Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Cebu White Sands Resort and Spa

Maribago Beach, Mactan, Mactan Island, Filippinerne 6015

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,8

baseret på 3123 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
7,5
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (3123)
Sortér efter:
Thomas C. Par Denmark, 26. november 2012
Dejligt Resort og smilende betjening

Lækker pool
8
God service Vi fik lov til, at stille vores bagage i receptionen da vi tjekkede ud kl 12.00. For derefter at være på området til kl 17 - helt gratis.
Tip om Restaurant: Deres mad er god
Indberet denne anmeldelse
Flemming H. Par Denmark, 24. februar 2010
White sand at Maribago

position, restaurant, breakfast.
7,7
Room great, but close to the road, i.a. noisy, and aircon old fashioned non split - too noisy to be used by night. Beach beutifull but too little to be used.
Tip om Restaurant: The Maribago resort clos to this hotel is a bit of an experience
Indberet denne anmeldelse
Henrik N. Par Denmark, 12. september 2009
ok resort

dejlig pool. rolige omgivelser. flink personale
6,7
Hotellet er et dejlig hotel, men det ligger for langt fra alting. Stranden er lille, om med meget lavt vand. Et super sted for en familie og for par som vil ha ro.
Tip: gå ud og spis! der er nogle gode steder mindre end 200 meter fra hotellet
Indberet denne anmeldelse
Thomas L. Par Denmark, 23. juli 2009
paradis

alt absolut perfekt, fantastiske værelser, udsøgt service
9,7
så smukt, så perfekt,,,, dette resort er virkeligt godt, resortets restaurant servere de mest udsøgt nationale og internationale retter. morgen mad absolut topklasse. island hopping skal prøves, husk sol olie. behageligt tæt på lufthavn. smilende glad betjening altid. findes ikke bedre i phil. de smukke bassiner med store carper,,,, altid glade og smilende
Tip om Restaurant: prøv at krydse gaden og opdag en skøn rest ganske tæt på, anderledes
Indberet denne anmeldelse
Christine M. Par Philippines, 18. januar 2016
It's highly recommended!

Great Pool. Good food. Nice rooftop bar and friendly staff
9
I noticed that the Food by 9am was not replenished and took a long waiting time...waiters are in a hurried mode. Clearly, they understaffed especially in a peak season (sinulog festival days). They have d most gorgeous rooftop bar in cebu, but sadly there was no band during my visit but was very comfortable with the cozy ambience and stylish chairs. It has d most fantastic view of the city! my room is of decent size (heritage wing), with a very comfortable bed and pillows! The front desk staff namely Grace, Ivy and the rooftop bartender Ching (I think his name is) who are very accomodating and friendly to extend an extra mile for their customers' requests. Excellent job guys! In addition, this hotel is located near most entertainment and food establishment. The next time I'll visit and enjoy the beach which is a shame because of a very limited time.
Indberet denne anmeldelse
Martin D. Par Switzerland, 9. januar 2016
A good place for staying a few days

Great room, nice and helpful people, good food
9,3
A nice place at the beach with a good swimming pool. The room was very good, our room with wifi. Good breakfast and good dining. Helpful staff, fair prices. Close by a supermarket and restaurants. We started our journey here and end it here, therefore shall we choose this hotel again.
Indberet denne anmeldelse
Daigo N. Gruppe Japan, 3. januar 2016
Good hotel

Pool, dinner, scenery.
7
We had a special new year holiday in this hotel. Thank you very much.
Indberet denne anmeldelse
Lucelle M. Gruppe Philippines, 30. december 2015
Awesome vacay! 😊

Food, housekeeping, location
9,7
It was beyond our expectations and the experience served as our ultimate escape from reality. Also, it was 11 out of 10 😊👍
Indberet denne anmeldelse
Adel A. Par Kuwait, 29. december 2015
Bad location

Only the pool was nice
4
The location was not good, the sea is not good area and the breakfast was very bad if u dont arrive early like 7 or 8am u cannot find food because they will not provide more food and the wifi is bad not good
Indberet denne anmeldelse
May A. Familie med ældre børn Philippines, 29. december 2015
Beach is not good

Big room though
6
Just an average stay
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
Cebu White Sands Resort and Spa Mactan IslandCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SwimmingpoolCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - LobbyCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - BadeværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - LobbyCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - FaciliteterCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - BadeværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SuiteCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - FaciliteterCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - UdsigtCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - BadeværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - BadeværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Strand


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C03