eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok

567 Ratchaprarop Road, Makkasan, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Se kort)

Book nu!

Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Møderum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Møderum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Møderum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Fitnessrum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter
Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Fitnessrum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet indefra Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Spa Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Suite Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Suite
Område: Pratunam Antal værelser: 281
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 1766 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,4
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1766)
Sorter efter:
Ricco T. Par Denmark, 6. juni 2014
Generel rigtig god oplevelse

Service, pavilion og beliggenhed...
10
Opholdet var skønt, selve hotellet var en oplevelse i sig selv med en flot pavilion og venligt personale
Jan F. Forretningsrejsende Denmark, 24. februar 2014
Overraskende godt til prisen

Standarden, gratis internet, udendørs morgenmad
10
Perfekt, alt fungerede. Værelset var helt nyt, rent og pænt. Morgenmaden alsidig, kan indtages i dejlige omgivelser udendørs. Dejlig rooftop Restaurant og bar
Lone P. Familie med ældre børn Denmark, 17. februar 2014
super hotel, venligt personale

morgenmad, standard, personale
9,3
Flot hotel til fantastisk pris. Værelser i orden, super badeværelse med masser af vand i bruseren, god morgenbuffet. Beliggenhed midt i Pratunam god shopping, hvis det er i det område man ønsker at bo.
Jan F. Forretningsrejsende Denmark, 8. januar 2014
Dejligt, alt fungerede, vi savnede intet

God pris, Beliggenhed, bar og restaurant på toppen af hotellet der ovenikøbet var billig, mulighed for udendørs god morgenmad
10
Vi kommer i bangkok mindst 2 gange om året, vi er afhængig af en bestemt belliggenhed, vi har prøvet mange forskellige hoteller, dette er indtil videre vores yndlingssted for området. Og så var det ovenikøbet billigt. Standardværelset er ikke så stort, men man kan vel bare bestille et der er større.
Wickie W. Par Denmark, 27. september 2013
Super service

Super service. Rent, pænt og hyggeligt
9
Vi ankom til hotellet ved en 13 tiden. De kunne dog ikke finde vores agoda booking, som var foretaget dage i forvejen. Vi blev bedt om at tage plads i lobbyen hvor vi fik serveret en velkomstdrink. Efter Ca. 20 min kom en rigtig venlig receptionist og fortalte at pga ventetiden havde opgraderet os fra sup til deluxe. Personalet er virkelig venlige og vi følte os godt behandlet. Morgenmad er god, meget at vælge i mellem. der er dog ingen rigtig pool. Men der er de lækreste senge hvor man kan ligge og tage sol og dyppe fødderne i vandet, som dog ikke er særlig dybt. Ligger godt i forhold til shopping i både Paladium og Platinum mall. Og kun Ca 10 minutters gang fra city, hvor man kan købe ægte mærkevarer. Vi vil bestemt overveje dette hotel næste gang vi skal til Bangkok.
Jeck Y. Familie med små børn Malaysia, 29. august 2014
nice

the room is very nice and cleanse
8,3
i will come back when next time i come bangkok
Dawn K. Gruppe Singapore, 28. august 2014
Hotel of Smiles

Cleanliness, Comfort, and Convenience
9,7
Our stay was beyond delightful. Every staff was courteous, polite and friendly. The beds were also very comfortable and fresh sheets and towels are replaced daily. Getting back to the hotel after a tiring day of touring is indeed refreshing and a joy. The location of the hotel is very convenient with walking distance to the key tourist areas. However I think that because of the hotel being relatively new, many cab drivers do not know the existence of this hotel. But fret not, there is a card at the reception area that you can take to show the taxi driver where the hotel is.
Chan C. Par Malaysia, 25. august 2014
Best Location

Helpful Staff, Room is clean, Nearby shopping center
2,3
Good hotel and value for money.
Quyen N. Familie med små børn Vietnam, 24. august 2014
Convenient location. Good and clean hotel

Covenient, clean and nice
7,7
It was good to stay there for the weekend. The hotel location is very convenient for us. 10mins walk to the City Line train, 5 mins walk to Baiyoke Sky and 15mins drive to Siam center. The room was also nice, clean. I wish the hotel had swimming pool, but it doesn't.
Shuhui K. Gruppe Singapore, 24. august 2014
Best Choice!

really helpful and friendly staff, conveniently located and CLEAN!
9,7
Each time I visit Bangkok, I stay in different hotels and Centara Watergate has got to be the best value for money hotel. The staff were really friendly and helpful. making sure they get us taxi with meter on. check-in was efficient with welcome drink served. lobby and corridor are spacious and clean. we were given our rooms even before the official check in time as the room was available (good that they are flexible). the room was spacious, clean and really comfortable. went up to the rooftop bar (Walk) one of the nights for some drinks. really pretty place for a late night drink. check-out was fast too. conveniently located right at pratunam and opposite platinum mall with lots of street stalls and food right in front of the hotel.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok BangkokCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - MøderumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - MøderumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - MøderumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FitnessrumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FitnessrumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet indefraCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ReceptionCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ButikkerCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ButikkerCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok, Bangkok

AS-AGWEB-3A01