eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok

567 Ratchaprarop Road, Makkasan, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Se kort)

Book nu!

Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Møderum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Møderum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Møderum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Fitnessrum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter
Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Fitnessrum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet indefra Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Spa Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Suite Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Suite
Område: Pratunam Antal værelser: 281
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 1928 anmeldelser

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1928)
Sorter efter:
Ricco T. Par Denmark, 6. juni 2014
Generel rigtig god oplevelse

Service, pavilion og beliggenhed...
10
Opholdet var skønt, selve hotellet var en oplevelse i sig selv med en flot pavilion og venligt personale
Jan F. Forretningsrejsende Denmark, 24. februar 2014
Overraskende godt til prisen

Standarden, gratis internet, udendørs morgenmad
10
Perfekt, alt fungerede. Værelset var helt nyt, rent og pænt. Morgenmaden alsidig, kan indtages i dejlige omgivelser udendørs. Dejlig rooftop Restaurant og bar
Lone P. Familie med ældre børn Denmark, 17. februar 2014
super hotel, venligt personale

morgenmad, standard, personale
9,3
Flot hotel til fantastisk pris. Værelser i orden, super badeværelse med masser af vand i bruseren, god morgenbuffet. Beliggenhed midt i Pratunam god shopping, hvis det er i det område man ønsker at bo.
Jan F. Forretningsrejsende Denmark, 8. januar 2014
Dejligt, alt fungerede, vi savnede intet

God pris, Beliggenhed, bar og restaurant på toppen af hotellet der ovenikøbet var billig, mulighed for udendørs god morgenmad
10
Vi kommer i bangkok mindst 2 gange om året, vi er afhængig af en bestemt belliggenhed, vi har prøvet mange forskellige hoteller, dette er indtil videre vores yndlingssted for området. Og så var det ovenikøbet billigt. Standardværelset er ikke så stort, men man kan vel bare bestille et der er større.
Wickie W. Par Denmark, 27. september 2013
Super service

Super service. Rent, pænt og hyggeligt
9
Vi ankom til hotellet ved en 13 tiden. De kunne dog ikke finde vores agoda booking, som var foretaget dage i forvejen. Vi blev bedt om at tage plads i lobbyen hvor vi fik serveret en velkomstdrink. Efter Ca. 20 min kom en rigtig venlig receptionist og fortalte at pga ventetiden havde opgraderet os fra sup til deluxe. Personalet er virkelig venlige og vi følte os godt behandlet. Morgenmad er god, meget at vælge i mellem. der er dog ingen rigtig pool. Men der er de lækreste senge hvor man kan ligge og tage sol og dyppe fødderne i vandet, som dog ikke er særlig dybt. Ligger godt i forhold til shopping i både Paladium og Platinum mall. Og kun Ca 10 minutters gang fra city, hvor man kan købe ægte mærkevarer. Vi vil bestemt overveje dette hotel næste gang vi skal til Bangkok.
Sokchin Q. Forretningsrejsende Malaysia, 29. september 2014
Comfortable stay at busy tourist hub

cleanliness service food variety
8,3
I enjoyed a comfortable stay, however taxi drivers seems to find it difficult to locate and went to Centara Grand instead. Transport tip, tell them it is beside Palladium Mall in Pratunam in advance.
Sharon G. Gruppe Singapore, 29. september 2014
Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok

Friendly staff, cleanliness & room comfort
8,7
I left my mobile phone in the hotel room after checking out and only realized it 5 minutes later. I immediately rushed back to the hotel lobby to inform the front desk, she re-activated my room card so that I can return to my room to retrieve my mobile phone.
Venus A. Gruppe Philippines, 28. september 2014
The hotel was very modern and comfy to stay but

very clean, modern and quite
7
when we arrived on the hotel the front desk asked immediately how many will stay at the room I said 2 and he said you arrived with other 2 friends for me it's quite disappointed when he said that to me, in the description on the room that I booked can occupied 2 adults and 1 person. I don't want to argue with because it's already late and we have activity we need to end up upgrade our room to excutive that's unexpected on our end
Callen S. Par Malaysia, 28. september 2014
Great hotel

Great location n breakfast
8
Andik S. Familie med ældre børn Singapore, 27. september 2014
Good stay

safe, within the shopping areas and friendly staff/employees
9
Good. Will recommend to friends.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok BangkokCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - MøderumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - MøderumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - MøderumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FitnessrumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FitnessrumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet indefraCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ReceptionCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ButikkerCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ButikkerCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok, Bangkok

AS-AGWEB-3A04