arrow-up-icon Optjen point på din eksisterende bonusordning!
Tilbage til hotelinfo

Fremragende 8,2
baseret på 5739 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fremragende



baseret på 5739 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,6
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5

9,7 Kenneth T.
Danmark
08 marts 2012
Rigtig god beliggenhed til shopping
Altan ud mod Petchburi Rd
meget venligt personale, og hjælpsomme. ingen problemer med sen udtjekning kl 18- mod betaling selvfølgelig. mulighed for at blive længere og få opbevaret bagage og tage bad i fitness rum.

8 mr.oceanarthur M.
Danmark
21 august 2011
Centre Point Petchburi Hotel
sevice
en lidt dyr glas plade til en smpel microwawe ovn. 1500 thb. ele ovnen koster faktisk mindre i tesco lotas. men pyt, da liz er meget venlig og sod,,

7,7 jan F.
Danmark
18 august 2011
skøn beliggenhed store værelser med lille altan
frit internet, store værelser, hyggelig morgenmad
skøn beliggenhed store værelser med lille altan. frit internet, store værelser, hyggelig morgenmad. brug ikke taxier udenfor hotel, gå ud på gaden i stedet for.

9 Danni F.
Danmark
13 august 2011
Rigtig dejligt hotel, dejlig buffet.
Tæt på shopping, fantastisk lækker morgenmad, godt fitnessrum.
Det har været rigtig dejigt ophold på dette hotel, har kun gode ting at sige. Det ligger rigtig godt hvis man er til shopping.

7,7 Danni F.
Danmark
14 juli 2011
Centrum af shopping og store flotte værelser.
Tæt på shopping, fantastisk lækker morgenmad, godt fitnessrum.
Hotellet ligger i gåafstand til mange ag de store centre, så hvis man kan lide at shoppe, er det lige stedet. Der er mange spisemuligheder i området.

7,3 Jes R.
02 marts 2011
Dejligt hotel , store værelser, skøn swimming pool
Pænt og og rent med skøn swimming pool, god beliggenhed
Vi checkede ud om formiddagen, og skulle først køre til lufthavnen om aftenen. Hotellet opbevarede vores bagage, og da vi hentede vores bagage om aftenen kunne vi benytte bad og omklædningsrum i fitnesslokalet (ganske gratis) Fin service.

8,4 Sytske P.
Indonesien
01 juli 2016
4 days Bangkok
Good hotel, friendly staff. Room excellent. Pool was a bit of a disappointment but for the rest all was great for a city trip!

7,6 Kusumo H.
Indonesien
30 juni 2016
Perfect stay for families
Staying at Centre Point Hotel Pratunam is the right decision as the junior suite room fits for 4 persons, its location is only a distance walking from Platinum Fashion Mall and Pratunam Market,

10 Poh L.
Malaysia
29 juni 2016
PERFECT LOCATION AND SERVICE
our shopping areas are around pratunam area, so this hotel is quite perfect for our trip this time. It only takes 7 minutes to walk to pratunam market and platinum fashion mall, and 10 minute walking to central world, around 20minutes to siam paragon area. Eat and shop are quite convenient, massage shops are just opposite the front entrance. 7-eleven is just next to the door of side entrance. Hotel staff are very friendly and helpful. Unlimited welcome drinks are available since morning till evening in the lobby. Environments are very cozy and comfort. Hotel rooms are large enough to accomodate 5 people.

10 PEI L.
Singapore
28 juni 2016
good old times
Stay there many times when in am younger. Even though its a old hotel, the standard remains Impress by the taxi service by this hotel, the service that was assisted by Nina was wonderful. Front office staff are helpful also. Location is near perfect.