eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Swimmingpool Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Swimmingpool Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Fitnessrum Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gæsteværelse Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet indefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gæsteværelse Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet indefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant
Område: Cebu City Antal værelser: 241
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1794 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,5
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (1794)
Sorter efter:
Henrik L. Par Denmark, 1. februar 2011
God beliggenhed til shopping

Gode værelser, lækker morgenmad
8
Hotellet ligger lige ved indkobscenter. Meget venlig personale som gerne hjælpe med udflugter og transport.Morgenmad er meget vestern orienteret.
Vagn D. Par Denmark, 30. april 2010
en go hotel til at ophold med

personalet er so hjælpsom, hotel er fint, og det ligger tæt i stor indkøb center Ayala, det tag ca. 5 mins, to walk,
9,3
hotel er fint, alle tiders.
Tip om Shopping: det ligger meget tæt i det stor indkøb center, Ayala Mall det tag kun 5 imns. to walk, og i SM Mall koster 50 pesos i taxi biligt,
Joel R. Familie med små børn Philippines, 6. februar 2010
Nice hotel

The hotel is nice, clean, accommodating,you can relax, big reception hall, rooms are excellent, comfort rooms are excellent too
10
I should say that this hotel is excellent.
Edwin M. Familie med ældre børn Philippines, 25. november 2014
No bidet/ city view rooms are noisy with vehicle

close the city clean and nice people
6,7
great and good with my family
Keith W. Forretningsrejsende United Kingdom, 24. november 2014
Wonderful stay at the Parklane Hotel

Location, cleanliness, Staff Performance
9
Our stay at the Parklane International Hotel in Cebu was a wonderful experience and we would recommend it to anyone.
Robert P. Forretningsrejsende United States of America, 23. november 2014
Best locationin Cebu

Location location location
6,3
Good
Robert I. Forretningsrejsende United Kingdom, 23. november 2014
Thank You!

housekeeping staff honesty, comfortable beds, location
9
A big THANK YOU to Joel, your Housekeeping staff, who chased me down the corridor with my mobile phone that I left behind in the room as I was checking out.
Robert P. Forretningsrejsende United States of America, 21. november 2014
Best Cebu City Location

Very good location for the price
7,3
Good service but the food was not good
Michael L. Forretningsrejsende Philippines, 20. november 2014
Second stay in Parklane

Rooms, Staff and food
7,7
As expected the Parklane still lives up to the quality and standards of a good hotel. Breakfast buffet is still the same though I notice that the food is quite saltier than the last time.
Sheila D. Rejsende alene Philippines, 19. november 2014
Very Good

helpful staff, location & spacious rooms
8,3
i had a great time during my stay

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SwimmingpoolCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SwimmingpoolCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefraCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefraCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - FitnessrumCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - GæsteværelseCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet indefraCebu Parklane International Hotel Cebu - GæsteværelseCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet indefraCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Cebu Parklane International Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3A01