Tilbage til hotelinfo

Fantastisk 8,2
baseret på 5827 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 5827 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5

Kenneth T.
Danmark
08 marts 2012
Rigtig god beliggenhed til shopping
Altan ud mod Petchburi Rd
meget venligt personale, og hjælpsomme. ingen problemer med sen udtjekning kl 18- mod betaling selvfølgelig. mulighed for at blive længere og få opbevaret bagage og tage bad i fitness rum.

mr.oceanarthur M.
Danmark
21 august 2011
Centre Point Petchburi Hotel
sevice
en lidt dyr glas plade til en smpel microwawe ovn. 1500 thb. ele ovnen koster faktisk mindre i tesco lotas. men pyt, da liz er meget venlig og sod,,

jan F.
Danmark
18 august 2011
skøn beliggenhed store værelser med lille altan
frit internet, store værelser, hyggelig morgenmad
skøn beliggenhed store værelser med lille altan. frit internet, store værelser, hyggelig morgenmad. brug ikke taxier udenfor hotel, gå ud på gaden i stedet for.

Danni F.
Danmark
13 august 2011
Rigtig dejligt hotel, dejlig buffet.
Tæt på shopping, fantastisk lækker morgenmad, godt fitnessrum.
Det har været rigtig dejigt ophold på dette hotel, har kun gode ting at sige. Det ligger rigtig godt hvis man er til shopping.

Danni F.
Danmark
14 juli 2011
Centrum af shopping og store flotte værelser.
Tæt på shopping, fantastisk lækker morgenmad, godt fitnessrum.
Hotellet ligger i gåafstand til mange ag de store centre, så hvis man kan lide at shoppe, er det lige stedet. Der er mange spisemuligheder i området.

Jes R.
02 marts 2011
Dejligt hotel , store værelser, skøn swimming pool
Pænt og og rent med skøn swimming pool, god beliggenhed
Vi checkede ud om formiddagen, og skulle først køre til lufthavnen om aftenen. Hotellet opbevarede vores bagage, og da vi hentede vores bagage om aftenen kunne vi benytte bad og omklædningsrum i fitnesslokalet (ganske gratis) Fin service.

Joanna H.
Singapore
29 august 2016
Great location
Great location. There are many good reliable massage parlours downstairs the hotel.

Pei N.
Singapore
28 august 2016
Value for money, Decent hotel but old
Hotel is located just opposite platinum mall and great for people who loves to shop. However, hotel is not convenient if you have to take taxi because of the traffic jam along the main road. Hotel and facility is old but staff are very friendly. Was able to provide me with a late check out at 2pm instead. Very accommodating.

Sherylin K.
Singapore
26 august 2016
Birthday trip
On entering the room there was a stench so we left the door open for awhile. One of the light in our room was faulty, it can't be on by any switch. The control switch ( the one which calls for room cleaning) looks like it's detached from the wall. Generally clean although the furnitures are slightly old. Location wise, it's near to platinum mall and the stretch of road behind has plenty of massage parlour so it's convenient for shopping and massage!

KOK N.
Singapore
26 august 2016
nice hotel
it was quite convenient hotel