eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Cebu White Sands Resort and Spa

Maribago Beach, Mactan Ø, Cebu, Filippinerne 6015 (Se kort)

Book nu!

Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Swimmingpool Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Lobby Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa
Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gæsteværelse Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gæsteværelse Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gæsteværelse Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gæsteværelse Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gæsteværelse Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Badeværelse Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Lobby Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Faciliteter
Område: Mactan Ø Antal værelser: 50

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 2837 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
7,4
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (2837)
Sorter efter:
Thomas C. Par Denmark, 26. november 2012
Dejligt Resort og smilende betjening

Lækker pool
8
God service Vi fik lov til, at stille vores bagage i receptionen da vi tjekkede ud kl 12.00. For derefter at være på området til kl 17 - helt gratis.
Tip om Restaurant: Deres mad er god
Flemming H. Par Denmark, 24. februar 2010
White sand at Maribago

position, restaurant, breakfast.
7,7
Room great, but close to the road, i.a. noisy, and aircon old fashioned non split - too noisy to be used by night. Beach beutifull but too little to be used.
Tip om Restaurant: The Maribago resort clos to this hotel is a bit of an experience
Henrik N. Par Denmark, 12. september 2009
ok resort

dejlig pool. rolige omgivelser. flink personale
6,7
Hotellet er et dejlig hotel, men det ligger for langt fra alting. Stranden er lille, om med meget lavt vand. Et super sted for en familie og for par som vil ha ro.
Tip: gå ud og spis! der er nogle gode steder mindre end 200 meter fra hotellet
Thomas L. Par Denmark, 23. juli 2009
paradis

alt absolut perfekt, fantastiske værelser, udsøgt service
9,7
så smukt, så perfekt,,,, dette resort er virkeligt godt, resortets restaurant servere de mest udsøgt nationale og internationale retter. morgen mad absolut topklasse. island hopping skal prøves, husk sol olie. behageligt tæt på lufthavn. smilende glad betjening altid. findes ikke bedre i phil. de smukke bassiner med store carper,,,, altid glade og smilende
Tip om Restaurant: prøv at krydse gaden og opdag en skøn rest ganske tæt på, anderledes
Paul Y. Par Philippines, 18. januar 2015
Wow worst resort ever
5
Cebu white sand resort is just like an ordibary resort, they cannot compete on the other resorts near and in the local community, we are not intusiatic. Simple not crazy about it.
Yi J. Par Malaysia, 13. januar 2015
Comfy bed and comfy breakfast

Attentive staff, great beddings and good breakfast
9
Enjoyed my stay thoroughly. Only one comment is the beach is not so nice.
Donald W. Rejsende alene United States of America, 12. januar 2015
The place is nice but construction was going on

It was nice place to go just a little far to go from Cebu
8,3
It was nice
Brian E. Par Philippines, 10. januar 2015
Nice room, small beach,need patience for waiting

nice rooms, relatively accessible, and there are shops around.
7,7
Christopher W. Par Australia, 6. januar 2015
Nice pool, close to airport

the pool, location to airport, close to guitar makers
8
We stayed here for our last night in the Philippines, it was nice and close to the airport and close to the guitar makers that we wanted to visit before home. The pool is nice and large, there are cool koi ponds everywhere and nice gardens. There was NO WIFI in the rooms as they are renovating, i'd imagine that will be some time so If wifi is important I'd recommend elsewhere. The hotel in general is not as nice as some of those located in central Cebu but if you want to be close to the airport it's good.
Cherry P. Familie med små børn Philippines, 4. januar 2015
Not so good as I expect

Rooms
6
I am a bit disappointed. The crib of the baby did not have foam. For breaking one cheap cup we have to pay 5USD. The reception attendant was not so nice at all. Even you have the hotel's reservation you cannot avail the free shuttle from airport. Moreover, the taxi they called overcharged the fare from the hotel ti the airport, supposedly it will cost 145 Php but the taxi driver's meter was 250 Php.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Cebu White Sands Resort and Spa CebuCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SwimmingpoolCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - LobbyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BadeværelseCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Cebu - LobbyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Faciliteter


AS-AGWEB-3B07