Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Cebu City, Cebu City, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet udefra Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Badeværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Suite Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Suite Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse
Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse Cebu R Hotel – Capitol Cebu City - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 31
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

fra 1002
anmeldelser

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
7,5
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (1002)
Sorter efter:
Lilia Q. Familie med ældre børn Denmark, 17. december 2014
Jeg har aldrig oplevet så dårligt behandling.

Nej.det hele tiltage er meget beskidt. Personal side kigge på deres mobil hele tide. Det er ikke imødekomme .
2,7
Jeg kan ikke anbele det sted. Jeg vil heller betalt en extra. Hvor man kan få at sove ordentlig . Man kan høre hund det gø anden side af gade og knallert køre og menneske snakkes meget højt bil køre hele tiden osv.Front desk tænke slet ikke logik. Jeg har bestilt 3 værelse deluxeR. Jeg kommer til tasker forket tal. Jeg komme til skrive 3 in-sted for 9 inkludere børn. Fortdesk mener det er kun 1person per værelser.Jeg har sagt jeg vil snakker med deres manager. Men manager kommer ikke til sted, hun mødes anden sted. Dog lang længe diskussion fik jeg betalt kun 3 person.
Indberet denne anmeldelse
Seijiro N. Rejsende alene Japan, 27. juli 2015
Good!

Location, kind staff, bed
7,3
Indberet denne anmeldelse
Angus C. Rejsende alene Australia, 22. juli 2015
Reasonable enough

Free water
7
A couple of nights as a solo traveller. A few minutes walk into the CBD of Cebu. Breakfast was ok. I was on the 4th floor and the water pressure was non-existent. Room was clean, Air-conditioner worked.
Indberet denne anmeldelse
Jericho M. Gruppe Philippines, 19. juli 2015
was expecting for something

* quick customer service
4,7
Indberet denne anmeldelse
Roger J. Rejsende alene New Zealand, 18. juli 2015
Great Accommodation

Location, Staff, Breakfast
10
Although the Hotel has an Internal worn look,I could not fault it in any way
Indberet denne anmeldelse
Michael T. Familie med ældre børn Australia, 17. juli 2015
Verygood stay

Verygood customer service, price range, great wifi.
8,7
Staff were very pleasant and helpful. Clean rooms. Good strong wifi.
Indberet denne anmeldelse
Allan N. Rejsende alene United States of America, 16. juli 2015
Tried and tested so it's like a second home

Value, Location, Staff
7,3
I've stayed here before that's why I like coming back to this property. Value, location and staff are the best assets to this hotel. The rooms are very basic and are a notch up from a dorm type of room. It is definitely showing age. I was upgraded to a suite, which was plenty of room for me. There was a bathtub and while it did its job, the tub was dingy and mouldy.
Indberet denne anmeldelse
Chris H. Rejsende alene Australia, 15. juli 2015
Cebu R

Staff were very good and friendly
6,7
Indberet denne anmeldelse
Er A. Par Malaysia, 6. juli 2015
good memories at cubu

friendly sincere helpful staffs
8
Good memories and plain to come back next available vacation.
Indberet denne anmeldelse
Stephen D. Rejsende alene United States of America, 25. juni 2015
Loved the hotel, hated the traffic getting there

Free use of their PCs, comfortable room, friendly staff
7,3
For a small and affordable boutique hotel, it's probably one of the best in Cebu. But getting there, you have to endure the terrible traffic from the airport which takes about an hour by taxi. Was surprised when I got there and was told my room was upgraded at no extra cost to a larger one with a full-sized bed instead of just a twin. Will definitely try and stay there again if I ever have a reason to return to Cebu.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu CityCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet udefraCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - BadeværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - SuiteCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - SuiteCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - GæsteværelseCebu R Hotel – Capitol Cebu City - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu City - RestaurantCebu R Hotel – Capitol Cebu City - RestaurantCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet indefraCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Business CenterCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet indefraCebu R Hotel – Capitol Cebu City - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu City - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu City - ReceptionCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet indefraCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet indefraCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet udefraCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet indefraCebu R Hotel – Capitol Cebu City - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu City - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01