eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok

567 Ratchaprarop Road, Makkasan, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Se kort)

Book nu!

Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Møderum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Møderum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Møderum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Fitnessrum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter
Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Fitnessrum Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet indefra Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteter Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Spa Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Suite Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Suite
Område: Pratunam Antal værelser: 281
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 2571 anmeldelser

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (2571)
Sorter efter:
Ricco T. Par Denmark, 6. juni 2014
Generel rigtig god oplevelse

Service, pavilion og beliggenhed...
10
Opholdet var skønt, selve hotellet var en oplevelse i sig selv med en flot pavilion og venligt personale
Jan F. Forretningsrejsende Denmark, 24. februar 2014
Overraskende godt til prisen

Standarden, gratis internet, udendørs morgenmad
10
Perfekt, alt fungerede. Værelset var helt nyt, rent og pænt. Morgenmaden alsidig, kan indtages i dejlige omgivelser udendørs. Dejlig rooftop Restaurant og bar
Lone P. Familie med ældre børn Denmark, 17. februar 2014
super hotel, venligt personale

morgenmad, standard, personale
9,3
Flot hotel til fantastisk pris. Værelser i orden, super badeværelse med masser af vand i bruseren, god morgenbuffet. Beliggenhed midt i Pratunam god shopping, hvis det er i det område man ønsker at bo.
Jan F. Forretningsrejsende Denmark, 8. januar 2014
Dejligt, alt fungerede, vi savnede intet

God pris, Beliggenhed, bar og restaurant på toppen af hotellet der ovenikøbet var billig, mulighed for udendørs god morgenmad
10
Vi kommer i bangkok mindst 2 gange om året, vi er afhængig af en bestemt belliggenhed, vi har prøvet mange forskellige hoteller, dette er indtil videre vores yndlingssted for området. Og så var det ovenikøbet billigt. Standardværelset er ikke så stort, men man kan vel bare bestille et der er større.
Wickie W. Par Denmark, 27. september 2013
Super service

Super service. Rent, pænt og hyggeligt
9
Vi ankom til hotellet ved en 13 tiden. De kunne dog ikke finde vores agoda booking, som var foretaget dage i forvejen. Vi blev bedt om at tage plads i lobbyen hvor vi fik serveret en velkomstdrink. Efter Ca. 20 min kom en rigtig venlig receptionist og fortalte at pga ventetiden havde opgraderet os fra sup til deluxe. Personalet er virkelig venlige og vi følte os godt behandlet. Morgenmad er god, meget at vælge i mellem. der er dog ingen rigtig pool. Men der er de lækreste senge hvor man kan ligge og tage sol og dyppe fødderne i vandet, som dog ikke er særlig dybt. Ligger godt i forhold til shopping i både Paladium og Platinum mall. Og kun Ca 10 minutters gang fra city, hvor man kan købe ægte mærkevarer. Vi vil bestemt overveje dette hotel næste gang vi skal til Bangkok.
Karen S. Par Malaysia, 3. maj 2015
Good location, clean , good breakfast

Location , food and services
7,7
good location, good service , clean decent room
Lin Y. Gruppe Singapore, 3. maj 2015
Strongly recommended

Good location. Very spacious room with comfortable bed and unique modern room setting. Friendly staffs.
9
It was my first time trying out Centara Watergate and I would definitely stay there again if I were to visit BKK in the near future. Location was very convenient and accessible to most places ie: Platinum Fashion Mall, Erawan Shrine (10 mins walk), Siam Paragon (10-15mins walk) etc. I went with my family (group of 5 pax in total). Booked 1 x Deluxe room with extra bed and 1 x superior room. In the end, they upgraded our deluxe room to a suite and superior room to a deluxe room. It was definitely a pleasant surprise for my family and I! :)
Soo Y. Gruppe Malaysia, 3. maj 2015
Satisfied with the hotel enviroment

1. Room is clean
7,7
Alvin T. Rejsende alene Malaysia, 2. maj 2015
nice location

cleanly..nice location..good services
7,7
have a good experience at this hotel
Alvin T. Rejsende alene Malaysia, 2. maj 2015
nice location

cleanly..nice location..good services
7,7
have a good experience at this hotel

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok BangkokCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - MøderumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - MøderumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - MøderumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FitnessrumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FitnessrumCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet indefraCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ReceptionCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ButikkerCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ButikkerCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SuiteCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SpaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C08