Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Cebu White Sands Resort and Spa

Maribago Beach, Mactan Island, Cebu, Filippinerne 6015

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,8

baseret på 3162 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
7,5
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (3162)
Sortér efter:
Thomas C. Par Denmark, 26. november 2012
Dejligt Resort og smilende betjening

Lækker pool
8
God service Vi fik lov til, at stille vores bagage i receptionen da vi tjekkede ud kl 12.00. For derefter at være på området til kl 17 - helt gratis.
Tip om Restaurant: Deres mad er god
Indberet denne anmeldelse
Flemming H. Par Denmark, 24. februar 2010
White sand at Maribago

position, restaurant, breakfast.
7,7
Room great, but close to the road, i.a. noisy, and aircon old fashioned non split - too noisy to be used by night. Beach beutifull but too little to be used.
Tip om Restaurant: The Maribago resort clos to this hotel is a bit of an experience
Indberet denne anmeldelse
Henrik N. Par Denmark, 12. september 2009
ok resort

dejlig pool. rolige omgivelser. flink personale
6,7
Hotellet er et dejlig hotel, men det ligger for langt fra alting. Stranden er lille, om med meget lavt vand. Et super sted for en familie og for par som vil ha ro.
Tip: gå ud og spis! der er nogle gode steder mindre end 200 meter fra hotellet
Indberet denne anmeldelse
Thomas L. Par Denmark, 23. juli 2009
paradis

alt absolut perfekt, fantastiske værelser, udsøgt service
9,7
så smukt, så perfekt,,,, dette resort er virkeligt godt, resortets restaurant servere de mest udsøgt nationale og internationale retter. morgen mad absolut topklasse. island hopping skal prøves, husk sol olie. behageligt tæt på lufthavn. smilende glad betjening altid. findes ikke bedre i phil. de smukke bassiner med store carper,,,, altid glade og smilende
Tip om Restaurant: prøv at krydse gaden og opdag en skøn rest ganske tæt på, anderledes
Indberet denne anmeldelse
Rene A. Par Canada, 26. april 2016
Romantic getaway
6,3
Nice people / staff always acknowledge you! Relaxing by the pool also very good.
Indberet denne anmeldelse
Tang W. Par Singapore, 25. april 2016
Good
5,3
Good for family vacation
Indberet denne anmeldelse
Candice S. Familie med små børn Philippines, 19. april 2016
Good place to relax
5,3
This is our last stop in our Cebu visit. We specifically planned to stay in a beach resort to have some time to relax before heading back to Manila. Positives: Location Set up of the hotel, big yard with nice manicured lawn and nipa huts Very good staff For Improvement: We did not receive any notice on construction work in the reception area I hope they provide a shuttle to nearby restaurants, we had to take a taxi (min Php50) for a 2 minute drive The water in the beach area has some (not a lot) of wrappers/plastic cups
Indberet denne anmeldelse
Wing Y. Par Hong Kong, 18. april 2016
Nice experience
5,3
Got upgraded , staffs are very nice and honest .
Indberet denne anmeldelse
Eduard E. Par Philippines, 18. april 2016
just ok
4,7
the location is good but the place needs a lot of improvements
Indberet denne anmeldelse
James Y. Familie med små børn Philippines, 11. april 2016
Very Good but not excellent
5,7
We spent a couple of nights in their Panoramic Suite. Their prices were good (about 50% less than the suites of nearby 5-star resorts). The room was spacious enough although the air conditioner does not quite reach the living room / sitting room area. Their spa was definitely up to par with more pricey offerings of nearby resort spas in the area. Their chef cooks up the best arroz caldo (chicken congee) in cebu. The biggest let down was their housekeeping service, we requested for 2 rolls bathroom tissues (coz it was not too thick) and they replenished only one roll. We requested for additional towels but they did not send it (we just didn't complain), and we requested for a small bottle of conditioner because their housekeeping failed to replenish our empty conditioner bottle when they made up the room and they didn't send the conditioner until the next day (and a follow up call to note their failure to send our request). These little quibbles detract from the relaxing experience that we desire for in our weekend getaways. They also make their resort feel much less premium than the 5-star resorts we've been accustomed to. So despite the friendly staff and generous room accommodations, our assessment is that they are still not ready for prime time. Very Good but not excellent.
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
Cebu White Sands Resort and Spa CebuCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SwimmingpoolCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - LobbyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BadeværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - LobbyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - FaciliteterCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BadeværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SuiteCebu White Sands Resort and Spa Cebu - FaciliteterCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - UdsigtCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BadeværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BadeværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - StrandCebu White Sands Resort and Spa Cebu - LobbyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Mad og drikkeCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Mad og drikkeCebu White Sands Resort and Spa Cebu - HaveCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Mad og drikkeCebu White Sands Resort and Spa Cebu - LobbyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - OmgivelserCebu White Sands Resort and Spa Cebu - UdsigtCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Sport og aktiviteterCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Sport og aktiviteter


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02