Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Cebu White Sands Resort and Spa

Maribago Beach, Mactan Ø, Mactan Island, Filippinerne 6015 (Se kort)

Book nu!

Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Swimmingpool Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Lobby Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Spa
Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Gæsteværelse Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Gæsteværelse Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Gæsteværelse Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Gæsteværelse Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Gæsteværelse Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Badeværelse Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefra Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Lobby Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Faciliteter
Område: Mactan Ø Antal værelser: 50

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

fra 3027
anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (3027)
Sorter efter:
Thomas C. Par Denmark, 26. november 2012
Dejligt Resort og smilende betjening

Lækker pool
8
God service Vi fik lov til, at stille vores bagage i receptionen da vi tjekkede ud kl 12.00. For derefter at være på området til kl 17 - helt gratis.
Tip om Restaurant: Deres mad er god
Indberet denne anmeldelse
Flemming H. Par Denmark, 24. februar 2010
White sand at Maribago

position, restaurant, breakfast.
7,7
Room great, but close to the road, i.a. noisy, and aircon old fashioned non split - too noisy to be used by night. Beach beutifull but too little to be used.
Tip om Restaurant: The Maribago resort clos to this hotel is a bit of an experience
Indberet denne anmeldelse
Henrik N. Par Denmark, 12. september 2009
ok resort

dejlig pool. rolige omgivelser. flink personale
6,7
Hotellet er et dejlig hotel, men det ligger for langt fra alting. Stranden er lille, om med meget lavt vand. Et super sted for en familie og for par som vil ha ro.
Tip: gå ud og spis! der er nogle gode steder mindre end 200 meter fra hotellet
Indberet denne anmeldelse
Thomas L. Par Denmark, 23. juli 2009
paradis

alt absolut perfekt, fantastiske værelser, udsøgt service
9,7
så smukt, så perfekt,,,, dette resort er virkeligt godt, resortets restaurant servere de mest udsøgt nationale og internationale retter. morgen mad absolut topklasse. island hopping skal prøves, husk sol olie. behageligt tæt på lufthavn. smilende glad betjening altid. findes ikke bedre i phil. de smukke bassiner med store carper,,,, altid glade og smilende
Tip om Restaurant: prøv at krydse gaden og opdag en skøn rest ganske tæt på, anderledes
Indberet denne anmeldelse
Radcliffe J. Forretningsrejsende Philippines, 22. august 2015
did not have a chance to use the facilities

swimming pools, rooms and price
7,7
they dont have a gym. i only slept cant say much about facilities.
Indberet denne anmeldelse
Myra L. Familie med små børn Philippines, 16. august 2015
Relaxing Hotel & Spa

Peaceful with its greenery plants and nature, white sands, wonderful spa, tasty foods
8,7
Overall our stay was so relaxing, away from busy city, I like the location, still with plenty green, the koi ponds were so relaxing, the view from the deck at 8th floor was enthralling boasting the city at night. The staff were so accommodating, the guards, bell boys, receptionists, the dining crew at the resto and the deck were all polite, courteous and the owner was so accommodating, Ms Baby was so approachable, Mae, Jen, manilyn and ana of anahata spa were all nice to us. We had a wonderful stay in the hotel, hopefully they can finally finish their renovation soon.
Indberet denne anmeldelse
Masaki O. Rejsende alene Japan, 13. august 2015
Don’t force me to coment!

This hotel  was very good. But I can't understand why Agoda force me coment in detail.The only thing i want to coment is that this hotel is good.
6,7
Indberet denne anmeldelse
Jeonghyeon K. Par South Korea, 9. august 2015
I stayed suit room. So it was good

WiFi, Pool, Elevater
9
I stayed suit room. So it was good
Indberet denne anmeldelse
Huan Z. Familie med små børn China, 9. august 2015
White sands is The best choice to enjoy vancation.

Staff, location, room.
9,3
Good
Indberet denne anmeldelse
Gilbert T. Par Australia, 8. august 2015
Pleasant stay at Cebu White Sands

We had an early check out but the hotel and staff went as far as preparing a packed breakfast for us at an early hour of the morning. We love the leafy area round the hotel .
8
Very good but we would like the hotel to fumigate its surrounds due to the mosquitoes
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Cebu White Sands Resort and Spa Mactan IslandCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SwimmingpoolCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - LobbyCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - GæsteværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - BadeværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hotellet udefraCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - LobbyCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - FaciliteterCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - BadeværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SuiteCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - FaciliteterCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - UdsigtCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - BadeværelseCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Badeværelse

Kundeanmeldelser - Cebu White Sands Resort and Spa, Mactan Island

AS-AGWEB-3C02