eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Swimmingpool Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Swimmingpool Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/Café Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Fitnessrum Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gæsteværelse Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet indefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gæsteværelse Cebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet indefra Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant
Område: Cebu City Antal værelser: 241
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1753 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,5
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (1753)
Sorter efter:
Henrik L. Par Denmark, 1. februar 2011
God beliggenhed til shopping

Gode værelser, lækker morgenmad
8
Hotellet ligger lige ved indkobscenter. Meget venlig personale som gerne hjælpe med udflugter og transport.Morgenmad er meget vestern orienteret.
Vagn D. Par Denmark, 30. april 2010
en go hotel til at ophold med

personalet er so hjælpsom, hotel er fint, og det ligger tæt i stor indkøb center Ayala, det tag ca. 5 mins, to walk,
9,3
hotel er fint, alle tiders.
Tip om Shopping: det ligger meget tæt i det stor indkøb center, Ayala Mall det tag kun 5 imns. to walk, og i SM Mall koster 50 pesos i taxi biligt,
Joel R. Familie med små børn Philippines, 6. februar 2010
Nice hotel

The hotel is nice, clean, accommodating,you can relax, big reception hall, rooms are excellent, comfort rooms are excellent too
10
I should say that this hotel is excellent.
Mark B. Par Canada, 16. oktober 2014
Comfortable stay

Great bed, large rooms and nice facilities.
8,3
The was a great place to stay. The king size bed and non smoking room will be missed! The restaurant and pool side restaurant were very good. The location 5 minutes walking to the Ayallah mall is GREAT! My only complaint was that I could not get a hot shower at any time I showered in the morning.
Jaydon J. Rejsende alene Singapore, 7. oktober 2014
My stay in Cebu Parklane International Hotel

1) Staff friendliness 2) 5 mins to Ayala Center (my favourite haunt) 3) Getting a taxi is fast
9,3
Doroteo B. Rejsende alene United States of America, 7. oktober 2014
noisy everywhere.

The lobby, the room, the gym except for the excessive noise
6,7
Staff needs training in customer awareness. Loud talking does not bring back customers to the restaurant.
Eunice E. Par Philippines, 5. oktober 2014
Good location

Location
8
The room was quite small for an international hotel , but it's okay in all other aspects ei., cleanliness, location, food, ect
Arleta A. Familie med små børn Philippines, 3. oktober 2014
Great hotel

Staff, cleanliness & near Ayala Center
9,3
Had a great stay. Staff were efficient. Very clean hotel and nearby Ayala Center.
Tim W. Par United States of America, 29. september 2014
Not worth it!

Only one, the location.
4,3
Not good. One hour wait to check in, changed rooms on me at the last minute and numerous other bad things!
Thomas K. Par Australia, 21. september 2014
Great

Food .. Clean... Polite
9,3
Great

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SwimmingpoolCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SwimmingpoolCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefraCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/CaféCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet udefraCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - FitnessrumCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - GæsteværelseCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet indefraCebu Parklane International Hotel Cebu - GæsteværelseCebu Parklane International Hotel Cebu - Hotellet indefraCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Cebu Parklane International Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3C05