, cleanliness
8,3
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Cebu Parklane International Hotel Cebu CityCebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu City - SwimmingpoolCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu City - SwimmingpoolCebu Parklane International Hotel Cebu City - Hotellet udefraCebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Hotellet udefraCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - FitnessrumCebu Parklane International Hotel Cebu City - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu City - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu City - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - GæsteværelseCebu Parklane International Hotel Cebu City - Hotellet indefraCebu Parklane International Hotel Cebu City - GæsteværelseCebu Parklane International Hotel Cebu City - Hotellet indefraCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01