eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/Lounge Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gæsteværelse Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gæsteværelse Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gæsteværelse Cebu Parklane International Hotel Cebu - Møderum Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/Lounge Cebu Parklane International Hotel Cebu - Swimmingpool Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gæsteværelse Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Swimmingpool Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Swimmingpool Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Fitnessrum Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet
Område: Cebu City Antal værelser: 241
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1738 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,5
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (1738)
Sorter efter:
Henrik L. Par Denmark, 1. februar 2011
God beliggenhed til shopping

Gode værelser, lækker morgenmad
8
Hotellet ligger lige ved indkobscenter. Meget venlig personale som gerne hjælpe med udflugter og transport.Morgenmad er meget vestern orienteret.
Vagn D. Par Denmark, 30. april 2010
en go hotel til at ophold med

personalet er so hjælpsom, hotel er fint, og det ligger tæt i stor indkøb center Ayala, det tag ca. 5 mins, to walk,
9,3
hotel er fint, alle tiders.
Tip om Shopping: det ligger meget tæt i det stor indkøb center, Ayala Mall det tag kun 5 imns. to walk, og i SM Mall koster 50 pesos i taxi biligt,
Joel R. Familie med små børn Philippines, 6. februar 2010
Nice hotel

The hotel is nice, clean, accommodating,you can relax, big reception hall, rooms are excellent, comfort rooms are excellent too
10
I should say that this hotel is excellent.
Thomas K. Par Australia, 21. september 2014
Great

Food .. Clean... Polite
9,3
Great
Darrell G. Par United States of America, 15. september 2014
comfortable stay

price was perfect and the clean rooms and the nice staff
9,7
Yassir A. Par Saudi Arabia, 15. september 2014
Vare good

All
10
Nice & good hotael
John N. Gruppe Philippines, 14. september 2014
hotel within the city

clean, accomodating, near in the heart of the city
8,3
nice and relaxing
Allan L. Gruppe Philippines, 13. september 2014
The ordinary room are small just enough for 2 pers

1) Clean. 2) Friendly staffs. 3) Well lighted hotel.
7,3
Its was a good stay.
Gregory T. Par United States of America, 13. september 2014
Unsatisfied first timer

The staff were nice, room was nice, close to the mall
7,7
We did a late check in and by the time my wife and I went down for breakfast, the staff made us wait because our already paid check in didnt say anything about our free breakfast. We also wondered why we didnt get any newspaper so I guess they didnt bother to fully update their system. For a first timer we are very disappointed.
Imad G. Rejsende alene Sweden, 9. september 2014
Very Comfortable Bed, Accomodating Staff,

The Hotel Close To The Shopping Area...The Buffet Breakfast Was Good...The WIFI In The Room Is Free And Really Nice...
8
Rooms Are Clean And Smells Nice,Though The Rugs Are A Bit Old, Comfortable,Easy-Acess To Ayala Shopping Center,My Stay Was Great!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/LoungeCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - GæsteværelseCebu Parklane International Hotel Cebu - GæsteværelseCebu Parklane International Hotel Cebu - GæsteværelseCebu Parklane International Hotel Cebu - MøderumCebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/LoungeCebu Parklane International Hotel Cebu - SwimmingpoolCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefraCebu Parklane International Hotel Cebu - GæsteværelseCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SwimmingpoolCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SwimmingpoolCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefraCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefraCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - FitnessrumCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Cebu Parklane International Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3A08