eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Swimmingpool Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Swimmingpool Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Fitnessrum Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gæsteværelse Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet indefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gæsteværelse Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet indefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant
Område: Cebu City Antal værelser: 241
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1780 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,5
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (1780)
Sorter efter:
Henrik L. Par Denmark, 1. februar 2011
God beliggenhed til shopping

Gode værelser, lækker morgenmad
8
Hotellet ligger lige ved indkobscenter. Meget venlig personale som gerne hjælpe med udflugter og transport.Morgenmad er meget vestern orienteret.
Vagn D. Par Denmark, 30. april 2010
en go hotel til at ophold med

personalet er so hjælpsom, hotel er fint, og det ligger tæt i stor indkøb center Ayala, det tag ca. 5 mins, to walk,
9,3
hotel er fint, alle tiders.
Tip om Shopping: det ligger meget tæt i det stor indkøb center, Ayala Mall det tag kun 5 imns. to walk, og i SM Mall koster 50 pesos i taxi biligt,
Joel R. Familie med små børn Philippines, 6. februar 2010
Nice hotel

The hotel is nice, clean, accommodating,you can relax, big reception hall, rooms are excellent, comfort rooms are excellent too
10
I should say that this hotel is excellent.
Sheila D. Rejsende alene Philippines, 19. november 2014
Very Good

helpful staff, location & spacious rooms
8,3
i had a great time during my stay
Johan G. Rejsende alene Belgium, 17. november 2014
has seen better days

location room size wifi
6,3
I had to wait 15 minutes for the room to be done even if I arrived around 5pm. The boutique room was nice and big. However, appliances are kind of old like the hair dryer for example. The swimming pool was small and overcrowded by kids and next to it there is an outdoor function room quite busy and noisy, so not the place to relax during the day. The gym is a bit old and has seen better days. The staff is always nice and the location is perfect too, but next time I will try other options around.
John T. Par Canada, 16. november 2014
Great view of HVAC unit for a 4 star hotel

Location location location
7,7
Ok room wasnt what i expected for a corner suite
Ruben J. Forretningsrejsende Philippines, 15. november 2014
Best value for money. Excellent location.

Good security, clean and professional staff.
9,7
Excellent. Will definitely come back next time I'm in Cebu.
Yap C. Forretningsrejsende Malaysia, 14. november 2014
Fantastic & valued for $$$

Room is very clean and comfy!
10
Great!
Wayne M. Rejsende alene Australia, 13. november 2014
safe

safe location staff
9,3
very pleasant and with great staff
Emmanuel P. Familie med ældre børn Philippines, 9. november 2014
Great value, ideal for my family

Location, cheap
8
A double bed is too tiny for any couple/parents. They should replace it with a queen-size bed.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SwimmingpoolCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SwimmingpoolCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefraCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefraCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - FitnessrumCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - GæsteværelseCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet indefraCebu Parklane International Hotel Cebu - GæsteværelseCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet indefraCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Cebu Parklane International Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3A05