Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Centara Grand West Sands Resort & Villas

65 Moo 4 Maikhao Soi 4, T.Maikhao, Athalang, Mai Khao, Phuket, Thailand 83110 (Se kort)

Book nu!

Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restaurant Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellet udefra Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Strand Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Strand Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Strand
Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restaurant Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Swimmingpool
Område: Mai Khao Antal værelser: 275
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 1904 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
6,7
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1904)
Sorter efter:
Mikkel L. Familie med små børn Denmark, 28. marts 2015
Godt badeland, isoleret lokation, ikke 5*

Morgenmad, badeland, stranden
6,3
Hotellet er stort - og lidt besværig at komme rundt på. Det er under ombygning, renovation eller opbygning - i hvert er det lidt en byggeplads. Badelandet er super - til 2-3 dages morskab. Morgenmad er lækker, frokost og aften er pebret og ikke pengene værd. Der ligger flere gode "gaderestauranter" lige udenfor resortet. Det er et fint hotel - men ikke et femstjernet luksushotel.
Jakob P. Familie med små børn Denmark, 10. januar 2014
Dårligt hotel,max 2 stjerner. Beskidt,MEGET LARM.

Tæt på lufthavnen
3,7
Pinligt at i har sådan et hotel i jeres database, som et 5 stjernet hotel, det skal max have 2 stjerner,vil være meget betænkelig ved at bruge jeres side en anden gang.
Per F. Familie med små børn Denmark, 16. marts 2012
Godt hotel

Stort område med stor pool og lige til Splash Land
7,7
God ferielejlighed med plads og masser af skabe. Rengøringen kunne være bedre. Dejlig stor pool og børnepool. En god strand dog for voldsom til mindre børn. God og venlig service fra personale. Rigtig god morgenmad. Ligger langt fra shopping (ingenting)Spiste i den lokale by 200 m væk, godt og billigt. Tæt på lufthavnen, dog med minimal gene. Burde nok have en stjerne mere, men afstanden til by og lufthavn trækker nok ned.
Chun Y. Familie med små børn Hong Kong, 27. maj 2015
Terrible staff in the water park

Drivers are polite
3,3
The staff in the splash jungle is impolite and terrible. I arrived about at 5:00p.m. I asked the staff where the changing room was. The staff said there is no changing room, then I asked him where is the toilet. He showed me the way to the changing room. After I got there, I found a locker key was needed and I needed to come back again to the reception for the locker key. I supposed the staff should give me towel and key once I arrived. Next day, when my wife was in the changing room, a man went in the female changing room. I told the staff to check it because my wife needs to use it. However, he didn’t believe me and asked me to go in to find together. I refused to go in the female changing room at first but he didn’t believe me with unfriendly attitude. Finally, we went in and find a guy in the changing room’s toilet.
Zuri Y. Rejsende alene Israel, 18. maj 2015
very good

evriting
10
very good
Pranee S. Familie med små børn United States of America, 17. maj 2015
Very disappointed

Landscape.
2,3
I'm very disappointed with this hotel. They're called Centara "Grand" but everything in this hotel is under standard from other Centara "Grand" hotel chain. First, breakfast, very hot weather in southern of Thailand but they turn off the air conditioning. Second, we have to wait for buggy almost an hour to pick up. Third, we booked luxury 2 beds, when we got in to the bathroom, there was "unflushed" toilet and spills all over seat. Fridge was broken down, we have to call for several times for changing. Bath tub was very dirty likes they never cleaned also utensils. Room was really dirty, low maintaining, air conditioning was broken down. Everything in our room was dirty and broken down. Lastly, staffs were really bad attitudes. They never smile. Talked to us rudely. Never received what we asked for. I'm really disappointed for this hotel and this trip.
Nenny N. Familie med ældre børn Philippines, 17. maj 2015
Everything ok except for the Balcony

water park
6,3
booked 3 rooms and stayed with friends and families. Upon reservation i already told them to give us rooms with balconies coz we have smokers in the group. They said yes but when we got to our designated rooms in building 9 - there are no balcony in any of the rooms given to us. Had no choice but to open the window and smoke thru the small opening.
Keum S. Rejsende alene South Korea, 8. maj 2015
공항 픽업 서비스 없습니다~

한적함 청결 직원서비스
3
~
Thakorn T. Familie med små børn Thailand, 3. maj 2015
Will never go back again!!!
2,7
Really disappointed, everything sub-standard, breakfast is bad, insufficient and rubbish.
Wan C. Par Hong Kong, 30. april 2015
Nice Water Park

BBQ Buffer Dinner, Water Park, Relax
9
Very nice resort and we must come back again with our kids later on. Great water park and great dinner buffer with a reasonable price

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Centara Grand West Sands Resort & Villas PhuketCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestaurantCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellet udefraCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - StrandCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - StrandCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - StrandCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestaurantCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - HaveCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - FitnessrumCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - FitnessrumCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BørneklubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BørneklubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BørneklubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BørneklubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BørneklubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BørneklubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SwimmingpoolCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - StrandCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LobbyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LobbyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LobbyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellet udefraCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Hotellet udefraCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestaurantCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestaurantCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestaurantCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SpaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - SuiteCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LuksusloungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestaurantCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestaurantCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestaurantCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestaurantCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LuksusloungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LuksusloungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LuksusloungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestaurantCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LuksusloungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LuksusloungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - GæsteværelseCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport og aktiviteterCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LuksusloungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B06